Kokie jūs žmonės?

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • blueangel
    beware!I am crazy!
    • 2007 01 02
    • 27

    Esu keistas melancholiko ir choleriko misinys.galiu pasakyti,kad manyje gyvena 2 zmones.ok!tegu buna asmenybes susidveinimas,jeigu taip bus lengviau suprasti.1 "as" bendrauja su svetimais zmonemis ir mazai pazistamais.svetimu zmoniu buryje esu linksmas,padukes vaikas.visur begioju ir skelu bajeriu,rekiu,pasakoju anekdotus,lengvai galiu susierzinti...bet tas nutinka retai.dauk jokiuos!visad geros nuotaikos!paslaugus ir mielas zmogus^__^kawaii kawaii!megstu buti lyderiu.2"as" bendrauja su artimais zmonemis ir draugais.su artimais zmonemis esu visai kitas zmogus.paniurusi,suirzusi,linkus i melancholija ir depresija,nekalbi.megstu ilgus pasnekesius...megstu filosofuoti.esu rami...daug tyliu.megstu klausyis.dauk kas sako"kai esi rimta,zvilgsnis,kaip zudiko")))baugu,ne?
    idomu tai...kad tos busenos naturalios.nemegstu vaidinti:P
    niu...jus man nepazistami...tai busiu gera^_______^kawaii kawaii))))
    http://static.diary.ru/userdir/8/3/7/7/83770/4452574.jpg
    ...Res plUs Valent quam VerbA...

    Comment

    • nejiten
      3;2;1; click boom cicaboo

      • 2007 11 19
      • 65

      Koks as zhmogus... huh? Nu tingine.... idauka numoju ranka... kartais optimiste... ... nemegstu bendrauti, bet viena mano klasioke su kuria bevaik niekad nesikalbu nebent reiketu... pabendravo su manim trumpam ir sake kad as esu fainas zhmogeliukas ^^! nu as.. megstu buti nuosali... nemegstu eiti i visiokius renginius... nemegstu guosti jai kas nors atsitinka mano pazystamiems... kartais man varstelai atsisuka mazai kuo domuos.... nemegstu sporto... nebent man patinka raketem zaist arba kartais lb daznai futbolas patinka, bet futbolo neziuru per TV ziaurei nepatinka !!!
      Paskutinis pakeitimas nuo nejiten; 2008-01-09, 17:40.

      Comment

      • karla
        coffee addict

        • 2007 10 04
        • 53

        Ekscentrikė, keistuolė, melancholikė, lengvabūdė, naivi, dažnai mane vadina Balta Varna, individualistė, neturiu daug draugų, bet man taip patinka, nesugebėčiau išbūti didelėje kompanijoje, nemėgstu tradicijų, sunkiai bendrauju su žmonėmis, bet kai su kuo nors susidraugauju, išlieku jam ištikima, man būtina išsiskirti iš kitų, žinau, kad daug kas manes nemėgsta, bet žinote, ką? Man tai patinka.
        Umpf... And I like to express myself ^^'

        Comment

        • FainaruFantaji
          Cyber Snake

          • 2007 04 28
          • 579

          Koks as zmogus? Hm... Gal galima atsakyt koks as ateivis? Taip perskaitet kuo puikiausiai, jau keleta metu gyvenu su teorija, kad si planeta turi misrius gyventojus. Ka konkreciai bandau tuo pasakyti? Ogi, kad dauguma musu is skirtingu planetu, zinoma si mano teorija cia visai ne i tema todel neissiplesiu per daug ir tiesiog pasakysiu - tikiu, kad kai mirsiu cia, informacija apie mane gris i erdve is, kurios galesiu pasiekt planeta is kurios atvykau.

          Esu egoistiska asmenybe, nemegstu nurodymu, bet tai taip pat nereiskia, kad megstu juos pats dalinti. Megstu vienatve - man patinka daryti visada viska kaip noriu, tikriausiai studijavus ir praktikavus viena sriti desimt metu galeciau staiga ja mesti del pakeistos nuomones ne nesusimastydama. Neturiu daug draugu. Tiksliau turiu tik viena drauge. Man to uztenka, nes manau, kad geriau tureti viena, kuri supranta, negu tuzina, kurie isnaudoja visom imanomom priemonem. Jau apie tris metus gyvenu daugiau ar maziau uzsidarius tarp keturiu sienu. Atpratau nuo zmonijos, as ju bijau ir man jie nepatinka, bet vistiek megstu, kai jiems gerai, tai nepadaro manes laimingesniu, bet bent jau zinau, kad tokioje vietoje kaip si isties gali buti tu, kurie sugeba sypsotis.
          Labai greit susinervinu, bet niekada ilgai nepykstu, kogero net didziausiam priesui atleisciau po penkiu minuciu. Taip pat daznai rekiu ant kitu, bet matyt todel, kad megstu vienatve, o jie butinai pasipainioja butent nelaiku ir nevietoj.
          Taip pat daznai nepritampu prie visuomenes, poziuris, laisves troskimas, galu gale gyvenimo budas, jie negali suvokti kaip as taip galiu, o as nesuprantu kaip jie taip gali. Deja einu butent tuo paciu sau nesuvokiamu keliu - i kruvina darba uz praktiskai nieka, sunku patiketi, kad vos pries ketverius metus svajojau tiesiog daug uzdirbti, o dabar jau tenoriu ispildyti viena svajone.
          Dar esu labai istikima, laikau save riteriu ir tikiu, kad turiu pasisvesti vienam ir visada ji/ja saugoti. Atrodo jau radau princese, tik ar nepaliks [princese zinoma ne ta prasme, kad mergina/mylimoji, tiesiog mes artimos drauges ir kazkada padarem priesaika, kad niekada nepaliksim viena kitos]?
          Be visa ko pabaigai pridesiu, tai, kad daznai uzeina priepuolis, kai nesusigaudau del savo lyties. As esu tom-boy, netgi labai labai tom-boy, daznai apsimetineju vaikinu kada papuola, nuo to issivyste ir pomegiai, mustynes, masinos, didelios krutys ir kompai.
          P.S. I`m not straigh.

          Tiek apie mane.



          Working underground.

          Comment

          • auste_001
            <(sun)>
            • 2008 09 15
            • 0

            as nesu labai ziauri anime fane nes nelabai seniai pradejau ziuret. siaip priwersta buwau draugiu kurios galima sakyti beweik pamisusios del to. ;DD tai wa, siaip mokausi dabar is siaip linksmai leidziu laika shulioj ;Dp

            Comment

            • InuyashaGirl
              Mielas Ruzavas padaras ^^

              • 2008 04 18
              • 152

              Un Un .. . Crazy Bitch. . . Walkata. . .Amzinai paxmiela kaip kai kurie zmones man sako .. . [ne girta, bet elgiuos kaip girta] .. vegetare valganti paukstiena . . petos sajungininke! Seip linksmintis megstantis zmogus! Daznai esu dwiweide. . .sypsausi, bet widuje galiu werkti . . Esu keista ir wienintele tokia! Kartais buna kaip emusnike. . [aisku nesipjaustau. . myliu sawe per daug!] .. bet noriu but wiena, nes jauciuos nesuprasta. . .diewinu rasyti eilerascius. . .
              Paskutinis pakeitimas nuo InuyashaGirl; 2008-09-15, 20:12.
              Imagine there's no Heaven
              It's easy if you try
              No hell below us
              Above us only sky
              Imagine all the people
              Living for today

              Comment

              • chibi_nemiga
                Rimtas forumo narys

                • 2008 08 01
                • 117

                Kokia aš? nežinau kodėl, bet sunkoka apibūdint...
                meniškai trenkta. sugeriu kitų neigiamas emocijas. mano nuomonė priklauso nuo nuotaikos. ką čia prirašysiu šiandien, rytoj man gali būt dėl to gėda. nesvarbu, kad apgalvojau kiekvieną žodį... toliau...stengiuos ugdyt dvasią ir mėgstu skaityt knygas su gilia mintim. be to, jaučiu, kad suaugau anksčiau už kitas klasiokes, todėl kartais sunkoka su jom rast bendrą kalbą. nevirškinu tuščių žmonių, kuriem materialinės vertybės gerokai aukščiau už dvasines. dargi esu namisėda.
                galbūt tiek pakaks.

                Comment

                • nARKOMANe
                  kid

                  • 2008 09 15
                  • 40

                  nuotaikos verge;D shnd pvz per dailes pamoka buvau ypach bendraujanti, cypianti ir besishypsnati bet pvz 6-dieni ishgirdau liudna daina ir bliaut pradejau;DDD labai megstu hug'us, lietimus, susikabinimus rankutem*su draugem irgi,lol*
                  man shiaip pora zhmoniu sake kad ah zhiauri stumike pasitaiko ir taip kiekvienam zhmogui dazhniausiai skirtingai pasirodau, tad turbut galima sakyt kad esu dvi*tri*veide..?;D

                  Comment

                  • Futari
                    AZ rėmėjas



                    • 2007 01 07
                    • 1094

                    Daug kuo panasi i Chibi_nemiga. Nepernesu pavirsutinisku ir pasikelusiu. Aplinkiniams daznai atrodau keista, issiblaskius, apatiska ir net truputi sadistiska -- bet jie nemoka paziureti i mano siela, kurioje pasleptas visas geris :rolleyes:
                    Labai prieraisi, isgyvenanti del man artimu zmoniu ir draugu, velniskai patikli ir daznai nesugebanti atsakyti, jeigu kas ko papraso

                    Comment

                    • Fraifan
                      Narys

                      • 2008 05 10
                      • 44

                      Taigi... Apie save rašyti negaliu pasakyt, kad mokėčiau , tačiau pabandysiu (šiaip reiktų klaust Biganimefan Ji geriau žino, koks aš esu, žiūrėdama iš šalies ) Taigi, esu žmogus, dažnai mėgstantis į rimtus dalykus žiūrėti juokais, perdaug linksmai nusiteikęs Dažniausiai tai padeda atkreipti dėmėsį į esminius dalykus Didžiąją laiko dalį matyt esu linksmas Stengiuosi būti geros nuotaikos... Kartias lieku nesuprastas Pvz.: daug pažįstamu į mane žiūri keistai dėl to, kad pasiėmiau mokytis chemiją ir biologiją A lygiu O daugiau kažko apie save neišmastau... Biganimefan help me add more info please

                      Comment

                      • Yowita
                        Jigoku Shoujo
                        • 2008 08 28
                        • 7

                        Charakteris
                        Savitai priima religiją. Neretai primena mistikus ir filosofus. Puikiai moka analizuoti savo vidines būsenas ir stengiasi savo savybes padaryti naudingas ir kitiems.
                        Šis žmogus gali būti kaprizingas, egoistas ir labai pažeidžiamas, greitai užsidegantis, agresyvus, arogantiškas,Išsiskiria iš kitų pagaulumu bet kokiems išviršiniams dirgikliams, taip pat turi aiškiaregystės dovaną, intuityviai nujaučia, kas turi atsitikti, lengvai įeina į kitų žmonių sąmonę ir mintis.
                        Šis žmogus kilniadvasis, altruistas (nesavanaudiškai besirūpinantis kitais), pasiryžęs save paaukoti. Turi polinkį dominuoti, tačiau yra išskirtinai jautrus, niekad nepraeinantis pro šalimais kenčiančius žmones. Todėl neretai imasi vadovauti labdaros organizacijoms. Jo didžiausia svajonė – padaryti pasaulį teisingesnį ir labiau laimingą. Tačiau niekada savęs niekam nepašvenčia visiškai.
                        Protingas, pastabus, energingas, aktyvus, turintis vaizduotę, išradingas ir mokantis surasti išeitis iš bet kokių situacijų. Visur siekia tobulumo, reiklus sau. Pasiekiantis laimėjimų ten, kur kiti patiria tik pralaimėjimus.
                        Dažnai ūmus, nesitvardantis ir visada turi polinkį dramatizuoti situaciją. Gana dažnai pervertina realumo jausmą, nors tą nenoriai pripažįsta.
                        Mandagus, taktiškas ir delikatus. Tuo pačiu jis gali pasirodyti keistas, ir ekstravagantiškas, nes vadovaujasi tik savo elgesio normomis. Išdidus, nepakeliantis jokių apribojimų, trokšta visiškos minčių ir veiksmų laisvės, niekada negali būti pajungtas. Mėgsta keliauti į dar neištirtas egzotiškas vietas.
                        Jaučia nenumaldomą žinių troškimą, tačiau neapsiriboja viena sritimi, o siekia pažinti viską. Mėgsta harmoniją ir tvarką, kariauja, kad pasaulyje įsivyrautų teisingumas.
                        Pasižymi savo dosnumu. Mėgsta ruošti įvairius priėmimus ir vakarus. Taip pat apdovanoti savo artimuosius ir neturinčius pragyvenimo šaltinio žmones.
                        Finansinį stabilumą pasiekia savo darbu ir protingomis investicijomis. Siekia paprasto, tačiau užtikrinančio jų laisvę gyvenimo.
                        Savo jausmus reiškia santūriai, išlaiko nuotolį. Romantiškas, idealistas, optimistas, atviraširdis, ištikimas.
                        Patarimas kitiem:
                        Jei norite su šiuo žmogumi bendrauti, būkite ištikimi. Priešingu atveju jis jus paprasčiausiai paliks.

                        Vat. Čia ne aš rašiau, bet beveik viskas atitinka

                        Comment

                        • Derogatory`
                          Loki'd


                          • 2007 10 06
                          • 350

                          Esu analizuojantis kitus ir save žmogus, kuris iš pirmo gali pasirodyti labai nedraugiškas arba atvirkščiai - labai draugiškas. Šiaip esu egoistė, kuri dažnai piktinasi kitų žmonių perdėtu egoizmu, nes ir šis mano nuomone, turi turėti ribas bei pats žmogus turi susiprotėti kur yra nemandagu ir tas egoizmas lieka paskutinėje vietoje. Taip pat, neesu banalus žmogus ir esu linkusi "žvelgti giliau", todėl dažnas žmogus tai gali palaikyti keistumu ar tiesiog nesuprasti mano pateikiamų minčių ir idėjų, nors jos turėtų ir argumentuotą bei logišką paaiškinimą. Taip, logika. Esu logikos žmogus, ir kai paliečiamos temos, kur aš panaudoju savo logiką, dingsta visi draugiškumai ir sentimentalumai.
                          Aišku, mėgstu filosofuoti, bet tai laikau ir šiek tiek neigiama savo savybe, nes tada per daug užsimąstau, ieškau esmės visur, kišuosi į kitų reikalus ir problemas, bandydama tai išspręsti ir etc.
                          Taip pat esu veiklus žmogus, dažnai kupinas idėjų ir todėl nemėgstu pasyvių, be nuomonės žmonių. Taip pat, labai nemėgstu, kai žmonės nesilaiko susitarimo. Ir aišku nemėgstu neargumentuotų nuomonių, išankstinio dėjimo į šuns dienas, žmonių, kurie nepripažįsta kitokių negu jie yra ir aišku siauro požiūrio.
                          Šiaip man pačiai apie save kalbėti yra sunku, pavyzdžiui, nepaminėjau, kad esu alternatyvos žmogus - visada pasirenku ką nors naujo, įdomaus ir nežinomo, esu agresyvi, dažnai pikta, kartais piktybiškai ignoruoju žmones, esu ištvirkus ir nevengiu apie tai garsiai kalbėti, mėgtu viešai kalbėti angliškai su keletu japniškų frazių plius kokiu nors akcentu, nes tai linksmai skamba, pastaruoju metu mėgstu cituoti ir dainuoti Stephen Lynch dainų tekstus ir turiu blogą įproti kišti žmonėms tai, kas man tuo metu yra aktualu ir mėgstama.
                          Ir esu mokslo ir sausų faktų žmogus, nusiteikęs prieš religiją ir manantis, kad toks dalykas šiais laikais yra nereikalingas. Gerbiu tik labai seną religiją - pagonybę.
                          Dar esu meno žmogus, kuris negali gyventi be grafikos, tapybos, piešimo, animacijos, fotografijos, muzikos, seno gero lietuviško kino, literatūros ir etc.
                          Taip pat negaliu gyventi be kone geriausio jausmo - buriavimo.

                          Tiek.
                          Paskutinis pakeitimas nuo Derogatory`; 2008-09-15, 20:34.

                          Comment

                          • dattebayo
                            random fangirl syndrome

                            • 2007 11 18
                            • 207

                            panele priesingybe. peiksiu tai ka megstat, ir dievinisu tai ko nekenciat. reikia kad kas nors mane pastatytu i vieta, kol neisisiautesiu. karstakose, isranki viskam pradedant anime baigiant triusiku spalva, hardcore ir bisky creizy. man zodis "ne" - ne nuosprendis. gaunu tai ko noriu, kad ir paciu beviltiskiausiu budu. mokine prasta, smegenu turiu, bet ne isntrukcija kaip jomis naudotis, vienintelis zmogus kuri mylejau ir dar ilgai ilgai mylesiu tai As, jautriai reaguoju i kritika, dauguma tokiu kritikuotoju irasau i juodaji sarasa (take dat mazafakers!). niekad nepabaigiu tai ka pradedu, taigi dazniausiai net nepradedu. nelabai bendraujanti, bet megstanti garsiai (dazniausiai per garsiai) pasireikskti. ir dar pusvalandi galeciau malt sh00da apie MUa, bet (ne)mieli skaitytojai tikriausiai ir taip turi ka veikti.

                            Comment

                            • Dancia
                              Loading - Please wait...

                              • 2008 03 23
                              • 50

                              Kai paskaitai, susidarai įspūdį „Kokie gi mes visi protingi

                              I would love to change the world, but they won't give me the source code.

                              Comment

                              • Rikka
                                Push The Limits


                                • 2008 07 12
                                • 91

                                kažkuo panaši i chibi nemiga... Bet šeip aš hm... žmogus chameleonas, jei šiandien aš rami ir darau viską apgalvojus, rytoj galiu būti 100 % Baka. Retai kitiems meluoju, bet labai mėgstu meluoti sau. Galiu labai protigai šnekėti, bet labai kvailai elgtis ir atvirkščiai. Mėgstu naktį bastytis po miestą, o dieną sėdėt namie. Mėgstu klausysitis, bet nemėgstu kalbėti. Nemėgstu būt dėmesio centre. Mėgstu stebėti kitus. Katė, kuri vaikšto viena, taip tiksliausiai galėčiau save apibūdint.

                                Comment

                                Working...