noreciau ir as buti p*'iste, deja, i viska reaguoju gana jautriai
Kokie jūs žmonės?
Collapse
X
-
Na as kjp zmuogas ... Na , kjp ce pasakius ... Aplin kiniai sako kad weird , dazniai laiko net ne is sios planetos ... A bit crazy , turiu visa savo mastymo sistema , bei savo iliuziju pasauly ... Daznai issiskiriu savo nuomone ir sejp ... Nemegstu priklausomybes nuo kazko , ar kokiu ribu , daznai svajoju , apie kazka ... Nemegstu sio pasaulio ir no nusiritimo , lb rami persona ... Taciau nuo vakiystes manyje susikaupe pilna agresijos , kuria akrtais tenka islieti ... Esu lb saltu nervu , nereaguou i aplinkiniu nuomone , nematau nieko nej slykstaus , nej ziauraus ... Na ir t.t.Comment
-
Na as kjp zmuogas ... Na , kjp ce pasakius ... Aplin kiniai sako kad weird , dazniai laiko net ne is sios planetos ... A bit crazy , turiu visa savo mastymo sistema , bei savo iliuziju pasauly ... Daznai issiskiriu savo nuomone ir sejp ... Nemegstu priklausomybes nuo kazko , ar kokiu ribu , daznai svajoju , apie kazka ... Nemegstu sio pasaulio ir no nusiritimo , lb rami persona ... Taciau nuo vakiystes manyje susikaupe pilna agresijos , kuria akrtais tenka islieti ... Esu lb saltu nervu , nereaguou i aplinkiniu nuomone , nematau nieko nej slykstaus , nej ziauraus ... Na ir t.t.Comment
-
Hmm , nemanau kad cia naime salutinis poveikis ... Priklausomai nuo ziurovo asmenybes , kaikurios tj veikia kaikuriu nea ... Na o sejp irgi manaw kad sis poveikis netgi y nauda ... O kas is to ko kiti tikisi ? Na kjp ir sako nevisada gauni ko tikiesi ? Beje nera apibrezto 16-18 mecio budo ... Viskas priklauso ne nuo amziaus o nuo apcio asmens ... PAziurek kiti 7metu vaiksto kjp 40meciai snobai ? Nu ir seip ... Budas yra individualus dalykas , kuris atspindi tave ir tavo asmenybe ar pan , tad jaj tavo asmenybe tokia , tj ir budas ... O jaj tu snegsies but tox kjp ir kiti bendraamziai nieko gero nesigaus ... Ah whatever ka as ce isvis sneku ... Nlb suprantu ka pasakiau , bet na esme turbut aiski ?
Na tiesiog kuo toliau tuo daugiau tenka išgirsti panašias užuominas į tokį sakimį "Žmogau, gal pagalau laikas suaugti?" Cha, tarsi aš pklausyčiau. O tas 16-18 tai tiesiog pabandimas kažkiek sukonkretinti, bet gal prastas bandimas. Man apskritai žmonės būna didelė mislė.
Buti tokiam kaip kiti? Buvo toks metas taip man buvo tiesiog lengviau ir papraščiau, per daug ten saves nereikšti, baltai varnai dažytis juodai. A dabar mano nuomonė kitokia. Kuriu galų apsimetinėti tuo kuo nesi. Šioje gijoje jau kalbėta vienu metu, ir ten dar buvo kažkieno nuomonė su kuria turėčiau dabar sutikti dar labiau nei tada. Taigi būk kuo esi, jauskis puikiai, na ir pasiužiurėti ar tai per daug netrukdo kitiems.
būdas idividuolus dalykas? Nu.. visad taip maniau, manau ir iki šiolei. Pomėgiai, norai, svajonės, idėjos, planai, nuomonės, mintis, ketinimai..., kartais visa tai tarp žmonių buna bendra, ar labai panašu. Todėl jie susiburia į grupės, draugijas, ar tiesiog šiaip esti panašiu nuomonių, turi panašias svajones, pomėgius ir t.t. Tarkim čia visus sutraukė bendras pomėgis - anime, kai kuriuos gal ir manga. Kiti turi priešingas nuomones, kitokius pomėgius, suburia į kitas grupes. Ir tarkim jie traukia kino klubus. Kartais viena kitai prieštaringas. Tarkim kino klubas anime vertina kaip beverte animacija, o iš čia gal kažkas teigia jog anime kur kas auštenis dalykas už šiendienį kiną. Kartais dar buna kad tie patys žmonės turi daugiau nei viena bendra pomėgi, gal sutampa dar ir jų planai.
Tiesa, manau kad ne tik nuo pačio žmogaus priklauso va tokie bendri pomėgiai ir kitka. Tai galbut priklauso ir nuo to kaip, kur jis gyvana, tobulėja. Ir štai didelėja minioje tarsi susiformuoja bendresnis pomėgis, bendresnė nuomonė ir t.t. Na tiesiog itariau kad tas pats žmogus gyvendamas skirtingose aplinkose, butu gerokai kitoks. T.y. aplinkinai lyg ir itakoja visa tai.
Na o pats esu gerokai pasimetes tarp tos minios. Kur tarkim du nesutaria ar tariasi sukti į kaire ar į dešine, aš sugalvoju jo reikia kilti viršun, pasiulau, bet pamatau tik išpustas akis, tarsi bučiau ateivis koks.
Oi, ar man čia taip tik rodosi ar ten tos gijos tema pasikeitė. Šiaip ar taip apie avatarus išsakiau lig ir viską o mano pastarajam komentarui vieta čia tinkamesnė.
Na tiesiog kuo toliau tuo daugiau tenka išgirsti panašias užuominas į tokį sakimį "Žmogau, gal pagalau laikas suaugti?" Cha, tarsi aš pklausyčiau. O tas 16-18 tai tiesiog pabandimas kažkiek sukonkretinti, bet gal prastas bandimas. Man apskritai žmonės būna didelė mislė.
Buti tokiam kaip kiti? Buvo toks metas taip man buvo tiesiog lengviau ir papraščiau, per daug ten saves nereikšti, baltai varnai dažytis juodai. A dabar mano nuomonė kitokia. Kuriu galų apsimetinėti tuo kuo nesi. Šioje gijoje jau kalbėta vienu metu, ir ten dar buvo kažkieno nuomonė su kuria turėčiau dabar sutikti dar labiau nei tada. Taigi būk kuo esi, jauskis puikiai, na ir pasiužiurėti ar tai per daug netrukdo kitiems.
būdas idividuolus dalykas? Nu.. visad taip maniau, manau ir iki šiolei. Pomėgiai, norai, svajonės, idėjos, planai, nuomonės, mintis, ketinimai..., kartais visa tai tarp žmonių buna bendra, ar labai panašu. Todėl jie susiburia į grupės, draugijas, ar tiesiog šiaip esti panašiu nuomonių, turi panašias svajones, pomėgius ir t.t. Tarkim čia visus sutraukė bendras pomėgis - anime, kai kuriuos gal ir manga. Kiti turi priešingas nuomones, kitokius pomėgius, suburia į kitas grupes. Ir tarkim jie traukia kino klubus. Kartais viena kitai prieštaringas. Tarkim kino klubas anime vertina kaip beverte animacija, o iš čia gal kažkas teigia jog anime kur kas auštenis dalykas už šiendienį kiną. Kartais dar buna kad tie patys žmonės turi daugiau nei viena bendra pomėgi, gal sutampa dar ir jų planai.
Tiesa, manau kad ne tik nuo pačio žmogaus priklauso va tokie bendri pomėgiai ir kitka. Tai galbut priklauso ir nuo to kaip, kur jis gyvana, tobulėja. Ir štai didelėja minioje tarsi susiformuoja bendresnis pomėgis, bendresnė nuomonė ir t.t. Na tiesiog itariau kad tas pats žmogus gyvendamas skirtingose aplinkose, butu gerokai kitoks. T.y. aplinkinai lyg ir itakoja visa tai. Tarkim mokykla, kur bendrai to paties moko visus vienodai.
Na o pats esu gerokai pasimetes tarp tos minios. Kur tarkim du nesutaria ar tariasi sukti į kaire ar į dešine, aš sugalvoju jo reikia kilti viršun, pasiulau, bet pamatau tik išpustas akis, tarsi aš jau bučiau ateivis. Ai dar toks pavizdukas. Buvo toks filmas Ultraviolet vadinosi. Kas dar gal pamenat. Tą filmą aš itin gerai vertinau, bet nevisai smagu pasidarė kaip pamačiau šalia 30 priešingų nuomonių. Na su minia nepasiginčisi. Chm, nugi tikrai tai ne pirmasis mano matytas filmas, patirties yra, bet nuomonė apie jį visiškai kitokia nei tos minios.
Būdas yra individualus dalykas? Galbūt, bet palikdamas tema apie nuomonių, pomėgių panašumus ir skirtumus, čia galiu pasakyti jog gana dažnai pastebiu nemažai bendrumu.
Na as kjp zmuogas ... Na , kjp ce pasakius ... Aplin kiniai sako kad weird , dazniai laiko net ne is sios planetos ... A bit crazy , turiu visa savo mastymo sistema , bei savo iliuziju pasauly ... Daznai issiskiriu savo nuomone ir sejp ... Nemegstu priklausomybes nuo kazko , ar kokiu ribu , daznai svajoju , apie kazka ... Nemegstu sio pasaulio ir no nusiritimo , lb rami persona ... Taciau nuo vakiystes manyje susikaupe pilna agresijos , kuria akrtais tenka islieti ... Esu lb saltu nervu , nereaguou i aplinkiniu nuomone , nematau nieko nej slykstaus , nej ziauraus ... Na ir t.t.
random rašė ten kad nei isižeidžia, nei supysta. Na aš nesugebu tinkamai vertinti ižeidinėjimu, šiaip ko pašaipaus, viska paleidžiu juokais. Kiti stebisi, šiai keistai žiuri, sako linksmas žmogus. Bet. Yra vienas bet. Kadangi pačio niekias nežeidžia, visai nesunkiai ižeidžiu kitą. Nepagalvoju jog tai kas neveikia manes, nebutinai neveikia ir kito. Galiu tarti fraze kuri man visiai nieko nereikštu, ar dargi pasiroditu visai linksma, bet tik pasakęs pastebiu kas negerai. pochuizmas. Tarkim kalbant apie senai tvarkytus kambarius tai didelis trukumas. O šiaip tai visai gerai, nes žmogau, nebelieka dėl ko gražtus nagus, pražilti ar praplikti. Visgi tai netrukdo per daug siekti užsibrežto tikslo, gal ne kartais padeda, kai teisiog žengi į priekį ir į nieką nereugoji, nesiblaškai.
Surreal sakė, kartais pasitaiko nusišnekėti. Jo, kaip kitaip kai aktivumas liejasi pro kraštus. Nespėju pagalvoti apie tai ką sakysiu. Kilo mintis kažkokia ir tėkš ja, poto paiškėja kad pats nieko nesuprantu ką pasakiau ar parašiau.
arturikas sakė sugeba užsisėdėti ir nieko neveikti.
niekshas pastovus žmogus. Negalėčiau taip, bet yra dalykai kurie niekad nekinta. Tarkim mano svajonės, ar tas iliuziju pasaulis. Kiti dalikai nusibosta ir vėl sugrižta. Jau nesuskaičuoju kiek kartu buvo nusibobe rašyti tarkim ta savo istorija, kiek kartu buvo nusibode piešti, ar užsiimti dar kokia nors veikla. Tiesa, uždarumu sunkiai galiu pasigirti, bet rialybėje sutike mane gali suabejoti ar tai tikrai aš. Kažkoks tilus nesdarus. Bet tai tik kokias 15 ar 30 minučiu. Tiek užtrunka kol kažkiek daugiau susipažistu su žmogumi, nors rodos jau gerai ir pažinojau. Kartais prireikia keliu dienų, kol kitą žmogų pakankai suprantu kad galėčiau buti toks kaip ir čia. Tik gal greičiau ne kad parodyti kitam koki nori jis mane matyti, o tam kad nepasirodyčiau kažkuo prastai. Už tobuluma vertinu labiau tik patoguma, tiesa, kažkaip norisi ir to ir to.
seijuri nekantri. Kantrumo trukumas sužlugdė nemažai puikių mano planų. Kaip kažkada jau esu sakes, vietoj sunkaus ilgo kasimosi per kalna, aš lakstysiu, žiurėsiu gar greičiau eina apeiti, gal perskristi ir galu gale užtruksiu vistiek ilgiau. Miegas. Ach, kaip man jo truksta. 6 - 7 valandos per para ne miegas. Bet darbai oi spaudžia. Atsikratysiu ju. Miegas geras dalykas. Bent man sapnai yra kur kas geriau už rialybe ar bet koki kita filma ar anime. Jie detalus ir išties idomus. Na siaubingiausias dalykas kai kas priverčia keltis. Kas ryta keikiu savo darba, taip kaip kažkada keikiau mokykla. Neduoda pabusti laisvai.
madness_heaven mėgsta vienatve. Tuo aš pažeidžiu savo, dvynio zodiako ženklo aprašimus, atseit jie be žmonių buti negali nė per kur. Gi po smarkaus vakarėlio ar šiaip didelio sambruždžio, ar net jo metu akimirksniu gali pasikeisti mano nuotaika. Šiaip, tiesiog imti išeiti kur ramu. Mėgstu vaikščioti naktimis. Nakti ramu visiškai. Tik dangus, tamsa ir tila, kartais vos girdimai grojanti mp3 grotuvas kokia nors ramia melodija. Nelabai noriai traukiau aš į vakarėlius, šiaip susitikimus, čia todėl praktiškai neturiu ir draugų, nors dvyniai apskritai vargiai gali turėti tik kelis tikrų draugų, aprašimas sako jog dvyniui jų reikia daug. Man vienodai patinka pilnos gatvės judėjimo, žmoniu, smagaus šurmulio ir lygiai taipat taipat man patinka vienatvė ir ramybė. Todėl mėgstu keliauti dviračiu. Diena kelias pilnas mašinu, givibingi miestelai, žmonės, na smagu, vėliau ateina velyvas vakaras, naktis ir kitas smagumas. Tila, malonus, tyliai per asfalta riedančiu ratų garsas. Ar tiesiog sustoju kur stotelėje ir pusvalandžiui pasiklausau tylos. Tapat noriai traukiu ir į mišką, tiesiog pamiegoti ošiant pušims.
Taigi kad ir kur žiurėčiau, būdo panašumu yra. Tiesa, mintys, pomėgiai, nuomonės ir t.t. visai kitos.Paskutinis pakeitimas nuo Eisas Kuperis; 2006-12-09, 21:56.Comment
-
Waje daug pirasei ? ...
Autorius Eisas Kuperis<...>Buti tokiam kaip kiti? Buvo toks metas taip man buvo tiesiog lengviau ir papraščiau, per daug ten saves nereikšti, baltai varnai dažytis juodai. <...>
Manau jeigu nori but panasus i kanors kita , niekada nereikia daryt to apties ka daro tas zmogus , nes tj tave tik padaro visai kitokiu nej jis ... Na net jaj mes atsakysim i koky klausima kjp atsake kazkas kitas , tj nebus tas pac , nes tas kazkas kitas atsake tjp del akzkokios priezasties o mes vien del to kad jis tjp apsake ... Tj daro siuos atsakymus 2iem labai skirtingais ...
"Žmogau, gal pagalau laikas suaugti?"
Idomus klausimas , tik dar idomesnis atsakymas ... Seip manes irgi to klausia ir apstaruoju metu as atsakau kitu klausimu : "Ka tu laikai suaugusiu?" ... Nuo ti viskas lb priklauso , nes vienam "suages" kito akimis gali boot apskutinis nesubrendelis ...
Autorius Eisas Kuperis<...> Tiesa, manau kad ne tik nuo pačio žmogaus priklauso va tokie bendri pomėgiai ir kitka.<...>
Autorius Eisas Kuperis"<...>Mėgstu vaikščioti naktimis. Nakti ramu visiškai. Tik dangus, tamsa ir tila, kartais vos girdimai grojanti mp3 grotuvas kokia nors ramia melodija. Nelabai noriai traukiau aš į vakarėlius, šiaip susitikimus, čia todėl praktiškai neturiu ir draugų, nors dvyniai apskritai vargiai gali turėti tik kelis tikrų draugų, aprašimas sako jog dvyniui jų reikia daug.<...>
Beje ir nakty dievinu , mano megstamiausias metas ,galiu visa nakty vaiksciot vienatvej , ziuint i zvaigzdeta dangu ....Comment
-
Trumpinau. Daug praleidau gal ir neaiškumu palikau, bet tai jau tik smulkmenos. Na dvynių čia netruksta. random irgi. Taigi nesistebiu jos žinute "kaip ir as"
Na dėl tu bendru pomėgiu ir t.t. Na netik ir netikrai priklauso nuo vietos. Bet tarkim. nedidelė klasės dalis žiurėdavo DB, DBZ (kartojimo metas), netrukus susirgdino visa klase taip kad dėl šio anime (jiems animacinio filmuko) kad pamokos baigdavosi ankščiau nei laikas, ir pravarde Songoko jau antra karta gyvenime tada prilipdė ir taip kad iki šiolei gatvėje išgirstu sušaukiant. O žmonės gi jau kaip is suauge, egzaminams ruošiaisi, bet štai. Ir visoje mokyloje nesu girdėjęs kad dar kažkam rupėtu šis anime. Darau išvada kad yra daroma itaka iš kažkur. Nebutinai dėl gyvenamos vietos. tai gali buti draugai, šiaip supantys žmonės, ar bet kurios kitos aplinkybės. Nes tarkim mano aplinka, o jos būta per trumpa gyvenima daug ir labai ivairios
kalbant apie suaugima tai reikalaujama rimtumo, dar daugiau atsakomybės ir t.t. Na kaip ateist derėtu buti mano amžiaus. Ir tiesa, jei taip kiekvienas gyventu kaip užsimano, pasaulis butu žluges, bet kitaip aš negaliu.
Na apie idealo siekimas kita reikalas nei butu baltai varnai juoduju pulke. Apie idealo siekima pasakyti negaliu nieko. Neturiu nei kokio idealo, ar konors kas butu pavyzdys ar panašiai. Čia jau viska kuriuosi pats.
O dėl baimiu tai kaip i viska žiurėsi. Tamsa man niekad nepatiko nesižaviu ir dabar, bet ko bijoti? Dėl savęs esu atsargus ir ne be pagrindo. Tad žvaigždėta naktis ar net su mėnuliu man malonesnė. O šiaip kad ir kas kur besislėptu, tikotu, aš vistiek visad jaučiausi pakankamai saugus. Gyvnimas jau pamokė kad sutikti gali visko, sužinoti daug daugiau nei gali isivaizuoti. Bet gyvenk tinkamai ir nebus kobijoti.Paskutinis pakeitimas nuo Eisas Kuperis; 2006-12-10, 00:49.Comment
-
Na joa as irgi neturiu idealo ... Kjp ir sakiau idealizmas keistas dalyks ...
Autorius Eisas Kuperis<...>kalbant apie suaugima tai reikalaujama rimtumo, dar daugiau atsakomybės ir t.t. Na kaip ateist derėtu buti mano amžiaus. Ir tiesa, jei taip kiekvienas gyventu kaip užsimano, pasaulis butu žluges, bet kitaip aš negaliu.<...>
Hmm , ten dar sutrumpinta versija? weeeComment
-
Visiškai pritariu Eisui Kuperiui ko gero dėl visko.Tas bendras žmoniu požiuris, tos ju bendros "tiesos" ir ta bendra banda (sry už išsireiškima) mane jau irgi užkniso.Tikrai daugelis turi bendru pomegiu, nuomoniu, bet pasitaiko žmoniu kurie turi kitokia pasauležiurą,kuri gal but neatitinka "visų" pasaulėžiuros.Tada tie "visi" net nepasigiline pradeda skiepyti savo tiesas arba smerkti žmogų kuris mato viska kitaip.Ir tam žmogui belieka arba "dažytis juodai" kad pritaptų prie bendros masės, arba tapti pxjistu ir gyventi pagal save.Ir aš gerbiu tokius žmonis kurie dėjo ant visų tų "bendrų tiesų" ir gyvena pagal save.Aš irgi dažnai "neatitinku standartų" ir dėl mano nuomonės,kuri dažnai neatitinka kitų nuomonės, kartais esu smerkiamas, lieku nesuprastas, i mane žiurima keistai.Dėl to aš irgi neturiu daug draugų.O ir tie draugai dažnai manes nesupranta.Todėl esu gan uždaras,ir daug niekam neaiškinu.Dažnai žmonės nesupranta mano motyvacijos daryti ta ar ana, nors jos dažnai ir nebuna, tiesiog darau tai kas man patinka.Pvz : mokykloje per pertraukas nemėgstu sedet klasėj, man ten nemalonu,nes pastovus triukšmas, minia, todėl tiesiog tom 15min. pertraukos išeinu į lauka pasivaikščioti.Na tai žinoma visiems keistai atrodo, vaikščiojimas pirmyn atgal, arba sėdėjimas lauke ant suolo.Tai ir nesupranta žmonės mano motivacijos, laiko keistu.Kita karta bunu visiškai nerimtas.Dabar mokausi 12kl ir dar nežinau nei kur stosiu,nei kuo busiu,kažkaip nematau nieko kas man patiktų,nieko su kuo norėčiau susieti savo ateitį, todėl apie tai tiesiog negalvoju, ir visiškai ramiai gyvenu pagal principa "kas bus - tas bus".Kiti gi kaip išprotėje dabar dėl tų egzaminų, galvoja kur stoti, tik apie tai ir šneka.O aš tiesiog esu ramus, ir daug apie tai negalvoju.Tiesiog esu nemažas pxjistas ir kažkaip nematau prasmės del to sau sukti galvos.Toks jau mano būdas, kad dažniausiai visus sprendimus palieku paskutinei akimirkai, pamirštu apie tai ir ramiai gyvenu apie tai negalvodamas.O kai ateina paskutine minutė, spontaniškai ka nors pasirenku, ir dažnai lieku patenkintas (bent iki šiol man tox metodas pasiteisindavo). Aš apskritai atlaidžiai žiūriu į dalykus kuriuos kiti žmonės sureikšmina, ir tiesiog megaujuosi gyvenimu nesukdamas galvos.Ir kitų akyse del to atrodau keistas, ir tikrai girdžiu tokiu pareiškimų kaip "Mastai kaip vaikas, suaug pagaliau" arba "Gal biškį rimčiau žiūrėk į viska".Ir aš į tai visiškai nekreipiu dėmesio, niekam nieko neaiškinu, ir tiesiog gyvenu pagal save.Negaliu žiurėt rimtai į kažka, pats budamas nerimtas .Ir kiti manes nesupranta, laiko keistu, durnu, dar velniai žino kokiu, bet aš ant visų tiesiog padėjes, ir kitų nuomonė apie mane man visiškai nerūpi. Aš tikrai neketinu "dažytis juodai" kai esu "balta varna" .Kiti mane išvis laiko durnu dėl to, kad ten kur aš gyvenu labai populiarus alkoholis, cigaretės ir narkotikai, o į sportininkus(kuriu čia labai mažai) žiurima kaip į psixinius ligonius.Ir išgirstu apie save maždaug tokių atsiliepimų:"Jam kažkas nito,tas čiuvas po 10km ant bajerio beigioja kasdien".Ir kartais man nemalonu kai į mane keistai žiurima, bet kitų nuomone man nerupi.Gal ir negerai darau, bet kažkodėl kitus,tuos pritapusius arba bandančius pritapt,bijančius parodyti kuo (kad) išsiskiria,laikau durnais.Čia jie pilkos pelės, ir tokiu nuomonė man nerūpi.Dar užsiimu kovos menais,ir aišku, kiti man aiškina, kad "kam tau to reikia","nesamonės tie tavo menai","geriau kuo nors naudingu užsiimk","vistiek nieko nepadarysi" - bet faktas, kad padarau.Man patinka jaustis stipriu.Ir tai labai naudinga tokiam kaip aš,nes kuomet koks nors "tipas iš bendros masės" peržengia ribas iš manes besityčiodamas, galiu nesunkiai duot į snukį.Ir tikrai respectinu žmonis kurie gyvena pagal save ir nežiuri kitų nuomonės apie juos.Reikia gyventi taip kaip nori ir nežiurėti į bendras normas,o visi kam tai nepatinka eina po velnių.Comment
-
Na nesiaip forsai neziuri anime kiek zinau jie tiuninguoja golfa prisiuoste kliju aina gotu dauzyt poto i sokius...... P.S. (zinau is patirties drauga turiu toki)Comment
-
Kažkas čia, anime zonoje yra minėjes forsus žiurinčius anime, lyg ir net pažysta. Va sakyčiau toks tai jau tikrai baltas.
Dėl buvimo savimi, kažkada buvo tai sunku, dabar kiek kitaip. Atsižvelgiu į žmonių nuomone, bet tik ne tada kai kalbama apie mano būda, pomėgius ar dar ką. Aš jaučiausi puikiai, mano veide šypsena. Bajeristu laikomas. Ko dar truksta. Šiaip mažai mane pažystančiam žmogui iš pradžiu esu rimtas žmogus, bet neilgam. Neturiu jokių priešų. Gyvenimas puikus. Mokykloje ne šiaipsau Songoku vadino.
Greiti sprendimai. Bijau kartais, kad jie man pakiš koja kada, bet... Iki 10 klasės nė nepagalvojau kur ko mokysiuos ateitije. Paukš, akimirksniu mano vidurinė tapo pagrindine ir reikėjo kažko imtis. Nė gerai nepasvarstes, bakstelėjau pirštu į "Kur stoti" lapą ir sakau štai, su kompais man kažko reikia, nors iki to meto ju nė kiek nepažinojau. Ir ką. Vis dar gyvas. Svarščiau ar pasirinkau gerai, bet chm, nieko geresnio ir nebučiau radęs, bet vistiek kompiuteriai jaučiau ne pats mieliausias man dalykas, tiesiog pakankamai idomus. Darbe pasirodo esu toks pat. Dirbu savo greičiu ir žodžiai greičiau, paskubėk, terminai ir t.t. manes nė kiek neveikia.
O dėl rinkimosi kartais buna labai prastai. Na tarkim ką studijuoti taip ir neradau. Nėra paklausos, nėra studiju. Kuokuok kad nori. Tarsi šiais žmonės žiurėtu tik tai kas pelningiau o ne kas mieliau pačiam. Gal taip ir yra? Na man dažnai sako, negerai kad aš nieko neplanuoju, bet aš niekaip nepagaunu kur tas blogumas. Laisvesnis dargi jaučiuosi. Tik džiaugtis.
spyxter yra sakes, "gyvekit savo gyvenimus, o ne mastykit apie juos". O aš manau verta pamastyti, kad butu ką gyventi. Kad gerai pasirinkti. O dar svarbiau gyventi savo.
tamagochi dar yra sakęsrbut daugumai vaikysteje buvo kalama i galva, kad "uzaugsi ir pamatysi koks sunkus gyvenimas". Kol tau n-iolika tokios kalbos atrodo banalios ir nuvalkiotos, o gyvenimas yra duotas tam, kad dziaugtis. Taciau veliau nutinka keistas dalykas - baigiasi mokslai, zmones susiranda darbus, susikuria seimas ir pradeda ... skustis gyvenimu. Poreikiai niekada nesibaigia (reikia pinigu vakareliams, drabuziams, automobiliams, namams) ir reikia vis daugiau ir daugiau dirbti, kad tuos poreikius patenkinti. O kai kazka turi atsiranda dar ir baime tai prarasti. Man 25 - shtai bandau pakviesti savo geriausia drauga anime perziurai ir gaunu atsakyma "sorry, siandien dirbu virsvalandzius" arba "negaliu, zmonai galva skauda". Besidziaugianciu gyvenimu bendraamziu ratas aplink mane nuolat mazeja.
Taip - sunkus darbas duoda vaisius ir as jo nesikratau kai reikia. Taciau liudna stebeti kai zmones del tu darbu paaukoja savo svajone, o veliau bando ja susigrazinti prabangiu masinu, vilu ar prestizines mokyklos vaikams pavidalu. Ir piktinasi, kad niekas nevertina ju pasiaukojimo...
Kaip to isvengti? - yra daugybe budu. Visi jie pirmiausia reikalauja patiketi, kad gyvenimas neprivalo buti TOKS sunkus. Jei isdrisi suabejoti, surizikuoti ir pasinaudoti proto galimybemis, tai imanoma darba paversti malonumu. Ir tokia veikla atnesh nepalyginamai daugiau grazos nei juodas arimas metu metais. Kas netikit - pazvelkit pvz i Billa GeitsaComment
-
Na nz , as pasirinkes laisvesny kelia ... Pinigu jau dabar uzsidirbu , kolkas mazaibet , vis sis tas ... Mlm sistema , gyvenime nearsiu kjp arklys , o dirbsiu tik darba kuri noresiu dirbt , toky kuris man aptinka ... Ir sejp ... Nemegstu zmoniu kurie dirba vis daugiau ir daugiau tik del daugiua pinigu ... Kas is to kad turesid aug pinigu , bet netursi gyvenimo ? Ce kjp ir sunkvezimiu vairuotojai , jie uzdirba lbd aug , taciau ziurek , puse ju aplieka zmonos su meiluziais , vaikai uzauga o ji juos amto karta pusmety , praleidzia isa ju gyvenima ... Nemaau kad tj verta tu pinigu kuriuos uzdirbi ... Kiti mano kad dirba daug , uzdirba daug ir tik tada suteikia savo vaikams ar pan galimybe gyvent pilnaverty gyvenima ... Bet jie niekada nebuna laimingi , gaudami visa ko nori , bet neturedai normaliu santykiu su tevais ...Comment
Comment