Kokios muzikos klausot? (Pakomentuokite)
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
-
Comment
-
Peržiūrėjau vieną AMV su šia daina, tai kažkaip labai užkabino ir dabar viena is labiausiai klausomu mano dainų.
O šitą melodija pamenu, kai pirmą kartą klausiausi, tai kažkaip kai kuriose v ietose nelabai supratau garsų eigos joje, bet po antro karto normaliai persiklausė ir dabar gan dažnai perklausau vis
Ir dar po Nostromo AMV "Running Man" labai užsikabliavau ant šios dainos
Paskutinis pakeitimas nuo dfsafsaf; 2011-01-23, 14:03.Comment
-
-
Comment
-
-
penktadienį vėl nagrinėjausi Ishkur'o gidą. (http://techno.org/electronic-music-guide/) Nors ir pasenęs, man vistiek dar labai įdomus. Šis puslapis - pasakoja apie elektroninės muzikos vystymąsi nuo penkiasdešimtųjų iki naujojo tūkstantmečio. nuo vaikystės esu didelė big beat gerbėja. ir tarp semplų užmačiau šitą. Numėtė visą savaitgalį.
Nors ir gimnastika, išlaikė intrigą ir mano dėmesį iki pat galoComment
-
Maniau amerikiečiai jau yra neįgalūs kurti gerą muziką, o gal tiesiog buvau kiek stereotipiškai nusistatęs ar per mažai domėjausi, nes paskutiniu metu pasinešiau ant UK muzikinės industrijos. Bet ir vėlgi, išgirdau šios grupės pasirodymą per UK radio stotį, bet tada dar nežinojau, kad tai buvo Sleigh Bells, tik po to atsitiktinai kažkur išgirdęs vieną jų dainą susiprotėjau jog čia tie patys kurių ieškojau visą savaitę. Sleigh Bells (dance punk, noise pop) turi labai panašų atlikimo stilių į Crystal Castles. Tiesą sakant net labai lengva pasimesti šių dviejų duetų kūryboje. Būtų daugmaž afigenai jei aplankytų mūsų Lietuvėlę su kokiu live pasirodymu, varyčiau bet kokiu atveju. Gaila, kad šiai miglotai svajonei tikriausiai nelemta išsipildyti, bet esant reikalui paaukočiau tikrai nemažai dėl tokios skoningos taškalynės.
👍 1Comment
-
Comment