Kokie jūs žmonės?

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • kita
    spacier than an astronaut

• 2005 10 13
    • 77

Ne todėl kad visi turėtų apie jį žinoti. Tsubasa Fuju išsireiškė "visi jį mėgsta". Nepažystu 'visų', atrodo kai kurių žmonių gyvenimuose tie 'visi' labai svarbų vaidmenį vaidina. Formuluoju kitaip : tikėjausi, kad tu žinosi.
    Unikalumas? Man unikali yra mano Mama. Nes su ja vienintele aš naktimis kalbuosi ir geriu arbatą. Jai vienintlei 5ryto atnešu pusryčius. Unikalūs mano Draugai. Gal tau gatvėje jie atrodys, 'visi', o man jie vieninteliai.
    Taip, tavo požiūris skiriasi, nuo kai kurių (drįsiu sakyt - daugumos?), tu gyveni, ir sau o ne 'visiems'. Jeigu unikalus reiškia vienintelis, tada požiūris yra išsiskiriantis. (nes nėra vienintelis)
    Taigi taigis, aš supratau ką norėjai pasakyti sakydamas 'unikalus'.

Comment

• Tsubasa fuju

aj, cia tema be galo, gal grizkim prie tikrojo temos klausimo?

Comment

• Eisas Kuperis
        Simintis Sun

• 2006 01 25
        • 355

Autorius Augiszz
        Eisai geriausia laikytis tokios taktikos: Dejau ant visu, ash geriausias!! Che aisq joke
        Db supratau ka turejai uomeny unikalus, tiesiog vienaip ar kitaip tu nesi paprastas zmogutis kuris nuo kasdienines rutinos gali nuspeti savo tolimesnius veixmus... Tau patinka isskirtiniai dalykai kurie nepriimtini paprastam zhmogui, ar ne taip?
        Ta taktika. Ji gera, bet palauk to momento kai pačiam prisireiks kieno nors pagalbos. Irgi bus ant tavęs padėję. Aš pats labai linkęs sutarti su visais, nesvarbu kad tie kiti dar kartais būna priešai tarpusavyje. Tuomet dažnai iš jų sulaukiu klausimo "Tai kuria tu puse palaikai?" Atsakymas "Savo".
        Na galutinė išvada tai taip. Ji tokia. Sunkiai suprantamas kol tyliu ir visiškas keistuolis ar ateivis kaip prabylu. Ja maždaug taip skamba nuomonės kai kurių žmonių kurie su man yra sudūrę kiek daugiau.
        Autorius Sakura
        ...
        rašė, o aš sutrumpinsiu.
        Nu visi kažkuo skiriasi tai esu pastebėjęs jau senai. Dargi čia keletą žinučių žemiau kažką bandžiau apie tai rašyti. Bet tai kad žmonės nevienodai būna išsiskiriantys. Neretai jau po kelių minučių nuo susipažinimo pasirodau besąs gerokai kitoks. O netrukus ir visai neįprastas. Pasirodo netgi gatvėj esu gana pastebimas būdamas arba su kostiumu ar tik su baltais drabužiais. Parduotuvėje, nors joje lankiausi joje senai ir vos kelis kartus, mane ima ir atsimena, nors nesu nei raguotas nei dar kažkokios išskirtinės išvaizdos.

Autorius kita
        Ne todėl kad visi turėtų apie jį žinoti. Tsubasa Fuju išsireiškė "visi jį mėgsta". Nepažystu 'visų', atrodo kai kurių žmonių gyvenimuose tie 'visi' labai svarbų vaidmenį vaidina. Formuluoju kitaip : tikėjausi, kad tu žinosi.
        Taip, tavo požiūris skiriasi, nuo kai kurių (drįsiu sakyt - daugumos?), tu gyveni, ir sau o ne 'visiems'. Jeigu unikalus reiškia vienintelis, tada požiūris yra išsiskiriantis. (nes nėra vienintelis)
        Taigi taigis, aš supratau ką norėjai pasakyti sakydamas 'unikalus'.
        Va, aš kartais pastebiu jog apie viena ar kita žmogų pabandoma spręsti remiantis kažkokias kitais šaltiniais. Liginama su kitais, kažką sako patirtis ir t.t.
        Taigi, pirmiausiai turėčiau sakyti jog mano požiūris daugiausia išskirtinis. Retas tačiau pasitaikantis. Na o kas lieka nuo to daugiausia, tai unikalus požiūris tik mano akimis, nes viso pasaulio žmonių nepažįstu ir to tvirtinti negaliu, tačiau nematydamas niekur pasikartojimo ar panakankamai dilelio panašumo į vieną ar kitą sovo požiuri, darau būtent tokia išvada. Uch, ta lietuvių kalba man nepatogi.

Norint bent kiek pamatyti koks neįprastas esu tam reikia atskiros gijos ir labai daug kavos.

Autorius Tsubasa fuju
        aj, cia tema be galo, gal grizkim prie tikrojo temos klausimo?
        Tsubasa fuju, ar tai gaunasi jog kai visi čia po karteli pasisako ar pasigiria, tema tampa jau nebereikalinga?

Comment

• Tsubasa fuju

ne ta turiu omeni... *vel niekas nesupranta...* Cia apie ta tema: "unikalumas- kas tai?".

Comment

• tamagochi
            Suši valgytojas

• 2005 10 19
            • 138

Autorius Tsubasa fuju
            ne ta turiu omeni... *vel niekas nesupranta...* Cia apie ta tema: "unikalumas- kas tai?".
            Unikalumas atsiskleidzia zmogaus svajonese.
            Pvz pasaulyje yra maziausiai koks 50 milijonu zmoniu kurie megsta vazinetis dviraciais. Is ju kokie 2 milijonai megsta vazinetis naktimis. Kvaila butu vadinti save unikaliu vien delto, kad esi vienas is sios minios.
            Taciau yra ir nedidele dalis, kurie savo gyvenima susieje su dviraciais. Tokie zmones turbut konstruojasi labai individualius dviracius, viska apie juos ismano ir svajoja su dviraciu apvaziuoti aplink pasauli. Shtai chia ir atsiranda unikalumas

Panasiai ir su priklausymu visokiem gotams, pankams, muzikos bureliams ir t.t.

Comment

• Augiszz
              Anime Man
              • 2006 02 04
              • 37

Autorius tamagochi
              Unikalumas atsiskleidzia zmogaus svajonese.
              Pvz pasaulyje yra maziausiai koks 50 milijonu zmoniu kurie megsta vazinetis dviraciais. Is ju kokie 2 milijonai megsta vazinetis naktimis. Kvaila butu vadinti save unikaliu vien delto, kad esi vienas is sios minios.
              Taciau yra ir nedidele dalis, kurie savo gyvenima susieje su dviraciais. Tokie zmones turbut konstruojasi labai individualius dviracius, viska apie juos ismano ir svajoja su dviraciu apvaziuoti aplink pasauli. Shtai chia ir atsiranda unikalumas

Panasiai ir su priklausymu visokiem gotams, pankams, muzikos bureliams ir t.t.

Haha Nu tu chia ir sulyginai gotus su muzikos bureliu

Comment

• Ekgp97sl
                Vietinis šnipinėtojas

• 2006 01 16
                • 63

Autorius Augiszz
                Haha Nu tu chia ir sulyginai gotus su muzikos bureliu
                o koks gi skirtumas?...
                kaip tik labai gerai sulygino.. cia kaip ir unikalumas - gali buna labai ivairus... - unikalu buna butent del ivairiu, savitu priezasciu.. - kitaip ir nebutu jokio unikalumo
                Paskutinis pakeitimas nuo Ekgp97sl; 2006-07-06, 16:20.

Comment

• adrijana

[QUOTE=
                  Tau patinka isskirtiniai dalykai kurie nepriimtini paprastam zhmogui, ar ne taip? [/QUOTE]

nu man atrodo kad ir man tokie dalykai patinka

pati nezinau kokia esu.kokia mane kiti palaikys tokia jiem ir busiu.o sau as esu as.megstu pasedet prie knygu, daugiausiai prie fantastiniu.mokausi gerai, tureciau buti pavyzdys klasėje bet tai man jau kaip ir atsibodo dazniausiai uzsidarau savo kambaryje, isijungiu muzika ir galvoju nemegstu klausyti kitu, neturiu daug draugu ir t.t. stengiuosi buti teisinga bet kaip zinia viso pasaulio blogio nenugalesi

Comment

• Eisas Kuperis
                    Simintis Sun

• 2006 01 25
                    • 355

Išskirtniais bruožais, pomėgiais, hopiais pasižimi kone visi, bet keik iš jų apskritai tarpusavije neturi bendro. Tarkim kad ir tie 50 milijonų dviratininkų. Atrenkam mėgstančiuas važinėti naktimis. Na o dabar atrenkam iš tų dviejų milijonų dar tokius kurie šiaip nemėgsta tamsos, dar atrušiuojam tokius kurie naktimis dviračiau mėgsta važinėtis tik po rajonius kelius, ne miestuose. Atidemdam tuos kurie keliaja be jokių daiktų. Dar kažka atidedam ir lieka vienas. Netgi tam pačiam Kaune nemažai mėgstančiau važinėtis naktimis, bet pabandyk bent vieną jų prikalbinti atsikelti puse tryjų ryto į išvažiuoti kurnors už 100km. Štai dar. Sėdi keli žmonės bare ir šnekasi kokie jie skirtingi. Kad niekuo nepanašūs ir t.t. Tačiau net nepastebi jog abu mėgsta sėdėti bare iš kalbėtis kokie jie skirtingi... (dabar bandau pats suprasti ką parašiau). Ai, nu žodžiu, visdėlto šitą bendro jie turi, tad nėra visiškai unikalųs išskritniai. Kaip ir aš ir jūs, besidomimės anime. Tik aš labai tesiduomiu tais darbais kuriuose yra kosmominai laivai ir smagūs nuotikiai. Dar šiaip kokios fantastinės komedijos. Visa kita man kaip neidomu, kad ir ką sakytų kitų komentarai. Taiva. Man labai įdomu kiek iš jūsų dabar taipogi domisi tokia pačia, siaura dalimi? O kie daug žmonių pagal tas rekomendacijas, atsiliepimus, kometarus ir renkasi ką žiurėti. Sako " - Ava, matei kokie reitingai? - Aha, reiks butinai pažiurėti. - Jo, aš irgi žiurėsiu" Pagal tai man susidaro įspudis jog daugumos žmonių skonis vienodas, iš ko vėlgi darau išvada jog jie nėra labai jau skirtingi.

Comment

• adrijana

kaip tau iseina tokias ilgas zinutes rasyt? nzn.daaba ilgokai galvosiu ,kol isgalvosiu ka parasei

Comment

• Ozis

Autorius Eisas Kuperis
                        <...> Pagal tai man susidaro įspudis jog daugumos žmonių skonis vienodas, iš ko vėlgi darau išvada jog jie nėra labai jau skirtingi.
                        Hmmm jei du zmoens megsta dalyka A, tai dar nereiskia kad jie yra visokeriopai vienodi. Toliau paimkim visu zmoniu pomegius - kvepuoti, valgyti, mastyti... taigi ner prasmes sneketi apie joki unikaluma, mat visu visiskai skirtingu savybiu niekada neturesi (visada bus kazkas bendro), nors ziurinti smulkmeniskai galima ir cia izvelgti unikalumu, bet iprastais atvejais nuokrypiai nuo normos tokie minimalus, kad i juos neverta net kreipti demesio. Taigi buti unikaliu (visakeriopai) yra neimanoma. Imanoma yra tureti unikaliu pomegiu, taciau turint galvoj, kad zmones tuos pomegius nusiziuri, tai velgi galim sneketi tik apie retus pomegius.
                        Iskarto paaiskinsiu skirtuma tarp retas ir unikalus. Retas yra retai (taciau daugiau nei viena karta) pasikartojantis dalykas, tuo tarpu unikalus yra vienetinis objektas (unikalus->uno=vienas).
                        Taigi nustokim svaigti. Visi zmones yra skirtingi (unikalus), taciau tie skirtumai, kurie kuria unikalumo iliuzija, yra ant tiek niekingi, kad visus (ar dauguma) zmoniu galima sulyginti ir taip ta iliuzija panaikinti.

Comment

• Ekgp97sl
                          Vietinis šnipinėtojas

• 2006 01 16
                          • 63

Autorius Ozis
                          Toliau paimkim visu zmoniu pomegius - kvepuoti, valgyti, mastyti...
                          ir kaip tu gali vadinti tai pomegiais... tai tiesiog yra butinybes, norint isgyventi... tikrai ne pomegiai

Autorius Ozis
                          Taigi buti unikaliu (visakeriopai) yra neimanoma. Imanoma yra tureti unikaliu pomegiu, taciau turint galvoj, kad zmones tuos pomegius nusiziuri, tai velgi galim sneketi tik apie retus pomegius.
                          taip, neimanoma... visada yra kazkas ir bendro...
                          Autorius Ozis
                          Taigi nustokim svaigti. Visi zmones yra skirtingi (unikalus), taciau tie skirtumai, kurie kuria unikalumo iliuzija, yra ant tiek niekingi, kad visus (ar dauguma) zmoniu galima sulyginti ir taip ta iliuzija panaikinti.
                          mhm... kas tiesa tai ne melas... ir nieko nepaneigsi..

Comment

• Eisas Kuperis
                            Simintis Sun

• 2006 01 25
                            • 355

Ava, visuomet yra kažkas bendro ir kažkas ne. Bet ar labai dažnai to bendrumo kiekis būna vienodas? Tarkim kad ir tie kurie ipaišomi į gineso rekordų knyga. Nu juk jie kažkuo išskirtinai, tas tiesa. Bet ar labai? Grižta namo, žiuri futbolą, geria alų, eina į darbą, po darbo kurnors užusuka su kelais draugiais ir t.t. O svaitgali gal dar pasitreniruoja ar kam parodo koki savo triuką. Čia ir baigiasi didysis išskirtinumas. Dėl žodio "unikalus" nesiginčisiu nors man žodynas šiektiek kitaip išisireiškė (unikalus - labai retas). Uno tai uno.
                            Jei žiurėti įki pačiu smulkmenų - visi uniukalūs. O jei kažkokia visuma - pasulyje yra išskitnių žmonių.

Jei A ir B mėgsta tapati, Jei A, B, C ir D mėgsta kažka tapati, Jei D ir A kažką taptį. A, C ir F dar kažką. Ir dar Ž kuriam visai neidomu tai kas patinka A, B, C,D, ir F. Žodžiu atsiskirėlis. Oi Truputi per sudėtingia čia man gausis. Taiva. Nėra vienodi, tačiau bendru pomėgių turi. Taip ir susidaro tukstantinė minia kažkokiame koncerte. O ten susirenka ir verslininkai ir moksleiviai ir pen... Ne, pencininkų ten greičiausia nėra. Žodžiu skritningi žmonės, turintys labai panašų muzikinį skoni.

Comment

• kita
                              spacier than an astronaut

• 2005 10 13
                              • 77

O kad domėtųsi vieni kitais, šitaip žmonės, kaip domisi savim. Vietoj to, kad ieškotų to kas vienija, ieško to kas skiria .. Kodėl?

Klausimas : (pamiršus tai, kad visiškai unikaliam tarp visų būti neįmanoma) Ką tau (kreipiamasi į bet kurį) suteikia tai, jog esi išskirtinis/unikalus ir ar tai padaro tave laimingą?
                              Antras klausimas : Kada buvai laimingas?

Comment

• Augiszz
                                Anime Man
                                • 2006 02 04
                                • 37

Autorius kita
                                O kad domėtųsi vieni kitais, šitaip žmonės, kaip domisi savim. Vietoj to, kad ieškotų to kas vienija, ieško to kas skiria .. Kodėl?

Klausimas : (pamiršus tai, kad visiškai unikaliam tarp visų būti neįmanoma) Ką tau (kreipiamasi į bet kurį) suteikia tai, jog esi išskirtinis/unikalus ir ar tai padaro tave laimingą?
                                Antras klausimas : Kada buvai laimingas?
                                Atsakimas #1: Pats sau ash esu isskirtinis Bet tai man nieko neduoda, tiesiog... Nesusimastau apie tai
                                Atsakimas #2: Bunu laimingas tik tada kai mano glebyje mylimas zhmogus

Comment

Working...