Kokios muzikos klausot? (Pakomentuokite)
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
-
Viena mano mėgstamiausių iš Crystal Castles. Labai rami, bet tuo pat metu ir ritminga :3
Spoileris:Comment
-
-
Ivairi patinka,tik nemėgstu tu juoduku popso, kanye west dar pakenčiu.o šiaip Enigma,enomine,era,rammstein,moonspell,tierra,myle ne farmer(jos klipai savotiški ir įdomus,o muzika patiks net tiems kas nemėgsta prancūziškos muzikos)nightwish,blood hound gang,ozzy osborne,pet shop boys,u.d.o,limp bizkit,ir dar daug kitokiu atlikėju.Lietuviu roko grupė Katedra dar visai nieko pavarydavo
Atsiprašau labai, ten netyčia neapsižiūrėjas padariau tarpa,Mylene farmer,atlikėja yra
Žiūriu dabar "Twin Peaks" ir tiesiog pamilau jo muziką. Angelo Badalamenti tikrai genijus, kad sukūrė tai:
taip aš ta muzika nuo vaikystės atsimenu,ta muzika tokia mistinė,šitam siurleaistiniui serialui tinkaPaskutinis pakeitimas nuo Bardakas; 2011-06-30, 10:41.First it control your mind
Then it destroy your bodyComment
-
Labaii įvairūs muzikos žanrai patinka. Nes aš nemėgstu būt apsikabinus tik viena žanrą. Taj tokios muzikos aš klausausi:
Jrock*Na, jai kalbant apie Japonu roka, taj man jis tobulas*keli mano mėgstamų grupių pavyzdžiai: The Gazette, Alice nine, Sug, LM.C, Versailles, Lolita23Q , PLASTIC TREE, Screw, Nightmare na ir dar apie kelis šimtus.
Kpop*Kalbant apie Korėjiečių popsą, taj jis nerealus ir beto jų MV visada būna puikūs*
Roko
Repo
Elektro
Popso
MetaloComment
-
Prisimenu kai pirmą kart išgirdau 'i need a dollar' dainą tokiame savotiškai funky "how to make it in america" seriale, berods ji skaitėsi kaip OP dainelė, bet jau net tada labai ji mane užkabino, kai tipo neišpopuliarėjo dar taip. Po labai daug mėnesių laiko išgirdau ir šitą remiksą nuo itin talentingo Tensnake ir ką galiu pasakyt, šis jo darbelis skamba kur kas urbanistiškiau nei originalas ir visas šitas retro vibe'as dar labiau veda mane iš proto. Possibly seksualiausia daina iš visų girdėtų.
Comment
-
👍 1Comment
-
Paskutinis pakeitimas nuo Bardakas; 2011-06-30, 21:15.
Užsukite in mano FB page: http://www.facebook.com/MaumasArt👍 2Comment
-
-
Comment
Comment