Kokios muzikos klausot? (Pakomentuokite)
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
http://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg
Max parašo aukštis 130👍 2Comment
-
Comment
-
labai graži daina, viena mano mėgstamiausių [nors žodžių ir nesuprantu, tik kažkada vieną kartą anglišką vertimą skaičiau]. ypač malonu klausytis, kai liūdna arba kai tiesiog norisi ramios, lyriškos muzikos.
o čia tos pačios dainos live atlikimas, bet kadangi čia nėra back vokalų, man skamba ne taip gražiai, kaip įrašytas originalas. ir turbūt tai vienintelė šito atlikėjo daina, kurios įrašytas atlikimas man patinka labiau už gyvąjį.
Paskutinis pakeitimas nuo cobabara; 2011-08-26, 00:20.Urameshi, Iemon-dono!Comment
-
Kai nesinori klausytis jokių dainininkų įkyriai peršamų minčių apie gyvenimo prasmę bei šiaip pseudofilosofinių parėkavimų apie šį bei tą, labai gelbėja tokia muzika kaip mano neseniai atrasto projekto Der Dritte Raum.
Spoileris:
oh, and this.
Spoileris:_____
In the future 15 people will be famous
Comment
-
Klausau įvairių muzikos stilių, man yra visi priimtini. Dabar labiausiai klausausi KPOP, užsivedžiau ir sustoti nebegaliu, turiu daug mėgiamų grupių labai. Neesu kokia muzikos žinovė, kaip kai kurie, nelabai gilinuosi dabar į žanrus, kas man patinka ir pagal ką galiu pajudėt, to ir klausauComment
-
Pagaliau, kaip ilgai laukiau šito singlo! Neprisimenu kur išgirdau šios dainos rip'ą, bet tikrai žinau, kad nuo tos akimirkos sparčiai pradėjau sekti kiekvieną naujieną susijusią su Azari & III grupuote. Šiaip ir ankščiau kiek buvau girdėjęs apie juos, leido kelis pavienius EP gabalus ir remiksų neblogų paduodavo, bet albumas tiesiog out of this world. Šitie modernūs, pompastiški indie avangardistai po truputį užkariauja pasaulį. Ir iš pažiūros jokiu gyvu negaliu likti abejingu tokiai išskirtinei ir pasąmonę veikiančiai muzikai. Nustebino su savo klipu, niekad nemaniau, kad kada pamatysiu tokį gėrį muzikinio vaizdo klipo pavidale. Sužavėtas viskuo kas jame vaizduojama, sooo fresh!
Comment
-
my summer selection
dance dance dance
Spoileris:
chillin'
Spoileris:
D+B
Spoileris:👍 1Comment
-
Šiurpuliai! Atsižvelgus į šiandieninį muzikos plitimo tempą, jau kiek senokas gabalas, bet turbūt kiekvienas muzikos puoselėtojas pripažins, kad aukštos klasės kūriniai dažniausiai nepavaldūs jokioms laiko pančioms. Gaila, kad 'The XX' daugiau nebeegzistuoja, nes jų išliaupsintas minimalistinis elektronikos/vokalo stilius dbr įgavo toookio stulbinančio pagreičio! Šitie 'sintetiniai' drums'ai skamba išties saldžiai, gal kiek ir per skysta palyginus su standartinių grupių pasirodymais, bet juk this is the future.
Paskutinis pakeitimas nuo Silvestras; 2011-09-08, 13:41.👍 3Comment
-
Comment
Comment