Kokie jūs žmonės?

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Aramix
    Surades gyvenima :D
    • 2009 06 23
    • 31

Esu vienišius bandantis susirasti draugų. Manau esas draugiškas, neturiu priešų, nekenčiu diskriminacijos. Rodau savo emocijas tik tada, jai žinau, kad žmogaus nuomonė dėl to apie mane nesuprastės. Niekada neimu pašaipu į širdį ir visada stengiuosi būti geros nuotaikos. Su draugais bendrauju tik mokykloje. Žmonės dažnai sako, kad aš rimtas, bet mane tai dažnai užknisa. Esu atviras (kur gi nebusiu jaigu tiek prirašiau). Labai mėgstu saldumynu. Į diena jų suvalgau velniškai daug. Na tai gal užteks (Kur gi neužteks)

Comment

• Ayami
      Menas buti savimi.

• 2009 05 10
      • 123

Linksma, draugiska, kartais per daug kalbanti,juokinga. Taip apibudina mane draugai. O seip dienas praleidziu su draugais o nakti ziuriu anime (beveik be miego ;DDD)

Aaaaaaa!

Comment

• Blizzard
        GFX maker

• 2009 03 25
        • 224

lietuviskas
        http://charakteris.info/intj-tipas

Comment

• H[asas]
          WarGod'az

• 2009 05 22
          • 125

Sunku apibudinti nebent zodziu nepastovus

Comment

• Sagara
            Ferrum Aeternum.

• 2009 07 20
            • 78

Padariau tą patį testą kaip ir BlizzarD.
            Ir nustebau, kad gavau tokį pat rezultatą kaip ir tame lietuviškame teste ;D INFP Powah!

Population - 2%
            Paskutinis pakeitimas nuo Sagara; 2009-08-05, 15:26.

Comment

• Ru.
              Narys

• 2008 02 24
              • 67

laisva, meniška, atsipalaidavus, pox*istiška... va tokia nesu ir nebūsiu turbūt niekad.esu isteriška, idealistė, tvarkinga, gan tolerantiška, kerštinga, atkakli... turiu tik keleta tikrų draugų nes kitiems žmonėms iš šono šalta atrodau... kas dar... kartais maniakiška, kartais kalbu ne vietoj ir nelaiku... turiu labai gera angela sargą ir gailiuosi tik gyvūnų (žmonių retais atvejais)...nemėgstu banalybiu ir kičo. dažnai nelaiku įsijungia mano "ignoras" taigi būna kad nekalbu po keletą dienų ir būnu visiškai nejautri. dažnai pykstu ir nirštu kas sukelia kitiems (o gal ir man) didelių problemų. ai dar lyg ir draugiška esu... ir mėgstu kalbėt
              Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2009-08-05, 17:54. Priežastis: ghm

Comment

• Blizzard
                GFX maker

• 2009 03 25
                • 224

Autorius Sagara
                Ir nustebau, kad gavau tokį pat rezultatą kaip ir tame lietuviškame teste ;D INFP Powah!

Population - 2%
                manes maziau manes maziau 1.5%
                bet seip geras dreamer, tikrai retas tipas.. vos keleta tokiu zmoniu esu sutikes

Comment

• Aivaras
                  ką tu?

• 2008 09 10
                  • 358

Prisigeriu iki žemės graibymo, darau viską kas man kenkia, būnu arogantiškas/savanaudis, mėgstu juodą humorą ir pastumt ant mot. lyties atstovių.Bah.
                  P.S. mėgstu pyktis ir keiktis.

Comment

• Sagara
                    Ferrum Aeternum.

• 2009 07 20
                    • 78

Autorius Blizzard
                    manes maziau manes maziau 1.5%
                    bet seip geras dreamer, tikrai retas tipas.. vos keleta tokiu zmoniu esu sutikes
                    Suapvalinus vistiek 2%

Comment

• Dzei_
                      Naujokas
                      • 2009 08 05
                      • 11

Aš tai nemėgstu apie save spręsti :P sprendžia draugai :P

Comment

• Lucion666
                        Forumo maniakas

• 2007 04 08
                        • 430

Aš esu saulutė, bet šviečiu tik naktį! ;DD

Comment

• AnimeFreak
                          Stalker >.>
                          • 2009 04 18
                          • 92

~As ir pasidariau sita.xD
                          Total: 2.5%
                          Male: 4%
                          Female: 1% . ! Vienam procente.

Aprasymai geriausi : ''likes solitude, not revealing, unemotional, rule breaker, avoidant, familiar with the darkside, skeptical, acts without consulting others"

Familiar with the dark side?? Ir nepasakyciau, kad unemotial. >.<
                          Paskutinis pakeitimas nuo AnimeFreak; 2009-08-05, 22:24.

Comment

• Aramis

Autorius Sagara

Population - 2%
                            I did it 2. Here is results:

Comment

• Blizzard
                              GFX maker

• 2009 03 25
                              • 224

vat mano jung type aprasymas, tai yra faktai paimti is daugumos tokio tipo zmoniu
                              kolkas geriausias testas internete koki teko rasti
                              p.s. platinkit sita tinklalapi
                              http://charakteris.info/forum/
                              cia yra to testo lietuviskas variantas, taipogi cia forumas kur kekvienas tipas gali diskutuoti su kitais tokio tipo zmonem ir panasiai,..

loner, more interested in intellectual pursuits than relationships or family, not very altruistic, not very complimentary, would rather be friendless than jobless, observer, values solitude, perfectionist, detached, private, not much fun, hidden, skeptical, does not tend to like most people, socially uncomfortable, not physically affectionate, unhappy, does not talk about feelings, hard to impress, analytical, likes esoteric things, tends to be pessimistic, not spontaneous, prone to discontentment, guarded, does not think they are weird but others do, responsible, can be insensitive or ambivalent to the misfortunes of others, orderly, clean, organized, familiar with darkside, tends not to value organized religion, suspicious of others, can be lonely, rarely shows anger, punctual, finisher, prepared
                              Paskutinis pakeitimas nuo Blizzard; 2009-08-06, 08:53.

Comment

• pinokio
                                友情

• 2008 11 16
                                • 218

Koks aš esu? Aš esu gana uždaras, kartais sarkastiškas, mėgstantis muziką , piešimą, gamtą, anime(ir taip aišku)judrus, sportuojantis ir t.t.Visų savo savybių gal net ir neišvardinčiau

Comment

Working...