na nezinau zinok, pas mane treniruotej yra pora vyruku po 60kg kurie mane nujungia be problemu, tai svoriu nepasikliaunu per daug. O pas mus treniruotej yra ir 120kg vyrukas, kuri tas smulkutis irgi nujungia, o as taip pat, nors ir esu lengvesnis. Nu nors aisku turi reiksme, tas svoris Bet sparinge labai jau retai kas nors atsitinka, siaip pajuda vienas pries kita ir tiek, draugiskai.
Kovos Menai
Collapse
X
-
pries atsikalusi boksininka reiktu ir atsikalusio karatisto galu gale visa esme yra ta kuris geriau ivaldes savo kovos mena ir tiek. Pasakysiu ka as pats manau nera pranasesnio kovos meno uz kitus yra zmogus geriau ivaldes ta kovos mena uz kitus.sigpicComment
-
Comment
-
Man rodos tie kas cia raso ir kazka lanko pamirso viena fakta- kovu menai ne mustyniu menai o gyvenimo budas. Pati lankau tradicinius Vietnamo kovu menus (mano treneris nuostabus DDD), bet myliu visas sakas- juk jie visi siekia vienodu tikslu- savyginos, sveiko gyvenimo budo, harmonijos ir t.t. Spresti kuri saka geresne yra nesamone, galima spresti tik kuris "meistras" geresnis Beto pritariu, kad gatves kovoje gerai eina Boksas, nes ten pagrinde yra 3 smugiai (jai neklystui), ir ta laika kuri mes naudojam lakstumui, akrobatikai, technikai jie skiria tobulinti tik tuos smugius. Nu tai logiskai per ta pati laika jie spejau geriau ismokti dauzti galvasComment
-
He, as kai gyvenau Lietuvoj, tai keturis metus lankiau Wing Tsun Kung Fu ^^ Turiu 7ta lvl ir pradejau instruktoriaus lygiuj ruoshtis, bet taip ir neteko jo ysigyt, nes turejau ishvazhiuot. Kadangi pietuose tokio dalyko nera, tai ir nera, kaip treniruochiu test, o labai patiko. Nera ten nei jokiu skraidymu ir vaizdingu smugiu bei shuoliu, kurie tik grazhiai atrodo ir tiek.. Viskas, kas daroma, tai daroma su nauda ir kuo papraschiau. Gal nerashysiu chia visu istoriju, techniku ir t.t... Bet labai patiko, praktishkai galima kovot priesh bet kokio kito kovos stiliaus zhinova. O dar seminarai vykstantys, suvazhiuoja visi ir meistras ish Kinijos, kaip viena didele sheima. Tikrai smagu budavo. O ash dar megstu taisykles visokias, drausme ir filosofija, ko tikrai netruko. Ech.. gaila, kad taip ishejo..Comment
-
na apie sveiką gyvenimo būdą tai galėčiau pasiginčyti, juk tie kurie profesonaliai traniruojasi ir dalyvauja ivairiose varzybose patiria baisių traumų, kuriose aš kažkaip neižvelgiu sveiko gyvenimo...Comment
-
As turejau omenyje senasias kovu menu sakas. Yra sioks toks skirstymas: Kovu menai ir galvu dauzymas. Galiausiai yra zodis menai - kas reikskia kuno mena valdyti save, jausti save, but sveikam. Taip pat yra paciu besitreniruojanciu zmoniu skistymas (cia jau kai ilgai ilgai atlanko) i sportininkus (apie ka kiek supratau cia tevyksta kalba) ir kovu menininkus.Comment
-
-
As turejau omenyje senasias kovu menu sakas. Yra sioks toks skirstymas: Kovu menai ir galvu dauzymas. Galiausiai yra zodis menai - kas reikskia kuno mena valdyti save, jausti save, but sveikam. Taip pat yra paciu besitreniruojanciu zmoniu skistymas (cia jau kai ilgai ilgai atlanko) i sportininkus (apie ka kiek supratau cia tevyksta kalba) ir kovu menininkus.
O apie ta niat-nam , tai mano du klasiokai jį lanko (vienas jau 9 metus ), ir apie šį kovos meną galiu pasakyti tiek, kad jame tikrai daug gimnastikos.Comment
-
Patikek az zinau is kur kilo kovu menai - visu pirma ne galvas dauzyti o apginti save, savo kaima, seima. O sakydama apie skirtumus as ir turejau omenyje GRAZIAI pridauzyti priesininka ne siaip belekaip tik kad trenkti DD Tik vis delto sveikatingumas yra visur nori ar ne, juk sportas sveikata kad yra drastisku treniruociu metodu zinau is savo patirties ir jos ne siaip sau padarytos. Ju esme kaskarta statyti zmogu i ekstremalia situacija (kad yra kazkur propaguojamas treniruociu metodas kaip 2 zmones tave su virve smaugia, o keli dar dauzo, o tu turi gintis. Ziaurus ekstrymas ), kad kita karta jis tiesiog psihologiskai ir fiziskai nepasimestu. Nu mus tai ramiau treniruoja ir pvz as tokioje situacijoje pati pasimesciau ir pasiduociau Dar daug kas priklauso nuo to ko tu sieki atejes treniruotis.Comment
-
Comment
Comment