Dar neteko matyt vizualiai gražesnio vaizdo klipo. Dievinu Indie Dance muziką, tad daina su tokiais vaizdais leido pasismaginti kaip reikiant. Beje klipą sukurė švedų grafiniu menu kompanija Upper Fist, už ką jiems didelis dėkis, nes nekaip negaliu atsigrožėti šituo spalvingu stebuklu. Net nžn kas labiau patinka, pati daina ar vaizdo efektai, bet galūtinis rezultatas pritrenkiantis.
Kokios muzikos klausot? (Pakomentuokite)
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
-
Spoileris:
Spoileris:
keista nuramina... ir visos problemos kartu su karčiu cigaretės dūmu dingstaPaskutinis pakeitimas nuo Doommuks; 2010-12-19, 22:59.Comment
-
Draugė man netyčia priminė vieną grupę, kurios klipą kažkadum žėjau tik dėl to,
kad ten su katanom pliekėsi žmonės~
Bet dabar kai paklausiau daugiau man visai patiko, tokis biške kartais per
smegenis einantis vokalas~
Pabandykit pasiklausyt:
Užsukite in mano FB page: http://www.facebook.com/MaumasArtComment
-
Comment
-
Comment
-
Kažkaip greit prabėgo šie metai (kaip ir visada), beliko suskaičiuot paskutines akimirkas ir triukšmingai sutikti naujuosius. Tuo tarpu šie metai tikrai buvo labai turtingi muzikos atžvilgiu, kiek paįvairinau savo nuolatinį PL, atradau daug vertingų atilkėjų ir įsitikinau, kad kiekvienąkart muzika priverčia tave nusišypsoti. Pamaniau tokia proga reikia pasidalint kuo nors ypatingu. Ilgai galvojęs visgi išrinkau vieną dainą / klipą kurie ne vieną vakarą padėdavo man atsijungti nuo pasaulio ir pasinerti kažkur giliau.
Comment
-
Lyriška, paslaptinga ir liūdna daina, primenanti vaiduoklišką lopšinę:
Taip pat švelni daina, kuri man kelia nostalgiją (deja, youtube tik live versija, tad garso kokybė yra prastesnė:/)
Pats tas ramiaim vakarui ar prieš miegąPaskutinis pakeitimas nuo Kuroi Tsubasa; 2011-02-22, 21:21.Comment
-
Comment
Comment