Vienintelis žodis geriausiai mane apibūdina - nepastovumas.Vieną dieną galiu būti draugiška,miela,linksma,kitą - tokia kaip Aivaras pasisakė apie save t.y. jautri kaip autostrados tiltas, o dar kitą užsidepresavus,liūdna,ant visko dedanti...Ką galiu pasakyti - aplinka mane veikia
Kokie jūs žmonės?
Collapse
X
-
KartoškėComment
-
seip linksmas esu, gerai praleidziu laika su draugais, kartais per greit reguoju tai buna problema o seip viskas normaliaiComment
-
-
Nesu labai geras žmogus, mėgstu muštis.. kiršytis. tačiau taip pat mėgstu spręst problemas, padėt kitiems ( neturėjau omeny pašalinant jų priešus... ) bendrauti moku, bet su draugais... mažai turiu, tačiau jie tikri ir su manim bus iki galoComment
-
Bulšit tas testas. Kaip gera mergaitė sąžiningai atsakinėju į klausimus, bet tai ką gaunu, nei graudu, nei juokinga.
Aš žmogas stebėtojas. Pernelyg mėgstu gilintis į kitų problemas, kištis į svetimus reikalus. Emocionali, kiek per jautri. Šiaip nemėgstu apie save kalbėt, taigi nesuprantu ko čia išvis vargstu.Comment
-
Nu ka reik ir man ką nors apie save pasakyt
Esu žiauria savikritiška, draugai amžinai zyzia, jog turiu išmokti save mylėti.
Labai jautriai reaguoju į aplinkinių replikas, mane lengva išvest iš kantrybės, stengiuosi visada būti draugiška net su tais žmogais, kurių tiesiog negaliu pakęsti. Turiu visai nedidelį draugų ratelį, užtat galiu jais visiškai pasitikėti. Mažai mane pažįstantys žmonės gali pamanyti, kad aš trenkta ir keista, mano elgesys neprognozuojamas. Dažnai prikrečiu visokių kvailysčių, o vėliau labai gailiuosi.
Kagi,manau pasakiau net per daugComment
-
esu siap pakankamai nenuspejama. daznai is manes kiti zmones gauna to, ko visiskai nesitiki. dar niekam nepavyko mane suprasti ir perprasti labai greit keiciu nuomone. si mano savybe man paciai labai nepatinka. buna, kad zmogui, kuri laikiau priesu, tereikia viena kart nuosirdziai atsiprasyt, ir as ji laikau be galo geru draugu. stengiuos sia savybe naikint ) esu ir uzsispyrus. labai uzsispyrus
Comment
-
Comment