Jei ką tai visą Madaros kostiumą galėčiau atvežti kilniems tikslams , bet per kelis kartus dalimis ;D
Cosplay fotografavimas Vilniuje
Collapse
X
-
Comment
-
Beje, paleidom mažą puslapį/blogą. Kol kas dar tik vystome jį. Tad jei kam nors įdomų:
http://ourphototales.wordpress.com/👍 2Comment
-
MMM dabar galvoju, kad tas kostiumas bus lievas fotkinimui, nes jis ukiskai padarytas ir grubokas, ir gerai tik is toli atrodo ;D O SU FOTIKU JUK viskas priartinama ir panasiai ;D tai lievai bus - tau reik kruopstesniu XD http://www.facebook.com/home.php?#!/...6387&aid=28396 - tingejau kelti foto, bet cia yra, bet manau maza naudos bus is to XD Kai pamaciau kaip profesionaliai dirbat XDPaskutinis pakeitimas nuo Kanda; 2010-10-08, 15:31.Comment
-
MMM dabar galvoju, kad tas kostiumas bus lievas fotkinimui, nes jis ukiskai padarytas ir grubokas, ir gerai tik is toli atrodo ;D O SU FOTIKU JUK viskas priartinama ir panasiai ;D tai lievai bus - tau reik kruopstesniu XD http://www.facebook.com/home.php?#!/...6387&aid=28396 - tingejau kelti foto, bet cia yra, bet manau maza naudos bus is to XD Kai pamaciau kaip profesionaliai dirbat XD
aha-aha, prisiminiau. o kodėl nepabandžius ? jei be smulkių detalių, tada galima sugalvot kažką įdomaus pilnam ūgiui, kokių pozų, ar jei dar susirastų kas nors iš naruto - kokią fight-sceną prigalvotComment
-
Madaros kostiumas buvo super ir tikrai isskirtinis idomu butu profesionaliu nuotrauku pamatyti
as taip pat noreciau, bet reikia truputi prie kostiumo dar padirbeti - sijona patrumpinti tik nzn ar verta, nes jauciu kad Seras, kaip veikeja tiesiog man nelipo👍 1Comment
-
Atrodei super ;D - tikrai atitaikytas kostiumukas buvo - nei pridesi nei atimsi XDComment
-
Sveiki, as turiu kelis cosplay kostiumus, bet visos mano foto darytos su taip vadinamom "muilinem" ir labai noreciau geru foto tureti. gal yra savanoriu norinciu mane pafotografuoti kur gamtoje, nes kostiumai tam tinkami. labai buciau dekinga ^^, saldainiais ir arbata pavaisinciau xDD. va keli mano kostiumaiSpoileris:
turiu ir daugiau kostiumu, tik deja jiems peruku neturiu, nes juos siuvau kai sukuosena turejau jiems tinkancia, o dabar plaukai uzaugo ir viskas baigta xDD👍 4Comment
-
Eu!!
Na ideja is tikro idomi ir viliojanti cia pas jus su to tom fotosesijom ;>>
Studijuoju fotografija, ir turiu galimybe prieiti prie studijos ir apsvietimo irenginiu, tad jei kam butu bent truputeli idomu, gal butu norinciu pas mane pasifotografuoti?
+ + =Comment
-
Jei Vilniuje tai noreciau, noreciau ^^Comment
-
Sveiki, as turiu kelis cosplay kostiumus, bet visos mano foto darytos su taip vadinamom "muilinem" ir labai noreciau geru foto tureti. gal yra savanoriu norinciu mane pafotografuoti kur gamtoje, nes kostiumai tam tinkami. labai buciau dekinga ^^, saldainiais ir arbata pavaisinciau xDD. va keli mano kostiumaiSpoileris:
turiu ir daugiau kostiumu, tik deja jiems peruku neturiu, nes juos siuvau kai sukuosena turejau jiems tinkancia, o dabar plaukai uzaugo ir viskas baigta xDD
beje kokių perukų reikia? turiu septynis, gal koks tiktų :]Comment
-
o kur studijuoji?
būtų įdomu foto-pavyzdžių pamatyt.Comment
Comment