Kokias kalbas mokotės? Pasidalinkite

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • shikigamijako
    Narys

• 2010 05 31
    • 93

Na, aš mokausi lietuvių (kaip ir aiškus reikalas), bet sunkiai sekasi. Tikrai dar yra kur tobulėti ir gimtojoje kalboje.
    Dar mokausi anglų, kaip pirmą užsienio kalbą ir prancūzų, kaip antrą užsienio kalbą. Ir visos kalbos man prastai sekasi. Netinku aš šiems mokslams ir neperprantu kur čia kaip ir kaip su visom taisyklėm ir gramatikom. Žodžiu man sudėtingas reikalas tos kalbos

Comment

• Vik
      the One and Only~

• 2008 02 20
      • 49

*nekreipkime dėmesio į tai, kad jau seniai čia niekas nerašė*
      vika irgi nori pasireikšti. {:

anglų moku gal net geriau nei lietuvių, mokiausi 9 metus ir beveik kasdien ją naudoju. bet žinoma dar yra daug kur tobulėti (ypač su laikais).

japonų mokausi jau gal daugiau nei 2 metus. pradėjau savarankiškai(gan gerai sekėsi), pusę metų lankiau VU kursus, o dabar toliau savarankiškai. naudoju beveik kasdien (japoniškas blog'as, anime/drama(dažnai raw), manga(dažnai raw), blogų vertimai, pastovus muzikos klausymas ir susirašinėjimas su japonais).

nors 7 metus mokykloje mokiausi rusų, bet taip nieko gero ir neišmokau, todėl planuoju pasimokyti savarankiškai.

ir dar visai norėčiau suomių pramokti. {:

Comment

• Derogatory`
        Loki'd

• 2007 10 06
        • 350

Lietuvių, anglų, vokiečių - labai.
        O šiaip kartas nuo kartelio - olandų, norvegų, japonų. Bet čia dar nesiskaito kaip tikras kalbos mokymasis.

Comment

• dfsafsaf
          Beautiful Lies

• 2010 05 13
          • 261

Lietuvių - mokinuos, nes gyvenu Lietuvoje. Anglų - tiesiog mano manymų kalba, kuria mokėti yra tiesiog privaloma Rusų - nors ir gimtoji kalba, bet su gramatika man nekaip, tai reik mokintis

Comment

• juodidrugiai
            varnalėšos

• 2010 08 11
            • 37

Lietuvių - gimtoji, anglų - manau, kad gana laisvai suprantu bei moku. Rusų mokiausi, bet iš tiesų nepatiko man ta kalba, tai tik krilicas suprantu, perskaityt moku, o šiaip tai daugiau ne itin kertu Va, dabar prancūzų mokausi, tikiuos, kad susigyvensiu su šia kalba Dar kelias frazes lotynų žinau, bet reikės labiau kada pasispausti su ja.

Comment

• ~Madara Phantomhive~

Lotynų
              Italų
              Vokiečių
              Rusų
              Šias kalbas turiu universitete, neskaitant mokykloj anglų (bei metus universitete) ir rusų, bei prancūzų (metus) ir italų (metus)
              Vėliau savarankiškai buvo mokintasi graikų, persų, arabų, italų, lotynų, prancūzų, vokiečių, šiek tiek suomiškai ir esperanto. Žinoma, po to ale "savarankiškumo" nieko neatsimenu. Iš arabų ir persų kalbų išvis tik po vieną keiksmažodį beliko

Comment

• Gecas
                Rock And Roll Child

• 2010 03 09
                • 137

Lietuvių (sunki kalba ), Anglų ir Japonų.
                Objektyvi realybė - tai paistalai, kurių atsiradimą sukelia alkoholio trūkumas kraujyje.

Comment

• Sloth
                  [SrX]

• 2007 09 14
                  • 277

Lietuvių;
                  Anglų, dabar konkrečiai academic english univere.
                  Kinų - 我不是很好的学生,你呢?
                  Rusų, nors turėjau iki 10 klasės, bet reikės manau kažkada išmokt iki galo ją.
                  3 kurse dar turėsiu tibetiečių ko gero, bet gali būt, kad pakeis į korėjiečių arba japonų.

Comment

• shikigamijako
                    Narys

• 2010 05 31
                    • 93

Lietuvių k. - čia jau ir komentuoti nėr ką, nes esu lietuvė.
                    Anglų k. - privaloma kalba, bet man ji nesiseka. Nesusikalbėčiau su anglu, o juo labiau aš nesuprasčiau ką jis kalba.
                    Pranvūzų k. - išvis tragiškas reikalas, nes nieko aš toj kalboj nesusigaudau. Prieš kelis metus bent jau kelis sakinius sugebėjau pasakyt, o dabar net nebežinau kaip paklausti "Koks tavo vardas?" (aš vis dar mokausi prancūzų kalbą!)
                    Nesu gabi kalboms, tai man jos ir nesiseka. Bet vat norėtųsi pramokti Japonų kalbą.

Comment

• cobabara
                      Super mega ultra rašytojas

• 2009 03 17
                      • 998

mokausi latviu, ir dar rusu pamokas turiu.
                      Urameshi, Iemon-dono!

Comment

• Poupee_De_Cire
                        Naujokas
                        • 2010 08 28
                        • 18

na as kaip mokykloje ismokau 3 kalbas(LT,RU,EN) taip ir moku db
                        o artimoje ateityje gal kokia suomiu kalba noreciau ismokti
                        goo.gl/mYYYZ

Mirs naktis. Gims diena.

Comment

• Eikko
                          observer.
                          • 2009 08 27
                          • 16

anglų, lietuvių, suomiu moku gerai, iiiir rusų pakenčiamai e.e
                          an empowered and informed member of society.
                          http://freebrainwash.deviantart.com/

Comment

• Kamiko.
                            Naujokas
                            • 2010 08 22
                            • 6

Lietuvių ir anglų moku be problemų, bet vokiečių, nors ir ne pirmus metus mokausi, stringa dėl prasto mokymo pradžioje. Ir dar, šiais mokslo metais ėmiau lankyti japonų fakultatyvą.

Comment

• Perla
                              Rašytojas

• 2010 04 06
                              • 223

Lietuvių - gimtoji
                              anglų - sekasi labai gerai, geriau už lietuvių
                              rusų - ne kažin kaip, bet dar turiu vilties, kad išmoksiu.

Comment

• n3m0k54
                                Naujokas
                                • 2007 04 21
                                • 16

Lietuvių, kaip ir visų, gimtoji.
                                Anglų - negaliu sakyti, kad labai sekėsi ar nesisekė mokytis, bet su anglu susikalbėčiau
                                Rusų mokiausi 5 metus, bet visiškai jos nesuprantu

Na esu "pažįstamas" dar ir su: Pascal, ASM, C, C++, Java, HTML, PHP, SQL

Comment

Working...