Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Šią dainą prisiminiau visai netyčia, bet labai įtraukianti, taip klausausi ir šokti traukia
Spoileris:
Eminemas. Mano nuomone, vienas talentingiausių žmonių šiuolaikinėje muzikos industrijoje. Stipriausia jo vieta – jo dainų žodžiai. Beveik kiekviena jo daina pasakoja kokią nors istoriją, išduoda jo jausmus ir mano nuomone, tai žmogus vertas didelės pagarbos. Neišimtis ir ši jo daina, kuri aiškiai kalba pati už save, manau, kad tai vienas iš geresnių kūrinių ir bent jau man jis įstrigo
Manau, kad Eminem vienintelis toks "genijus", kuris sugebėjo susišluoti krūvas pinigų apdainuodamas (aprepuodamas) savo klaidas gyvenime. Bravo jam. Nors pritariu, kad jo ritmai geri ir smagu jo klausytis išjungus smegenis.
Savo nelaimei prieš miegą vakar pasiklausiau šitą kūrinuką, ko pasekoje vėliau negalėjau užmigti, nes mano galvoje tarsi grojo mažas nekviestas orkestriukas
O seip, klausau ivairios rock/metal muzikos, bet ne 'main stream' o labiau undergound'ines... Kitais zodzeis tarent, ne tokios kokia galima rasti per TV, nes dauguma ju man skamba taip, tarytum butu sukurtos masem zmoniu.. kitaip sakant, dainavimas/grojimas apie nieka... matau muzika kaip ir daile - tai komunikacija tarp atlikejo ir klausytojo, per gabala atlikejas/jai paprastai turi turet kazkokia minti/zinute, kaip ir dailes darbai... Na o gal esu tieisog nesubrendusei priekabi
taip, pasitaiko kad ir zinomesniu atlikeju vardai pa smane ant winamp atsiranda, bet jau atgyvene veikejai tokie kaip Alice Cooper, Def leppard, Scorpions, ir t.t.
Is reciau girdimu: Faith and the Muse, London After Midnight, Lesiem, Jack of Jill ir t.t...
Jei kas dar nežino, legendinė Daft Punk porelė buvo pasamdyta Walt Disney studijos sukurti garso takelį jų naujam 3D veiksmo filmui "Tron: Legacy". Beje pats OST turėtų išeiti mėnesį ankščiau už patį filmą, tad visi Punk'ų gerbėjai gali jau trinti rankas belaukiant jų naujo darbelio. Be to net iš pačio trailerio aiškiai matosi, kad jų muzika puikiai tinka bendram vaizdui su visa ta kibernetikos ir ateities tematika. Nors ir Holivudas stato, bet manau bus tikrai įdomu pažiūrėt į bendrą produktą. God bless Daft Punk!!!
Comment