Cosplay fotografavimas Vilniuje

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Kanda
    Rašytojas

• 2010 09 25
    • 236

Jei ką tai visą Madaros kostiumą galėčiau atvežti kilniems tikslams , bet per kelis kartus dalimis ;D
    DA , tumblr :P

Comment

• Yukari Murasaki
      steamheart

• 2009 01 16
      • 215

Autorius Kanda
      Jei ką tai visą Madaros kostiumą galėčiau atvežti kilniems tikslams , bet per kelis kartus dalimis ;D
      o galima man į PM paveikslėlių ar video, atskleidžiančių char'ą?

Comment

• Sable
        The Hitchhiker

• 2005 03 11
        • 1530

Smagiu uzsieminu sugalvojot Taip ir toliau. Ir jo, as cia ne prie ko

Comment

• Airiz
          מיד

• 2004 01 09
          • 1656

Beje, paleidom mažą puslapį/blogą. Kol kas dar tik vystome jį. Tad jei kam nors įdomų:
          http://ourphototales.wordpress.com/

Comment

• Kanda
            Rašytojas

• 2010 09 25
            • 236

Autorius Yukari Murasaki
            o galima man į PM paveikslėlių ar video, atskleidžiančių char'ą?
            MMM dabar galvoju, kad tas kostiumas bus lievas fotkinimui, nes jis ukiskai padarytas ir grubokas, ir gerai tik is toli atrodo ;D O SU FOTIKU JUK viskas priartinama ir panasiai ;D tai lievai bus - tau reik kruopstesniu XD http://www.facebook.com/home.php?#!/...6387&aid=28396 - tingejau kelti foto, bet cia yra, bet manau maza naudos bus is to XD Kai pamaciau kaip profesionaliai dirbat XD
            Paskutinis pakeitimas nuo Kanda; 2010-10-08, 15:31.

Comment

• Yukari Murasaki
              steamheart

• 2009 01 16
              • 215

Autorius Kanda
              MMM dabar galvoju, kad tas kostiumas bus lievas fotkinimui, nes jis ukiskai padarytas ir grubokas, ir gerai tik is toli atrodo ;D O SU FOTIKU JUK viskas priartinama ir panasiai ;D tai lievai bus - tau reik kruopstesniu XD http://www.facebook.com/home.php?#!/...6387&aid=28396 - tingejau kelti foto, bet cia yra, bet manau maza naudos bus is to XD Kai pamaciau kaip profesionaliai dirbat XD

aha-aha, prisiminiau. o kodėl nepabandžius ? jei be smulkių detalių, tada galima sugalvot kažką įdomaus pilnam ūgiui, kokių pozų, ar jei dar susirastų kas nors iš naruto - kokią fight-sceną prigalvot

Comment

• neko_pari
                nyanko sensei

• 2009 04 22
                • 130

Madaros kostiumas buvo super ir tikrai isskirtinis idomu butu profesionaliu nuotrauku pamatyti
                as taip pat noreciau, bet reikia truputi prie kostiumo dar padirbeti - sijona patrumpinti tik nzn ar verta, nes jauciu kad Seras, kaip veikeja tiesiog man nelipo

Cosplay.com

Comment

• Kanda
                  Rašytojas

• 2010 09 25
                  • 236

Autorius neko_pari
                  Madaros kostiumas buvo super ir tikrai isskirtinis idomu butu profesionaliu nuotrauku pamatyti
                  as taip pat noreciau, bet reikia truputi prie kostiumo dar padirbeti - sijona patrumpinti tik nzn ar verta, nes jauciu kad Seras, kaip veikeja tiesiog man nelipo
                  Atrodei super ;D - tikrai atitaikytas kostiumukas buvo - nei pridesi nei atimsi XD

Comment

• Airiz
                    מיד

• 2004 01 09
                    • 1656

ProjectStory

Ok tarkim tai some kind of cosplay...

Comment

• Claw.
                      WhatIdoIzaSecret

• 2010 08 08
                      • 37

Sveiki, as turiu kelis cosplay kostiumus, bet visos mano foto darytos su taip vadinamom "muilinem" ir labai noreciau geru foto tureti. gal yra savanoriu norinciu mane pafotografuoti kur gamtoje, nes kostiumai tam tinkami. labai buciau dekinga ^^, saldainiais ir arbata pavaisinciau xDD. va keli mano kostiumai
                      turiu ir daugiau kostiumu, tik deja jiems peruku neturiu, nes juos siuvau kai sukuosena turejau jiems tinkancia, o dabar plaukai uzaugo ir viskas baigta xDD

Comment

• SaMe-chan
                        always online

• 2010 07 16
                        • 81

Eu!!
                        Na ideja is tikro idomi ir viliojanti cia pas jus su to tom fotosesijom ;>>
                        Studijuoju fotografija, ir turiu galimybe prieiti prie studijos ir apsvietimo irenginiu, tad jei kam butu bent truputeli idomu, gal butu norinciu pas mane pasifotografuoti?

+ + =

Comment

• Claw.
                          WhatIdoIzaSecret

• 2010 08 08
                          • 37

Autorius SaMe-chan
                          Eu!!
                          Studijuoju fotografija, ir turiu galimybe prieiti prie studijos ir apsvietimo irenginiu, tad jei kam butu bent truputeli idomu, gal butu norinciu pas mane pasifotografuoti?
                          Jei Vilniuje tai noreciau, noreciau ^^

Comment

• SaMe-chan
                            always online

• 2010 07 16
                            • 81

Taip vilniuje ^^
                            Butu ir man praktika.

+ + =

Comment

• Yukari Murasaki
                              steamheart

• 2009 01 16
                              • 215

Autorius Claw.
                              Sveiki, as turiu kelis cosplay kostiumus, bet visos mano foto darytos su taip vadinamom "muilinem" ir labai noreciau geru foto tureti. gal yra savanoriu norinciu mane pafotografuoti kur gamtoje, nes kostiumai tam tinkami. labai buciau dekinga ^^, saldainiais ir arbata pavaisinciau xDD. va keli mano kostiumai
                              turiu ir daugiau kostiumu, tik deja jiems peruku neturiu, nes juos siuvau kai sukuosena turejau jiems tinkancia, o dabar plaukai uzaugo ir viskas baigta xDD
                              turiu dabar kelias laisvas savaites iš eilės, kodėl gi ne ? orai gerėja kasdien, galima būtų į gamtą išeit tikrai ^_^
                              beje kokių perukų reikia? turiu septynis, gal koks tiktų :]

Comment

• Yukari Murasaki
                                steamheart

• 2009 01 16
                                • 215

Autorius SaMe-chan
                                Eu!!

o kur studijuoji?
                                būtų įdomu foto-pavyzdžių pamatyt.

Comment

Working...