Kokios muzikos klausot? (Pakomentuokite)
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Comment
-
Comment
-
Comment
-
Na tokie vat dalykai malšina mano depresijas. Ellie Goulding turi dievišką balsą, na ir daina žinoma kabina. Nemeluosiu, tikrai kažkiek priverčia susimąstyti apie gyvenimą. Kaip pati ir sako, gal kiek paprastoka ir girdėta kur kitur ne vieną kartą, bet vistiek nesugebi atsispirti tokiems gražiems dalykams. Šiuo atveju grožis slypi paprastume. Tuo tarpu 'Innocence' - sėkmingiausias kada sukurtas Nero gabalas, vienas geriausių dubstep kūrinių išleistų šiais metais. Papraščiau tariant, žudantis darbelis kuris tiesiog tavęs nepaleidžia (labai ilgam laikui). Spalvingas anime klipukas aišku irgi kiek pradžiugina.
Comment
-
Seip neklausau j-stuff dainu bet sules radijoj nugirdau sita gabala belenkaip istaskantis
Cia praita savaites uzradau manowar leta balade nu viena is geriausiu girdetu baladziu ir dar klipas neblogas tai isvis verta netik paklausyt bet ir paziuret
no o kaip nesiklausom metalo ar baladziu tai isijungiu sena gera hip- hop o kas geriau repuoja?
pabaigai viena is tu dainu nuo kuria paklausius perbega siurpuliukai per nugara...
Ech tie seni laikai ..Comment
-
Jau senokai ko nors naujo beieskojau, tai vat sukasi pas mane jau nuo seno Saltillo albumas, gaila tik vienas ir tėra. Išskirčiau A hair on the Head Of John The Baptist, Šekspyro mėgėjai turėtų atkreipti dėmesį.
Spoileris:
Na ir dar vat Mad Season. Norisi tikėt, kad klausomi ne tik Alice in Chains gerbėjų tarpe :]
Mad Season - Wake Up
Spoileris:Comment
-
Šiek tiek roko iš Kinijos.
XTX - Kartais netgi tituluojamas Chinos Curt'u. Iš ties geras rock'as, su savotišku kinišku prieskoniu.
Spoileris:
Spoileris:
Cobra ( All female old school'as) - viena geriausių melodingo rock'o grupių apskritai kokias girdėjau.
Spoileris:
Šiek tiek Emilės - viena unikaliausių atlikėjų ir vienas iš didžiausių pastarųjų mėnesių atradimų mano playlist'e.
Spoileris:
Spoileris:Comment
-
Comment