db tai pasinesus ant avril lavigne- when u are gone, ir Justo- meiles vasara. si tai ypac gerai dainuojas stovykloj prie lauzo
Kokios muzikos klausot? (Pakomentuokite)
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Dar keletas įsimintinų albumų iš mano playlist‘o:
Concerto Moon 2000 metų albumas „Rain Forest“. Buvo tikrai nustebimas, išgirdus tokį gerą melodic rock žanro albumą. Skambesys nerealus, bei gerai atidirbtas. Vokalas antrajame plane, tad didžiausia malonumo dozė yra pati muzika. Puikiai klausosi.
The Chemical Brothers šiųmetinis albumas „We Are The Night“. Nėra ko slėpti, bet cheminiai broliukai apsiramino ^^. Nebėra tos ekspresijos, kuria pasireiškia ankstesnės elektroninės muzikos variacijos. Bet galbūt dėl to, kad naujasis albumas yra visiškai kitoks – jis labai gerai skamba. Mano mėgstamiausi kūriniai – Saturate; Burst Generator bei We Are the Night.
Miyavi naujausias albumas „7 Samurai Sessions“. Jei neklystu, čia yra ankstesnių Miyavi kūrinių remake‘ai (pataisykit, jei klystu ^^). Sužavėjo mane šis albumas, tik kol kas nesiseka rasti ką nors iš ankstesnės jo kūrybos, kad būtų galima palyginti. Bet šio albumo atlikimas, muzika, vokalas – na, turbūt reikia gerai paieškoti, kad rastum ką nors panašaus. „7 Samurai Sessions“ kūriniai man buvo tikrai malonūs ausiai ir širdžiai. Galiu drąsiai pridėti Miyavi prie savo favorite j-music atlikėjų/grupių.Comment
-
anksciau buvau grynai pasinese ant Rocko, db galima rast visko nuo klasikos iki technuskes, o seip vos ne kas antra daina Pendulu - Hold your color, smagiai pataska o seip nebemegstu depresija varanciu dainu o seip neseniai prasideje pas mane visko skirstymas i diskogerafijas, nebe atskiras dainasSu mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.Comment
-
Pagrinde klausau ne dainu o grupiu , nes kai uzsiciklinu tai kol nenubosta grupe nekeiciu. nors buna pamaisau.
na o jei prie temos tai klausau :
1.papa roach - getting away with murder
2.papa roach - last resort
3.papa roach - not listening
4.papa roach - my heart is a fist
5.papa roach - stop looking
6.papa roach - blood
7.tokio hotel - rescue me
8.Korn - evoliucion
9.Linkin park - numb
10.Linkin park - what i've done
11.My chemical romance -teenagersComment
-
Autorius amidauAr tikrai toks dainos pavadinimas niekur neradau Paieskok cia http://www.altavista.com/ (manes ten sendien neileidzia gal tau pavyks) jei rasi tai parasyk linka nes mane irgi domin ta grupe
Comment
-
turiu cia viena tokia milziniska problema ir tikiuosi kad galbut kasnors pades per Tv1 (cia toks kanalas jei ka ) neprisimenu kiek laiko atgal (maksimum pusmetis) rode kazkokia tais krepsinio (jei neklystu Eurolygos) reklama per kuria skambejo labai grazi (leta) daina kurios man dabar verkiant reikia. beda ta kad nezinau nei dainos pavadinimo nei atlikejo-vienu zodziu nieko tik zinau kad dainuoja vyras ir priedainyje skamba zodziai- ,,I am mountain I am a fortres ooo I am... (toliau neprisimenu ) zinau kad is aprasymo nelabai kas aisku bet tikiuosi kas nors mate prisimena ir zino aciuComment
-
Fuel albumas “Angels and Devils” [2007]. Fuel sugrįžta po ilgokos pertraukos ir vėl su pasikeitimais grupės sudėtyje. Dėl šių pasikeitimų, „Angels and Devils“ skamba naujai, palyginus su ankstesniais albumais. Naujas vokalistas įnešė savo indėlį, kuriant naująjį albumą.O tai, kad albumus skiria kelių metų pertrauka, kūriniai yra gerai atidirbti ir puikiai skamba. Šiaip toks standartinis amerikietiškas rokas, bet daugiau klausant, pajunti išskirtinį nuo kitų grupių, „fuel‘išką“, skambesį. Kol kas singlu tapo tik pagrindinis albumo kūrinys „Wasted Time“, bet singlo statusą lengvai gali pelnyti dar keletas albumo kūrinių. Visai vertas klausymo albumas, be to, reikia palaikyti ilgai gyvuojančią grupę.
The Gazette 2006 metų albumas „NIL“. Jaučiasi alternative prieskonis ir jis visai pastebimai jaučiasi. Albume kūriniai įvairūs, klausytis nenusibosta. Jau pats Intro parodo, ko galima tikėtis iš albumo. Puikiai klausosi. Reikės būtinai perklausyti ir kitus jų albumus.
Verta paklausyti grupės lynch. atliekamos muzikos. Grupė susikūrė 2004 metais ir savo diskografijoje turi tris albumus. Ganėtinai progresyvi roko muzika, išsiskirianti iš to pačio žanro grupių. Bent jau man labai patiko bosinės gitaros pritarimas visuose kūriniuose. Išraiškingas ir puikiai skambantis. Kol kas neklausiau tik naujausio jų albumo „The Avoided Sun“, bet pirmieji jų albumai labai patiko.Comment
-
-
Manau daug kam pravers kas dar nezinot tokia svetaine www.gendou.com visos anime dainos nemokamaiComment
-
Ohhh... kaip as laukiu Royksopp koncerto!!!Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2007-09-22, 17:14.Comment
-
K-L-A-S-I-K-A! Ypac zavi visokie Bethoven`o techno/dance remix`ai... Suklubinta klasika mane tikrai "kabina"... Bet speju, kad per siandien ir nusibos... Oh well...
Working underground.Comment
-
---------------------------------------------------------------
Praklausiau KoRn'ų naujo albumo. Kažkaip paklausius pastaruosius tris jų albumus nieko neišgirdau. tie patys nuobodūs riff'ai, vemiantis JD vokalas, net dainų struktūra jau darosi idealiai vienoda. anyvayz vienintelis pliusas yra albumo art'as. du iš dešimt, kitiek ranka nepakiltų rašyt. gal jiem būtų laikas pagalvot apie išsiskirstyma
Visgi nesutinku, kad Jonathan Davis vokalas turėtų/galėtų keistis. Visų pirma, vokalas yra išskirtinis grupės bruožas. Nelabai įsivaizduoju NIN be Trent Reznor vokalo ar A Perfect Circle be Maynard James Keenan vokalo arba kitaip tariant, išskirtinės atlikimo manieros. Kiekvieno naujo albumo pasirodymo metu galima rasti prie ko prisikabinti, kaip ir naujausio Korn albumo atveju, bet nemanau, kad Untitled Album yra fiasco arba bent užuomina į tai. Man taip pat jis nėra nuo pradžių iki galo prie širdies, tačiau kai su Korn siejasi muzikinio skonio formavimasis – klausysiu šį albumą kaip ir visus ankstesnius.
------------------------------------------------------
Į rankas pakliuvo paskutinis, trilogijos apie agentą Bourne, OST’as. Visus tris OST’us sukūrė John Powell. Išties įsimintinos melodijos ir labai tinkančios perteikti filmo atmosferą ir ypač įtampą. Reikia paminėti, kad visoms filmo dalims muzika kurta su simfoninio orkestro pagalba. Iki šiol klausau pirmuosius du garso takelius, pagaliau prie prisijungė ir paskutinysis.Paskutinis pakeitimas nuo Katsu; 2007-09-26, 14:55.Comment
Comment