Aš tai klausau rusiška "Šansona" Pvz: Michail Krug, Katya Ogonjok, Alexandr Malinin, Nogoviciną. Bei senas grupes, ir atlikejus: Viktor Coj, Liube, ir pan. is lietuvisku atlikeju, tai tik Mamontovas ir ZAS. Anglišku dainu neklausau. o is japonišku tai tik Shanadoo, bet kiek zžinau jos gyvena Vokietijoje.
Kokios muzikos klausot? (Pakomentuokite)
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Tech N9ne - Blackened the sun
Kaip aš mėgstu sakyt - power repas. Turėtų patikt tiems, kurie prijaučia repui, hiphopui ir kuriuos juodai užkniso žanro popsėjimas ir visokie soulja boy
P.S Kaip keista lankytis AZ gal po 5mėn pertraukos, tiek daug visko naujoComment
-
Draugužiai grįžta! Anyway, gan senokai išėjęs naujas Gorillaz albumas tik neperseniausiai pateko į mano kompą, tad jau kurį laiką jų dainos troškina mano smegenys.
1) Gorillaz - Rhinestone Eyes
2) Gorillaz feat. Gruff Rhys & De La Soul - Superfast Jellyfish
👍 1Comment
-
Mane užkliudė Miku Hatsune's dainos ir radau tikrai gražių ir ramių, mielų ausiai dainų, kurias dabar klausau
Spoileris:
Comment
-
Some reel hype business. Boys Noize praeitų metų dviejų dainų epas. Besiplečiantis Nu Disco stilius, sick as shit.
Boysnoize Records: Nu Disco / Electroclash / New Age Electro
1) Boys Noize - Starter
2) Boys Noize - Jeffer
Comment
-
-
Spoileris:Šiaip, net nežinau kodėl šitos klausausi. Turbut todel, kad netrukdo galvot ir per ja nepamirstu nieko .
Katik baigiau žiūrėti K-ON.
Spoileris:Comment
Comment