Esu vienišius bandantis susirasti draugų. Manau esas draugiškas, neturiu priešų, nekenčiu diskriminacijos. Rodau savo emocijas tik tada, jai žinau, kad žmogaus nuomonė dėl to apie mane nesuprastės. Niekada neimu pašaipu į širdį ir visada stengiuosi būti geros nuotaikos. Su draugais bendrauju tik mokykloje. Žmonės dažnai sako, kad aš rimtas, bet mane tai dažnai užknisa. Esu atviras (kur gi nebusiu jaigu tiek prirašiau). Labai mėgstu saldumynu. Į diena jų suvalgau velniškai daug. Na tai gal užteks (Kur gi neužteks)
Kokie jūs žmonės?
Collapse
X
-
-
laisva, meniška, atsipalaidavus, pox*istiška... va tokia nesu ir nebūsiu turbūt niekad.esu isteriška, idealistė, tvarkinga, gan tolerantiška, kerštinga, atkakli... turiu tik keleta tikrų draugų nes kitiems žmonėms iš šono šalta atrodau... kas dar... kartais maniakiška, kartais kalbu ne vietoj ir nelaiku... turiu labai gera angela sargą ir gailiuosi tik gyvūnų (žmonių retais atvejais)...nemėgstu banalybiu ir kičo. dažnai nelaiku įsijungia mano "ignoras" taigi būna kad nekalbu po keletą dienų ir būnu visiškai nejautri. dažnai pykstu ir nirštu kas sukelia kitiems (o gal ir man) didelių problemų. ai dar lyg ir draugiška esu... ir mėgstu kalbėtComment
-
Comment
-
~As ir pasidariau sita.xD
Total: 2.5%
Male: 4%
Female: 1% . ! Vienam procente.
Aprasymai geriausi : ''likes solitude, not revealing, unemotional, rule breaker, avoidant, familiar with the darkside, skeptical, acts without consulting others"
Familiar with the dark side?? Ir nepasakyciau, kad unemotial. >.<Paskutinis pakeitimas nuo AnimeFreak; 2009-08-05, 22:24.Comment
-
vat mano jung type aprasymas, tai yra faktai paimti is daugumos tokio tipo zmoniu
kolkas geriausias testas internete koki teko rasti
p.s. platinkit sita tinklalapi
http://charakteris.info/forum/
cia yra to testo lietuviskas variantas, taipogi cia forumas kur kekvienas tipas gali diskutuoti su kitais tokio tipo zmonem ir panasiai,..
loner, more interested in intellectual pursuits than relationships or family, not very altruistic, not very complimentary, would rather be friendless than jobless, observer, values solitude, perfectionist, detached, private, not much fun, hidden, skeptical, does not tend to like most people, socially uncomfortable, not physically affectionate, unhappy, does not talk about feelings, hard to impress, analytical, likes esoteric things, tends to be pessimistic, not spontaneous, prone to discontentment, guarded, does not think they are weird but others do, responsible, can be insensitive or ambivalent to the misfortunes of others, orderly, clean, organized, familiar with darkside, tends not to value organized religion, suspicious of others, can be lonely, rarely shows anger, punctual, finisher, preparedPaskutinis pakeitimas nuo Blizzard; 2009-08-06, 08:53.Comment
Comment