Kokios muzikos klausot? (Pakomentuokite)
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
-
Vat man pavasarį puikiausiai susiklauso lengvas liquid DnB:
Comment
-
Vienas geriausių dalykų po pyrago ir naktinių filmų peržiūrų. Negaliu sakyti, kad šitas gabaliukas yra mano mėgstamiausias, nes vos atsisiuntusi Bonobo diskografiją pamilau beveik visas dainas, šita daugiau atlieka pavyzdžio vaidmenį, be to būtent ją pirmą ir išgirdau
Spoileris:👍 3Comment
-
Taip, Bonobo atradau kaip tik tada, kai atradau ir Burial. Labai labai neblogai.
O čia vėlgi elektronika. Fikcinės japonų medijų menininkų/kūrėjų, video žaidimų dizainerių grupės Genki Rorkets muzika 2011 metais grojo tų pačių žmonių sukurtame žaidime "Child of Eden" (niekada neteko išbandyti, bet labai norėčiau, nes vienas įdomiausių žaidimų, kiek esu matęs). Tiesa, gabalai suremiksuoti, ilgesni, pilni žaidime esančių garsų, šaudymų, etc. Visai verta dėmesio lengvos elektronikos mėgėjams:
Comment
-
Three infinitive things: universe, stupidity and Touhou franchise👍 1Comment
-
Vienas geriausių dalykų po pyrago ir naktinių filmų peržiūrų. Negaliu sakyti, kad šitas gabaliukas yra mano mėgstamiausias, nes vos atsisiuntusi Bonobo diskografiją pamilau beveik visas dainas, šita daugiau atlieka pavyzdžio vaidmenį, be to būtent ją pirmą ir išgirdau
Comment
Comment