Tikrai nedaug iki 100lt Brangiausias buvo tikriausiai Lucy kostiumas dėl peruko kainos xD O visi kiti padaryti daugmaž iš to, ką randu spintoj xD Šiais metais noriu išleist nedaug, bet padaryti įspūdingai, teks daug padirbėt Cx
Kiek kainavo jūsų cosplay kostiumas?
Collapse
X
-
-
Aš šiai vasarai irgi sukuosi pigiai, bet kokybiškiau stengiuosi. Bankrutuoju, todėl bandysim pasirodymų prasme parodyt kažką geresnio, nes kostiumai tai tokie kuklesni šiemet bus mūsų.Comment
-
idomi gija~
Spoileris:
mano pats pirmas cosplaii buvo Sasori, pirktas eBay (nestumkit, as net nezinojau, kak dar AZ egzistavo), kainavo apie 120$..:80$ (kostiumas, batai, du deklai, pelis, zvaigzdute), shipping'as (lbj daug, however, duosiu kazkur 25$) ir perukas 15$ (pirktas lietuvoii)..
Spoileris:
Hmm.
Antras cosplaii man apsiejo apie200Lt. 60Lt plauku dazai, svarkas 40Lt, DAUG gelyciu apie 30 Lt, balta pudra 20Lt. tvora ant siknos 20Lt, karoliai is bendro seimos rezervo, batai ir kelnes - irgi. Uff dar Cilindras is kartono apsiejo 10 Lt ir plakatai dar +10 Lt.
Busimas cosplay man apseis lbj daug. gal 300Lt. o gal mazeu, nzn, bet tikrai pigus jis nebus, (;👍 1Comment
-
Kažkas ant manęs pyks(atsiprašau moderatorių iš karto), kad oftopic'as, bet žmonės kaip jus ir kur prasimainote tiek pinigų netgi krizės metu???Comment
-
offtop.
Shanmi, ziurint kokie perukai, rejk atrinkinet gal Gariunuose bus. Tikiuosi jau ziurejai "peruku pasaulis" PC Europos tunelyje?Paskutinis pakeitimas nuo Cere; 2010-08-20, 10:19.Comment
-
'offtopikas' Shanmi> pvz as planuoju prikt lygiai tokio pacio ilgumo peruka. Nors per eBay, bet kainuos man apie 25$.
Gariunuose visko turi but : DD rejk tiesiog paieskot :> 'offtopikas'Comment
-
Pernai nepamenu kazkur 200lt, siemet virs 300lt ir dar peruko nepirkau kuris gali brangiai kainuot nes ilgo reik(norisi nekankint savu plauku T _ T)... Darbo tiek kad nuo ryto iki vakaro sedziu, visi namai ivairiausiais chemikalu kvapais kvepia, desnes rankos pirstas vos juda nuo peiliuko laikymo ir dar daug idomybiu pas mane vyksta XD. Bet VERTA VERTA VERTA!!!!Comment
-
šiūmetinis pigiai agavosi
pyramid head
kartonas - nemokamai
putplastis - 15 lt bet iš seniau jis taip irgi 0Lt
kitoks putplastis irgi iš senu projektu 0Lt
karšti klijai 12lt
dažai: pigmentai 45lt
medžiaga - nemokamai nes iš senu laiku
presuoto kartini ploksštė nuo statybų užsilikę,
silikonas klijavimui kardo - taipogi nuo statybu
viso 57lt
bet vo kitu metu kostiumas jau peržengė 100lt vien tik medziagos o dar tik pusės dalių karkasas pradėtas daryt.
Reikia Katanos? Durklo? Kardo? Ar kokios kitokios replikos?
Parašyk man.👍 2Comment
-
kostiumas beveik nieko nekainavo, nes medziaga, sagos, uztrauktukas rasta namuose. Pirkti teko dirza - 1lt, pirstines - 1lt. Perukas ~15lt. Pinigai isejo ginklui: vamzdis - 10lt, jungtis 4lt, karsti klijai 4lt, lipni juosta 9lt, sautuvas 6lt, dazai 11lt, pieveles laistymo prietaisas 2lt.
viso 64lt
nespoilinsiu pries rengini - po renginio bus picComment
-
Per nowJapan'09
Buvau Russia is Axis Powers Hetalia.
Perukas nieko nekainavo, mamos drauge atidave. Tik gaila jis susigadino veliau ejau be jo.
Saulegraza pasiskolinau
Medziaga ~ 30 lt
Pasiuvimas - 50 lt
Is viso ~ 80 LT
Dabartinis cosplay: Luppi Antenor
Perukas 58 LT (Neradau pigesnio, o kai radau buvo jau per velu)
Medziaga 21LT dar ir namie rasta siek tiek.
Pasiuvimas - 120LT
Kardas - nemokamai senelio deka. (Turi sandely daug medienos)
Dazai kardui - nemokamai tetos deka (Jos draugas turejo dazus)
Kaspineliai - 5 LT
Is viso - 204 LTPaskutinis pakeitimas nuo Yumenator; 2012-05-07, 20:25.http://yumihoriku.deviantart.com/
BLACKOUT
http://blackoutlt.deviantart.com/gallery/ be sure to visit our page~👍 1Comment
Comment