Kokie jūs žmonės?

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Light
    Rimtas forumo narys

• 2007 03 31
    • 161

Magas be magijos

Visame kame šiame pasaulyje ieškau mistikos.Tikiu ,kad magija yra visur ,ją reikia tik rasti..Gal dėl to atrodau keistas..Esu nepasikėlęs tai vienintelis geras dalykas kurį apie save pasakyti.Kartais jaučiuos kazkuo panašus į Ren tao...Esu zmogus neturintis nei tikslo,nei planų ,nei svajonių.Gimiau,tam ,kad gimti.Kaip matoma mano paraše stumiu durą ir tiek.Aš norečiau rasti savo gyvenimo tikslą arba nors logišką paaiškinimą tam kas vyksta aplink mane.Daznai kuriu tas kas atitinka mano norimą pasauly. Nors noriu būt išskirtinis ,bet praktikoj lieku vidutinybė..Galbūt duros stumimas ir yra atsakymas į viską? Gal tai vienintelis mano gyvenimo tikslas...Jei per 20 metų nerasiu kokių konkrečių atsakymų ar neišgyvensiu kas pakeis asmenybę.Tada virsiu eiliniu girtuokliu ir ciniku kurių pilni forumai.Nezinau ar esu geras zmogus...,Kai kas sakys ,gal ,kad neblogas ar vidutinis.,Bet šis kelias manęs netenkina.Rodos gimiau ne tuo laiku.Nėra nei didelių mūšių nei didelės visuotinės depresijos.Mano depresija-mano gyvenimas.Su šia gaida kovosiu kiek galėsiu ir nepasiduosiu mirčiai.,Bet kovinės jėgos senka.Aš nei rūkau ,nei ant adatos.Tiesiog jaučiuos prislėgtas. Tai pastovi busena.Praradau draugus ,tai patirtis kurios nenurysi.Zudytis nesiruošiu per vėlu tam.Jaučiuos kaip lavonas.Esu tik tuštuma į kuria aplinkybės ir instinktai įpučia veiksmo.

Comment

• Bardakas
      Žmogus Ne

• 2005 09 22
      • 1462

Dead
      Maybe on Earth, Maybe in the Future
      sigpic
      Kurokawa idėjinis lyderis
      Lėtai keičiu slaptažodžius

Comment

• SinEater
        Šizofrenikė

• 2008 08 01
        • 64

As esu gan tyli uzsidarius , viska apmastau . siaip su draugais esu linksma , prie draugu prisitaikau. megstu pabut viena ... ir siaip draugai mane apibudina keista ir drasi , patinka viskas kas siurpu Keiciu daznai interjiera ir aplinka nes viskas tikraja to zodzio prasme uzknisa! kas diena vis tas pats gryzti is mokyklos su skaudancia galva ziuri tw ir prie pc ... Kartais net pati saves nesuprantu kas man daros
        Hey,Feed Me!

Comment

• Alexiel

Mano charakteris?
          Draugai sako kad sunkesnio uz mano charakteri nera, bet jis pats nuosirdziausias. Draugu turiu labai mazai.du ar tris.Esu istikima savo draugams ir galiu gyvybe paaukot del ju. Esu kategoriska ne ten kur reikia, bet man mano nuomone yra viskas. as taip manau ir niekas kitas nieko tame nepakeis. Supykt galiu del man vienai zinomos priezasties ir nors ji neatrodo svarbi, ji man drasko sirdi. Jei draugas mane isvadins paskutiniais zodziais apsisuksiu ir nueisiu, bet jei nusisuks ir nesiklausys kai as sneku, abejoju ar dar taikysiuos su draugu.tokia as.Megstu orginaluma, anime tik su eng titrais, filmus ziuriu anglu kalboj, lietuviu kalba man gryna pajuoka igarsinant. Kas dar.klausau tik OST,pagrinde Hellsing ir Angel Sanctuary, nes dainose man nereikia zodziu.daznai zodziai tik sugadina norima atskleist melodijos grozi. Esu tingine ten, kur nera svarbu padaryt.taip pat esu pedante. Kadangi as esu pagal zodiaka liutas, visada gaunu ko noriu. Megstu kad kiti klausytusi kai sneku, bet as taip pat ir juos isklausau. is salies visiems atrodau arogantiska, salta, uzdara asmenybe, savo pasirodymu skleidzianti mirties jausma (taip motina sake pries sav.).niekada kitiems neleidziu matyt mano emociju.verkiu retai, bet ir tai viena.Dauguma laiko mane lb bloga asmenybe, bet viduje esu gera, biski trenkta (o gal ne biski ), megstu filosofuoti gamtos ir gyvenimo temom, esu paslaugi ir nuosirdi. Kadangi nesugebu myleti jokio vaikino (o bandziau) daug turiu draugu.

Tiesa, treniruojuos kas dien su katana (gaila kad butaforija, bet kol kas uzteks ir tiek nes ranka ar koja draugam nupjauciau ) ir ilga lazda nuo kurios visi sonai juodi tikraja to zodzio prasme.raminu prota ir silea, nes anksciau buvau labai megeja uzsipliekst ir nenurimt.bet as tobulinu save

As zinau kokia esu nes daug apie tai galvojau, todel pati ir rasiau.kaip matot, nieko gero apie save nepasakiau
          Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2008-09-21, 12:34.

Comment

• Exotic Anime Girl
            Ima firin mah lazah!!!
            • 2008 07 04
            • 67

Facts About Me

Exotic Anime Girl
            Actually...Maho Shojo
            Real Name: (you must be 12 LVL)
            Astrological Sign:Aries
            Planets: Mars and Moon(moon is not planet)

Comment

• rosario2vampire
              Room sized logic
              • 2009 02 08
              • 33

megstu nakti knygas skaityti ir muzikos klausyt.
              100%: WEIRD
              100%: LOVED
              100%: EUROPEAN
              100%: STOOPID
              100%: INDEPENDENT
              100%: FILLED W/ WATERMELON JUICE 8D

Comment

• Zx-Shade
                digital existence

• 2009 03 14
                • 725

Skaitantis manga...

Comment

• Izzo
                  one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
                  • 1530

Piktas fansuberis, gi profily parašyta.
                  SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• Lucion666
                    Forumo maniakas

• 2007 04 08
                    • 430

Taigi yra tokia tema >>> "Susipazinkime" ar kazkas panashaus <<<
                    Na, bet vistiek pasakysiu..
                    Aš muzikos bei pc siela

Comment

• Renata
                      Meanie

• 2008 05 25
                      • 715

Jautrus neemocianalus psichas su polinkiu į sadizmą, labai greitai susierzinu... dar esu baili ir dažnai skraidžioju padebesiais, dėl to retkarčiais nutinka juokingų nesusipratimų. Šiaip labai dažnai žmonės manęs net nepastebi, bet dėl to nesikremtu. Man patinka mąstyti visokiais filosofiniais klausimais (mąstau - vadinasi esu.), neprašau pagalbos, nes savo problemas privalau įveikti pati, bet dažniausiai žmonės manęs net neklausdami ima ir pagelbėja... na kai bendrauju su žogais, jiems gali pasirodyti, kad man neidomu ir nobuodu, arba kad esu keista melancholiška prietranka. Nevaikštau į bažnyčią ir nesimeldžiu, vietoj to šmirinėju lauke per lietų.
                      nu gal tiek.
                      AnimeList // Last.fm // DeviantArt

Comment

• n'Huun
                        Solid aggression.
                        • 2009 06 12
                        • 72

Žmogus kuris pats save apbūdina, visada tai padarys neteisingai. Nes mes matome save tokiais kokiais norime matyti. Sukuriame neegzistuojančią iliuziją, gal geresne negu ištikro esame, gal blogesne...

Jai norime sužinoti kokie mes žmonės ištikruju, turėtume pasiklausti savo giminių,draugų,priešų... Bet vėlgi, kiekvienas jų apibūdins mus skirtingai. Todėl nemanau kad yra tikslus atsakymas į šį klausimą, ir todėl nemanau kad vertėtu į jį atsakyt.
                        Carpe diem... and place no trust in tomorrow.

Metallica - ...And Justice for All...

Comment

• Aivaras
                          ką tu?

• 2008 09 10
                          • 358

Amm po*uistas :] Gyvenu dabar ir čia, tik tiek.

Comment

• Firo
                            Obvious troll is obvious

• 2008 06 24
                            • 313

:3 (lietuviškas aprašymas)

Comment

• karolisvis
                              I..Hate..All..off..you.

• 2008 05 25
                              • 229

As pastauoju metu esu labai ramus del visko, nes prasidejo vasara ^^ bet viskam yra savo ribos kolkas mane is kantrybes isvede tik sesuo tai teko gana nemazai parekauti ,o seip gana neblogas zmogus esu na bent taip manau apie save, saziningas niekada net ziadimuose nesukciauju ir stengiuos but atviras ,bet nevisada pavyksta
                              Run, live to fly, fly to live, do or die.
                              Won't you run, live to fly, fly to live, Aces high!

sigpic

Comment

• Nakanamori
                                Narys

• 2008 07 05
                                • 70

Anksciau buvau ziauri namiseda,dabar pasitaisiau siektiek.Prisimenu kai ziema netekau interneto ,tik guledavau lovoj ir i lubas ziuredavau.Pc is my best friend <3 daznai nerodau savo emociju,taigi beveik visada atrodau geros nuotaikos .na cia aisku,anime manga fane ir jrock dorama fangirl .
                                na siaip jai paklaustumet mano tevu ir draugu apie mane ,tai atrodytu ,kad apie skirtingus zmones kalba +laaabai megstu naktinet.

Comment

Working...