nu tai ne ten siekt kokių aukštumų ar pan., o taip tiesiog savigynai mokėt ir tiek ;P
Kovos Menai
Collapse
X
-
MMA kovotojai gerokai pranašesni už vieno stiliaus atstovus. Užtenka pasižiūrėt Strikeforce ar UFC vertinant kokius ten monstrus augina. Treniruočių programos žvėriškos ir labai į ištvermę vedamos. Kaip Airiz minėjo, dominuoja labai įvairūs stiliai, nors daugiausia galima pamatyt imtynių manevrų, žinant kaip daugelis kovotojų mėgsta parteryje susikibt ir prigaut TKO. Lengvesnio svorio kategorijoj daugiau matoma smūgiavimo, bet jėga sunkiasvoriams kaip Frank Mirui ar Brock Lesnarui nelabai jie prilygsta. Anyway, nelabai net pats žinau į kieno komentarą čia dabar atrašiauComment
-
Na man geriausia sporto rusis kboksas atleiskite tie visi karatistai juoka kelia tik su savom kojom labai lengva juos uz koju pagaut o paprastose gatviu mustynese karatistas neka pasiginsi turek gera kumsti kieta bata Na dar ne prosal kokia rusiska metaline policijos lazdele arba jureiviska lazdele tada apsiginsi nes pas mus ziaurios gatve nakitmis.Na dar dziudo meistrai visai nieko jie sugeba greaitai ranka koja islausti bet ir tai pagaus tavo ranka tada jau guli .Patirties tokiuose dalykuose turiu ir pastebejau kad daugumai kovos menai net maiso nes jie prate salese kad ju niekas nesuzeis tod ir gaunas kad stresas ir adrenalinas mustyniu metu jiems visus veiksmus isgarina is galvos tai tiek. Mano manymu nebutu pasaulis ziaurus nereiktu kovos menu ir isvis mustis bet kadangi lietuvoje pilna forsu visokiu tai vien del to reikia moketi minimalaiai nors moketi apsiginti.
Bet tai tokiu zmoniu vienetai lietuvoje nzn tokiu nerasi tokiais dalykais sukeri ir eina mokintis.O po to mandravoja ir keliasi kol nenuleidi jo ant asvalto jei mokaisi kovos menu to nedemonstruok nes ei priesisninkas tave zino kaip musies zinos kaip ir iveikti.Niekada nera nenugalimu.Paskutinis pakeitimas nuo Bardakas; 2010-02-03, 22:39.Comment
-
edvinukas krc cia kaip atskaite mama mazam vaikui kad niekada neissisok ir pns manau mes patys zinom jei protingas tai tikrai zino kad niekada nereik vadint o jei bukas nu tai ka padarysi jau tada, beto labai tu skirstai kovos menus i tokias grupes kur cia levas , cia geras , cia vapse best of the best o the best, gal ir yra kokiu kovos menu neveiksmingu bet ir taip nemanau , visi yra geri ir kaip sako zmones fightclub'e Kovoja ne stiliai o zmones. Tad priklauso nuo zmogausComment
-
Mano nuomone nera prastu stiliu , tereikia moket juos pritaikyt.Kaip edvinukas sake , nereikia per daug pasitiket tuom , ka ismokai salej , nes dazniausiai tokie ir pasikrauna, kurie per daug yra uzgarantuoti savo karate ( cia bendrai imu) galia. Jei nori ismokt lietuvos gatvese apsigint - eik i kacialke ar koki snukdauzi. Kovos menai yra disciplinos ir susikaupimo igavimui ,o tik poto snukiu dauzymui , kai suvoksi visa esmeComment
-
esme ne kovos menas o pats zmogus tiksliau kaip gerai jis ivalde ta kovos mena, o ad apsigint gatvej turi but meistras, ar bent jau gerai sugebet pritaikyt kovos menu pagrindus.
ps as mokinuos aikido. Na daugelis sako, kad aikido realioje kovoje nepritaikysi (iskaitant ir musu treneri), bet man tiesiog patinka ir tiek. Vien tokia idomi jo ideja "kovodamas su vienu priesininku manyk kad ju visada gali but ir daugiau".sigpicComment
-
per cosplay vol.4 kalbėjausi su aikido sensėjumi, klausė ar noriu prisijungt, bet kai sužinojo, kad boksą lankau, paimė už peties ir tyliai pradėjo šnabždėti, kad belenkokį karatistą boksininkas gali patvarkyti laisvai, nes jie atstumo nepalaiko, taigi įkvėpimo davė
ir šiaip patariu geriausia lankyt kick-box, muay thai, box, mma, kovinis sambo jei nori gatvėje gerai atspardyt ar atitrankyt kokį išsišokėlį, nes nu nepykit karatistai, dziutoistai and other mambo jamblo like that, bet jus per pus šie kovos menai perlaužtų dėl geros gynybos, refleksų, ištvermės, greičio. Kitaip sakant kovos menai not for show off. Aj ir dar moralę pakrauna šiuose sporto salėse. Po kurio laiko mąstymas bus, kad eiti iki mirties norėsit ir dar fiziškai kačialinasi tuo pačiu salėse, kitaip sakant apšilimas. Salėje sunkiai rasyte džiusną kovotoją, o jei ir rasyt, tai tokį pritrėkšt lengva ir net su kokiu dziudo. Aš nenuskaitau rytietiškų kovos menų, bet Lietuvoje geriausia rinktis kaip ir sakiau tuos kovus menus, na muay thay tai gerai atkaltas Lietuvoje, tai išimtis
THE END
Kam idomu, galite klausti daugiau
KartoškėComment
-
Satana, nu nezinau, kiek esu mushesis pries boksininka... Nu gal todel, kad pas mus saleje kyokushine per 1/4 treniruociu pati boksa moko, nu bet apsigint nuo ju moku. Kazkada cia su draugu mosikavausi kuris 5 metu jau lanko, monstras ten. As irgi boksa buvau lankes, nu bet atsistojau i peekaboo staila ir stoviu. Jis man bando dauzyti i kepenis, as alkunemis dengiuosi. Tada tiesiog pisu is kojos low kick'a i jo koja ir jam toks skaumas pareina, kad pize. Nezinau kodel zmones sako kad gatveje niekada koju negalima naudoti, netiesa. As visada perpisineju is keliu arba i kelia is spyrio ir pas mane mase, 110kg, tai jeigu boksininkui gerai pataikau i koja jis krenta is karto... o be savo kojos judesiuku boksininkai nieko jau padaryti negali. nesuksi kojos- smugis bus prastas.
Kitais metais kai isvaziuosiu i Miami mokytis koledze pradesiu lankyti MMA, jau ten su vienu treneriu kalbejausi. 2 aukletiniai is ten jau profesionaliai kovoja MMA rungtynese... klubas vadinasi 'Fight Club' ;D Banalu, zinau. Tai laukiu nesulaukiu ismokt nauju jiu-jitsu ir kickbokso judesiu
p.s. Satana nepyk seni, bet tu taip sneki lyg butum didziulis sportininkas.. bet as kiek maciau tave, i toki nepanashus. No offence, tik mano nuomuone. As nuosirdziai irgi esu tik megejas/pradinukas.
Foto: kai tik pradejau lankyti karate, po 3 menesiu rankos belekaip buciau pries koki boksininka atsistojas tai tikrai buciau gulejas, bet dabar per spyri jau laikau rankas normaliai, nors dar ties daug ko dirbetis reikia.
Paskutinis pakeitimas nuo druzokas; 2010-02-04, 11:24.Comment
-
nu boksas ne tikrai ir muay thay ne panoms, nu karate ar kazkas panasaus tiktu bet geriausias dalykas yra Wing Chun panoms kovos menas skirtas mazesniam zmoguj apsigint pries didesni ir kiek zinau yra jis skirtas merginom bet visi ji mokosi...
nu zdz neblogas sitas video paciam gale lietuvio vel spyris
Paskutinis pakeitimas nuo Toxiz; 2010-02-04, 16:10.Comment
-
ir neesu didžiulis, dabar apsileidęs, bet pasirinktą kūno formą stengiuosi vis dar palaikyti tiesiog žinau bokso, muay thai ir t.t. galią. Juk ne vien boksą minėjau, bet ant atsikalusio boxininko nepašoktum, o tas kur tau į šonus tvatyjo, tai wtf jis darė xDKartoškėComment
-
na, jeigu atsistojai i peekaboo staila, tavo galva pilnai uzdengta, tai i galva nesmugiuosi, o lieka tik i korpusa. Nevaryk, yra jis ir vilniuje ir lietuvoj ten kazkokia prizine vieta uzemes. Nezinau tiksliai dar del lietuvos, bet vilniuj tai tikrai. O kad nesigincyji su manim o pritari, tai saunu Siaip linkiu tau klestet, ir gal koki karta galesim eiti pasparinguot ;DComment
-
as irgi taip aikido metus lankiau, paskui musu filiale treneri paketir i kazkoki debila tai meciau, o dabar kaip jau sakiau po keliu menesiu pertraukos be kovos menu muay thai lankyt pradejau.Comment
Comment