Labiausiai gaila dėl tokių vat dalykų, juk albumas 2005 metų, o aš tik daba išgirdau apie šį vyruką ir jo genialią eksperimentinę kūrybą. Šiaip jis atlieka indie, rock ir pop, bet niekada neapsieina be elektronikos, o bendras rezultatas padaro jo kūrybą unikaliu kasneliu, kas be abejonės yra svarbiausia. Indie gelbėja pasaulį. Cheers!
Kokios muzikos klausot? (Pakomentuokite)
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Labiausiai gaila dėl tokių vat dalykų, juk albumas 2005 metų, o aš tik daba išgirdau apie šį vyruką ir jo genialią eksperimentinę kūrybą. Šiaip jis atlieka indie, rock ir pop, bet niekada neapsieina be elektronikos, o bendras rezultatas padaro jo kūrybą unikaliu kasneliu, kas be abejonės yra svarbiausia. Indie gelbėja pasaulį. Cheers!
-
-
Comment
-
Spoileris:
čia ne joks printer tehno, o mistabishi gabalas printer jam. Ir dar d'n'b skaitosi (:
na o aš, paskutines kelias sav, esu už užsikabinusi ant LTJ Bukem'o senųjų darbų ir mixų. Po 14 - 15 metų jie skamba taip pat gerai!
Spoileris:
Comment
-
Per atostogas nardžiau muzikos vandenyse ir įsitikinau, kad 70-ieji ir 80-ieji iš tiesų geriausi Šiuo metu klausausi nuostabios laiko patikrintos muzikos: Queen. Tikri muzikos karaliai. Neįsivaizduoju kaip jie rašė savo dainas, ypač šią... Ak, muzikos paslaptys, matyt, ne man. Belieka tik klausytis ir džiaugtis, kad tokios dainos buvo sukurtos
Comment
-
Comment
-
Comment
-
Visi ruoškite kasiakus, fukkkin jungle music in da house. Rimtai oldskool'inis toksai dnb gabalas išleistas praeitais metais tik tai, tad visi galim pasidžiaugt tokiu gėriu.
Ir nuo čia persijungiam į galingąjį viską griaunanti dubstep'ą. Taip, taip, vis dar nepabodo!!! Nors jau žymiai silpniau taško nei senesniais laikais, bet kiek to, kažko klausyt juk reikia anyway. Jei kam reik gabalų pav. 1) Flinch - Hiero and 2) Crystal Fighters - Swallow (Funtcase Mix).
Comment
-
Comment
-
Spoileris:
Pilnai pritariu! Tiek klipas, tiek daina yra tikrai geri, neretai pasiklausau šios dainos...
O štai čia 1993 metų techno gabaliukas:
Neseniai atradau ir dabar negaliu nustot klausęs.Comment
-
Comment
Comment