Kokie jūs žmonės?

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • niekšas
    forumo idiotas

• 2006 08 23
    • 544

Čia apie forsus žiūrinčius anime kažkurioj temoj aš šnekėjau .Pažystu tokius net du. Tiesa jie nėra dideli otakai,mate jie nedaug tų anime,bet žiūri ne tik DBZ, bet ir normalius anime.Šeip tai čia aš juos sudominau animais .Jie vis paprašo "duok kokį multika japoniška pažiurėt" tai ir duodu. Beje daugelis mane laiko forsu, bet nesuprantu kodėl.

O aš tai irgi laikausi politikos, kad geriau mažiau uždirbt,bet turėt daugiau laisvalaikio. Kas gali but brangiau už laisvalaikį.Manau protingai gyvenant pinigų tikrai nepristigs.

Comment

• Youka
      bishoujo

• 2006 01 30
      • 335

Na uzsidirbti pinigu zmones dazniausiai nori normaliais tikslais. "kai uzsidirbsiu pakankamai, tai ispildysiu svajone nusipirkt lektuva ir nuskrist i pekina" arba "uzsidirbsiu tiek, kad nereiktu gyvent, kaip mano tevai gyveno" ir panasiai. bet imi dirbt ir atrodo, kad dar kazkiek truksta. dar reik daugiau uzdirbt.
      kaip ir atrodo man. uzdirbu daugiau nei pries metus, bet negana. kazkada uzdirbsiu dar daugiau, bet abejoju ar bus gana ^^ taip ir atsakau i tema, toks as zmogus.
      na bet nepasakyciau, kad del darbo nukencia kokie nors santykiai. ir santykiu gal tokiu dar nera. ir darbas ne tas, kuri visa gyvenima dirbciau.
      tad kolkas ir tikslai ir igyvendinimas visdar geri ir neskausmingi ^^

o siaip zmogus as, manau, esu teisingas ir korektiskas. stengiuos pamatuot gerai, kaip kokioj situacijoj galima elgtis. ir viena karta susilaikau, kita - darau pagal impulsa. ziuriu naudos sau. arba tiems, kurie itin rupi. na per galvas nelipu ir gal kartais anksti nuleidziu rankas, bet ir tai tik jei dalykas nesvarbus ir greit atsiranda geresne alternatyva. nesu kietakaktiskai uzsispyrus daryt tik taip ir nekitaip, principu klausimu stengiuosi but lanksti.

...kazkaip veidmainiskai as cia atrodau XD
      Paskutinis pakeitimas nuo Youka; 2006-12-11, 11:39.

Comment

• Calyx Deuced
        Narys

• 2006 12 06
        • 96

as visatos centras

Na as bent esu pakankamai egocentriskas nes na visgi visiems visgi pirmiausiai rupi jie patys o tik poto kiti, as bent to neneigiu...

As visada padedu draugams nes zinau kad is galesiu tiketis to paties, ir apskritai jei reikia pagalbos kreipkites pasistengsiu padeti

Comment

• Eisas Kuperis
          Simintis Sun

• 2006 01 25
          • 355

Pagalba draugams. Nepadedu kažko tikėdamasis. Nelaukiu net ir papraščiausios padėkos. Tiesiog ir pačiam smagiau ir šiaip labai gera kaip matau kad kitam padėjau, kad lengviau jam ir kad jo nuotaika geresnė tapo.

Comment

• ^sancta^

Pritariu eisui ... Padedu visiem nieko nesitikedamasis kitu ... Padedu nes man patinka padet , bei padedu bet kam nes man tjp patynka ir tiek ... Beje as dazniausiai net nesitikiu pagalbos ir kitu , jaj gali padaryt be pagalbos , tj kam vargint kitus ?

Comment

• piccosan
              Daft Punk

• 2005 11 28
              • 250

LABAI retai pats padedu.. nebent matau kad tikrai reik.. jei nepraso tai npadedu.. nenori nereik... kas as.. tarnaite.. jei reik paglbos paprasyk.. daznai susiduriu su nuomonem kad as nepaslaugus... dejau.. paprasyt reik... isvis.. jei manes nakaso tai ir neidomu... cia blogai turbut..

Comment

• Asmodeus.1110

Aš kaip žmogus...nuoširdus,sažiningas (su draugais) niekada nemegstu apkalbineti žmoniu,tačiau dažnai tenka apie juos visko prisiklausyti,idealisas,svajotojas,nemegstu šnekėt "pievu" galima sakyt apskritai nešneku,nebent turiu ka pasakyt.Megstu sekti naujienas pavyzdžiui pasaulio,technologiju.Nekenčiu storu (Siaip as labai tolerantiškas ,tačiau nekenčiu ju, jie man apsileidusio žmogaus simbolis).Ir jei matau kad kas nepatinka nepatingiu mestelt akmens i kito darža.Ir šiaip as weirdo, tiesa megstu gilintis i visokias nesamones (keistenybes)

Comment

• Youka
                  bishoujo

• 2006 01 30
                  • 335

Autorius Asmodeus.1110
                  .Nekenčiu storu (Siaip as labai tolerantiškas ,tačiau nekenčiu ju, jie man apsileidusio žmogaus simbolis).Ir jei matau kad kas nepatinka nepatingiu mestelt akmens i kito darža.
                  pinpon!
                  as irgi nemegstu storu. nors su "viska toleruojanciais", kokie dabar visi, apie tai nepasikalbesi ^^

Comment

• Kira

Realiame gyvenime esu minkštas ir pukuotas nei musės nenuskriausiantis individas.

na gerai gerai, baigiam juokus

esu kietas ir digliuotas sadistas... patenkinti

p.s. storų irgi nemėgstu - per juos mažiau vietos šiame pasaulyje

p.p.s. o jei rimtai, tai tiesiog mėgstantis sudaryt skirtingą įvaizdį skirtingose vietose, skirtingiems žmonėms žmogus aš, todėl jei vieni mano draugai susitinka su kitais dažnai visi būna kažkiek šokiruoti
                    Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2006-12-19, 13:55.

Comment

• ^sancta^

Autorius Kira
                      <...>p.p.s. o jei rimtai, tai tiesiog mėgstantis sudaryt skirtingą įvaizdį skirtingose vietose, skirtingiems žmonėms žmogus aš<...>
                      As asmeniskai nemegstu tokiu zmoniu ... Veidmainiavimas ... Seip apti fraze "sudaryti skirtinga ivaizdi" yra kaip nebuvimas savimi ? Ir seip kj tjp daug darai , ar sugebetum atsakyt i klausima , kas tu istikruju esi , ir koks tu is tikruju ... Nezinau as abejoju , ar isvis egzistuoja tokii zmoniu , "as pats" ... As asmeniskai niekam nesudarineju jokioivaizdzio , elgiuosi taip kaip noriu , kaip man patinka , prie nieko nesiderinu ir pan ... Visada bunu savimi ... Beje kam be reikalo sokiruot draugus ? Ir seip cia tik mano nuomone ...

Comment

• Likimo_Kalvis
                        YOSH!!!

• 2006 08 26
                        • 378

Autorius ^sancta^
                        As asmeniskai nemegstu tokiu zmoniu ... Veidmainiavimas ... Seip apti fraze "sudaryti skirtinga ivaizdi" yra kaip nebuvimas savimi ? Ir seip kj tjp daug darai , ar sugebetum atsakyt i klausima , kas tu istikruju esi , ir koks tu is tikruju ... Nezinau as abejoju , ar isvis egzistuoja tokii zmoniu , "as pats" ... As asmeniskai niekam nesudarineju jokioivaizdzio , elgiuosi taip kaip noriu , kaip man patinka , prie nieko nesiderinu ir pan ... Visada bunu savimi ... Beje kam be reikalo sokiruot draugus ? Ir seip cia tik mano nuomone ...
                        atsakau: is neturejima ka veikt
                        Su mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.

Comment

• niekšas
                          forumo idiotas

• 2006 08 23
                          • 544

Autorius ^sancta^
                          O aš irgi dažnai sudarinėju "skirtinga ivaizdi". Nemanau, kad vaidmainiavimas blogai. manau taip besielgiantis žmogus kaip tik yra protingas, nes iš to kartais galima gauti naudos. Kartais taip elgtis labai naudinga. pvz: jei ieškai darbo, prieš savo būsima viršininka vaidinsi baisiai protinga ir atsidavusį darbui, nors tox gal ir nesi .Butu kvailoka elgtis kitaip. Ir šiaip aš taip, darau nes kartais tai labai naudinga,o kadangi esu niekshas, tai manes sažinė del to negriaužia .Nors čia irgi tik mano nuomonė.

Comment

• Ozis

Pasakysiu trumpai nemazai zmoniu nemegsta tokiu apsimeteliu. Kodel? Nes jie nemegsta buti maustomi, o gal jie tiesiog pasijaucia izeisti, nes parodo kas jie yra is tikruju. Neretas atvejis yra kad tie apsimeteliai laiko save itin protingais ir pradeda rimtai tiketi, kad jie yra protiskai/fiziskai virsesni uz likusia zmonija (viena toki individa pazystu asmeniskai). Tai yra nesveika.
                            Nors is kitos puses pazvelgus nedidelis melas kartais gali padeti (pvz. zmogui, kuris parinasi del savo nesekmes, juk neskaitysi paskaitos koks jis luzeris ir t.t., greiciau pameginsi ji paguosti). Taciau del to nedidelio melo zmogaus ivaizdis tikrai nepasikeis.

P.S. Apsimetinetojai kartais labai primena zmones su psichiniu sutrikimu - skilusia asmenybe. Taigi kratykites sio iprocio kuo greiciau, kol jis netapo jusu asmenybes dalimi, bo baigsit viska Vasaros g. 5.

Comment

• Eisas Kuperis
                              Simintis Sun

• 2006 01 25
                              • 355

Autorius niekshas
                              O aš irgi dažnai sudarinėju "skirtinga ivaizdi". Nemanau, kad vaidmainiavimas blogai. manau taip besielgiantis žmogus kaip tik yra protingas, nes iš to kartais galima gauti naudos. Kartais taip elgtis labai naudinga. pvz: jei ieškai darbo, prieš savo būsima viršininka vaidinsi baisiai protinga ir atsidavusį darbui, nors tox gal ir nesi .Butu kvailoka elgtis kitaip. Ir šiaip aš taip, darau nes kartais tai labai naudinga,o kadangi esu niekshas, tai manes sažinė del to negriaužia .Nors čia irgi tik mano nuomonė.

Na dėl to skirtingo ivaiždžio susidarimo. Niekad to nesistengiu daryti ir nenoriu, tegu mato koks esu, bus iškarto aišku ar tinku. O rialiai gaunasi taip kad žmonės apie mane kartais, o gal ir dažniau susidaro kitokia nuomone nei tiesa. Nežinau, gal dėl to kad kažko nepasakau, kažko neparodau, per tilus iš pradžiu, ar kanors pasaukau, o tai būna suprantama dar kitaip...
                              Apie kitus žmones kurie parodo save tik tokį kokio reikia. Man tai apsunkinimas. Susipažystu su žmogumi ir pradeda kilti ivairus smulkūs neaiškumai, nesutapimai ir tik vėliau viskas susitvarko o aš priverčiamas savo nuomone apie tą žmogų keisti 180 laipsnių kampu. Kaip darbdavys pasakysiu taip. Buna ateina žmogus, ir atrodo kad jau kone idialų darbuotoja susiradai. Nažinoma, čia kaip jau kas pakalbės. Na žinoma, bandomasis laikotarpis, taram param, žmogus nori rimtai dirbti, praeina kiek ten laiko, jį priimi. Na žinoma, jam reikia laiko isibėgėti, isidirbti, priprasti, daugiau, mažiau išmokti naujo. Tai pradžioje į neitin kokybišką jo darba nernelyg nežiuri, kur reikia parodai, pamokai. Bet kol jis priprantinėja ir rezultatai dar nėra pakankami, kažkas turi už jį padirbėti, neretai pats. Ir štai prabėga kažkiek laiko, gan nemažai, ir tu matai kad dirba visai kitas žmogus nei tu priiminėjai. Galbūt jis kažko nesugeba, daro vis netaip, žodžiu netinka, kitas žmogus nei pirma diena. Ir lieka taip kad ir darbo ir laiko sugaišai o darbuotojo vistiek neturi. Na taip, atėjęs pas darbdavį žmogus nepasakys kad štai, jis 100 procentu tinka ir darba atliks, reikia pasibandyti jam vistiek, bet butu lengviau jei atėjęs iš pradžiu klaidingo ivaiždžio nebruktu. Kad nepaiškėtu jog nė bum bum apie savo sriti ir t.t. Bet pats darbuotojas irgi nesigirsi ko nemoki iar nesugebi, bet su darbdaviu pasistenk but atviresnis ir sakykti tiek kiek reikia, nes vėliau ar ankščiau yla iš maišo išlenda, juolab kad dirbti ruošiesi ne viena diena, ir nevienerius metus.
                              Man patinka sutikti žmones tokius kokie jie yra, ir nenustatynėti jų savybiu pagal tam skirtas spec knygas. Oi, geros knygos. Žinau, galimas daigtas, žmogus savęs tikro neatskelidžia iš mandagumo, pagarbos, na nežinau, tokių dalyku neikertu.

Comment

• ^sancta^

Autorius Eisas Kuperis
                                <...>Na dėl to skirtingo ivaiždžio susidarimo. Niekad to nesistengiu daryti ir nenoriu, tegu mato koks esu, bus iškarto aišku ar tinku. O rialiai gaunasi taip kad žmonės apie mane kartais, o gal ir dažniau susidaro kitokia nuomone nei tiesa. Nežinau, gal dėl to kad kažko nepasakau, kažko neparodau, per tilus iš pradžiu, ar kanors pasaukau, o tai būna suprantama dar kitaip...<...>
                                Na kam reikia per tiltus nesuprantu ... Mane gyvenimas ismoke skayt tiesiai sviesiai , ka mastau ir ka jauciu ... O del to itikimo tj joa ... Kam vaidmainiaut kad kazkam itiktum ? Jai netinki tox koks esi , tj kam tokiu reik ? Zmones su kuriais bendrauji , kazka vaidindamas , iekad nebus tikri draugai ar pan ...

Autorius Eisas Kuperis
                                <...> Žinau, galimas daigtas, žmogus savęs tikro neatskelidžia iš mandagumo, pagarbos, na nežinau, tokių dalyku neikertu.<...>
                                Na nezinau as irgi neikertu ir gyvenime neikirsiu ... Kur melavime mandagumas ? AS tokio cia nematau ...

Comment

Working...