Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
OK... so dabar aš ant Kpop grynai ;DDD Ir beieškodama Kpop dainų atradau šitą. I was like.. OMFG KAI VARO REPĄ O_O ir dar korėjietiškai.. Best rap evar...
http://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg Max parašo aukštis 130
Nieko naujo, viską kas gražu, protinga, aktualu ir su jausmais. Visada kaifuoju nuo bet kokių kosminio spektro vizualiacijų, ką jau kalbėt apie puikiai sukombinuota vaizdo ir garso techniką. Kiek pamenu Nosaj Thing visada ir paduodavo itin triukšmingai, su visais savo moderniais bajeriais ir išskirtiniais fokusais. Tikrai vertas pagarbos žmogelis, nenoriu būt per daug kategoriškas, bet imho bent jau elektronikos pasaulis tikrai nebūtų toks pat be šito veikėjo scenoje. Beliko tik susilaukti.
this is what the art should sound like
10 min. gyvo pasirodymo (su itin aukšta garso kokybe), smerkit kiek tik norit, niekaip nesuprasiu kaip galima jo nemylėt. Ech, ir iš tikro kai pagalvoju, dauguma žmonių tiek daug praranda šiame pasaulyje, ta prasme išskirtinai iš muzikinės pusės..
Spoileris:
Paskutinis pakeitimas nuo Silvestras; 2011-09-17, 03:14.
Kai išgirdau, daina iš karto patiko. Tikrai labai graži. Net nustebau sužinojus, kad šią dainą jis parašė ir sudainavo vos 24 metų. Talentas Vienas mėgstamiausių mano šių laikų dainininkų.
Ir dar kelios iš jo repertuaro:
Spoileris:
Paskutinis pakeitimas nuo Lota :D; 2011-09-17, 20:58.
Mano ausis vis "prievartauja" šie vyrukai. Kaip kam gal per sunkūs ar nesuprantami, bet man totalus muzikinis stebuklas kurį gan retai atrandu XD Yup, čia simfoninis mirties metalas.
Comment