jie nuskaityti, bet kortelė rodo kad rezervuoti, kai sistema atsigaus tada rodys atskaičiavimą
Viskas apie e-Parduotuves
Collapse
X
-
Aš iš amazon.com (pigiau negu .co.uk ar .de net su atsiuntimo mokesčiais). Siunčiausi keletą knygų kurių vertė buvo truputis virš 200lt jokių muito mokesčių negavau nes amazonas supakavo į kartoną (gaila kad be burbulų jokių) o tą kartoną į maišą didelį nes visgi oro paštu keliavo, tai nežinau gal muitininkai pabijojo atidarinėtThere's nothing right in my left brain,
there's nothing left in my right brain.Comment
-
Autorius AirizJO, pabijojo....niekai kažkokie, ant pakuotės buvo ko gero Gift užrašyta, todėl jokių muitų ir nedėjo, be to knygos ne močiutės gramofonas, daug nesveriaThere's nothing right in my left brain,
-
Noriu pasigirti savo sėkme Užsisakiau Amazon'e Rugsėjo 14 dieną dvi knygas. Kadangi nespėjau persivesti pinigų tą pačią dieną iš kitos sąskaitos tai mokėjimas nepavyko ir Rugsėjo 15 dieną pagaliau nuėmė amazon'as pinigus ir parašė jog šiandien išsius. Pirmą kartą amazon'e pabandžiau brangesnį shipping'ą. Vietoj įprasto kuris man būtų kainavęs $11 paėmiau greitesnį kuris kainavo man $17. Užsakyme buvo parašyta kad expected delivery date October 3. Jau vakar savo pašto dėžutėje radau kad gavau siuntinį iš Danijos (Jie kažkaip ten per daniją siunčia bent jau pas mane patenka). Šiandien ryte prieš darbą nuvažiavęs pasiimti supratau kad tai knygos nors ir kaip akivaizdu buvo bet vistiek netikėjau Per savaitę laiko iš amerikos pristatė sumokėjus vos $6 doleriais daugiau aš patenkintas tokiu greičiu. Tuo pačiu užsisakiau dar dvi knygas per Baltų lankų knygyną jie sakė keliaus 4 savaites knygos.There's nothing right in my left brain,
-
Autorius tamsaSveiki. Gal kas žino iš kokį pigesnį variantą įsigyti mangą anglų kalba. Čia neseniai pirkau dvi mangas tai už gabenimą ir dėl muito sumokėjau daugiau negu jos pačios kartu kainavo. Būčiau dėkingas jei pasiūlytumėte pigesnį variantą įsigyti jų.Comment
-
Jei esi jaunas Swedbanko (hansa'os) naudotojas, tai yra pas juos tokia jaunimo programa Zoom, tos programos pagalba galima užsisakyt VISA WEB kortele už 3 lt per mėnesį, tai ne kreditinė kortelė, bet internetu ja galima pirktis. kad gauti kreditinę kortelę man rods reik turėti stabilias pajamas, antraip nieks jums jos neduos. su debetinėmis kortelėmis gali atsiskaityti tik lietuvoj.Comment
Comment