kada tampama otaku?

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Hikari_
    Mental

• 2008 02 27
    • 981

Tik nepradekit sakyti, kad Otaku vos ne psichiniai ligoniai.. Paprasicausiai kaip yra krepsinio, futbolo fanai tai ir cia tik animes. Na o Otaku tampama kai pradedi dometis anime, pirkt anime daigtus, piesti ir pns nu zdz kai jau tikrai tau labai labai patinka.. Bent tokia mano nuomone

Comment

• Dark-Tarou
      I'm a woman on a mission

• 2008 07 14
      • 486

Otaku šiaip nėra TIK anime fanai, tiesiog visuomenė šį terminą naudoja tik kalbant apie anime. Otaku yra kuo nors besidomintis asmuo, kaip jau minėta, ten krepšinio dar ko nors... Dėl nesveikumo tai bet kokioj sritį atsiranda fanatai, kurie vertina savo mylymą dalyką labiau už gyvenimą. ČIA jau tikrai pamišę žmonės (noliferiai). Jie gyvena savo pomėgiais. Manau reik matyt ribas. Šiaip jeigu į temą, otaku tampi kai pradedi giliau domėtis kokia nors veikla, šiuo atveju anime.
      /// http://dark-tarou.mybrute.com

Comment

• Laarf
        mastermind.

• 2009 06 23
        • 79

Paziurekit anime Genshiken .
        info : http://en.wikipedia.org/wiki/Genshiken

Va kur tikri otaku.

Taip pat nesutikciau su tais, kurie sako, kad otaku tas - pas kuri pilna anime daiktu.
          ▲
        ▲ ▲
        Spoileris:

Comment

• Akina
          Narys

• 2009 03 09
          • 82

Autorius Lantislt
          Nepasakyčiau. Aš pavyzdžiui visiškai nežiūriu anime ir neskaitau mangų.
          Ir man nesvarbu kokių veikėjų ir su kokiais anime (ar eroge ar dar kuom) susijusios mano turimos figūrėlės. Aš perku tik tas, kurios man atrodo gražios ir man visiškai vienodai kas tai per personažas.
          ok sorry

anyways nemanau, kad būti otaku blogai. pritariu Hikari_

http://astnav.deviantart.com/

Comment

• FlameHaze
            The end of everything

• 2009 05 05
            • 89

ka domina kas yra otaku ir kaip mazdaug atrodo ju gyvenimas rekomenduociau paziuret live action filma Densha otoko. http://www.youtube.com/watch?v=823fiSSYuLA
            http://en.wikipedia.org/wiki/Densha_otoko Densha otoko viena is jap doramu (yra ir manga ir noveles ir t.t.) kuri gal siek tiek perdetai bet pakankamai relistiskai vaizduoja otaku gyvenima asmenybes ir pan. ne tik anime otaku bet military, sports ir t.t. sakoma kad tokie ar panasus ivykiai is tiesu buvo . na zinoma is anime keli pvz kur daugiau ar maziau galima suzinot apie otaku jau minetas genshiken, welcome to NHK, chaos head ir etc.
            siaip japonijoje terminas otaku yra daugiau pazeminimas ar izeidimas tokie zmones daznai atskirti nuo visuomenes. vakaruose daznai fanai (ir dazniausiai anime) save vadina otaku ir tuo net didziuojasi.
            as save laikau 85% otaku.. ir galiu pasakyt otaku gyveniams yra nelengvas.. mielai juo nebuciau deje ar buti otaku nera tai ka tu pats nusprestum nebent save apgaudinetum.
            kaip tampama otaku.. otaku netampama per nakty ir tai nera ka nusprendi juo tampama savaime o gal gimstama heh bet viena diena tu supranti kad esi otaku
            Paskutinis pakeitimas nuo FlameHaze; 2009-09-24, 18:47.
            I am the bone of my sword. Steel is my body and fire is my blood. I have created over a thousand blades. Unknown to death. Nor known to life. Have withstood pain to create many weapons. Yet, those hands will never hold anything. So as I pray, unlimited blade works.

Comment

• -spychka-
              Let's celebrate the drama
              • 2009 09 23
              • 2

Va mačiau filmą japonų "Densha Otoko". Nerealus, man labai jau patiko ;DD
              nepamenu turėjo jis tų mangų pas save, seniai mačiau, bet esmė buvo kad jis bijojo žmonių [realių], vaikščiojo po mangų ar video parduotuves, visą gyvenimą aprašinėdavo intike nepažįstamiems ir...niekad neturėjęs merginos. Va čia manau otaku ;D šeip geras filmas tikrai, reiks vėl pažiūrėt

Comment

• Aivaras
                ką tu?

• 2008 09 10
                • 358

Mano klasiokas otakas grynas.Visas apaugęs vaikšto galvo neišsiplovęs, namie tik anime težiūri ir prie pc visą laiką praleidžia, per pamokas su tel lošia visokius grajus (būtų anime žiūrėt galimybė tai žiūrėtų čj), nei jam mergos rūpi ar kokios pramogos...Įdomus.

Comment

• Jin
                  Crazy Weirdo

• 2009 02 06
                  • 242

Autorius Aivaras
                  Mano klasiokas otakas grynas.Visas apaugęs vaikšto galvo neišsiplovęs, namie tik anime težiūri ir prie pc visą laiką praleidžia, per pamokas su tel lošia visokius grajus (būtų anime žiūrėt galimybė tai žiūrėtų čj), nei jam mergos rūpi ar kokios pramogos...Įdomus.
                  Nu joo čia jau truputį freakiškai.
                  P.s Densha Otoko
                  Paskutinis pakeitimas nuo Jin; 2009-11-15, 19:10.

Comment

• svajone
                    Tiesiog žmogus

• 2008 09 21
                    • 176

Koks skirtumas, otaku tu ar ne? Juk po velnių tai kišimas savęs į rėmus. Tu negali sakyti, otaku tu ar ne. Čia tas pats kaip sakyti aš pankas (supraskit kaip norit, bet išvada viena - joks tikras pankas nepasakytų, kad jis pankas). Taigi tegu etiketes klijuoja kiti.

Aš užsimaskavęs otaku xD (ir niekas nesužinos, ar aš maskuojuosi kaip otaku ar japoniškos animacijos nesugadintu individu)

Ir toks just for fun paveiksliukas
                    Spoileris:

Comment

• Kastetas
                      regular everyday guy

• 2009 12 04
                      • 341

Jei jusu kambarys atrodo taip
                      Spoileris:

Then you are one of them.....

Comment

• ShoCho
                        That awful sound.

• 2009 08 09
                        • 149

Autorius DStalker
                        Yehayy! I'm not otaku yet! Net į galvą nešovė Haruhi, nebent gerai būčiau pagalvojęs

Šiaip otaku reikštų "namisėda", o tai tikrai nėra komplimentas :/
                        Vat o man tai sove... Bet tokie dalykai tik ant bajerio cia. Juk buna zmoniu su ''regimaja'' atmintim, kai krenta i galva spalvos ir kiti dalykai.

O as sakyciau, kad otaku buni tada, kai uz tai, jog mama ismete tavo Gundam kolekcija tu padegi savo namus ir bandai nusizudyti. ( Beto taip jau yra atsitike, kaskur forume straipsni skaiciau ). Otaku-desu! ^^
                        Paskutinis pakeitimas nuo ShoCho; 2009-12-13, 20:23.

-----Labai didelis ačiū Insanity už šį 1337 sig'ą!-----

Comment

• Lucion666
                          Forumo maniakas

• 2007 04 08
                          • 430

Autorius dattebayo
                          Kai pripostinai daugiau nei 600 postų šiam forume, ir mažiausiai 90% tų postų nėra flood'as.

Nors šitas pic neteisingas. Visi jį supranta.
                          haruhi suzumyia XD Melancholy of Haruhi ...

Comment

• Augis24
                            AZ rėmėjas

• 2009 03 29
                            • 767

Ok, štai ką pastebėjau:

1. CHAT, FL00D, SPAM
                            2. Beviltiški ginčai ir nuomonių nesutarimas (nereikia bandyti išplėšti vienas kitam akių, dėl tokio dalyko).
                            3. Žmonių smerkimas (Otakus turiu omeny) už tai ką jie mėgsta ir kaip elgiasi.

Pradėsiu savo ilgą kalbą. Kas esat matę Genshiken, tai turėjot pastebėti vieną frazę: Otaku netampama, o gimstama. Aišku visi bruožai išryškėja tik laikui bėgant, stebint savo susidomėjimą manga ir anime. Na mano manymu Otaku nėra hobis, kažkokių daiktų kolekcionierius ar kažkas panašaus. Aš galvoju (pasistenkit suprast, kad tai mano nuomonė ir prašau savos nepiršt ir nebandykit man kažką įrodyt.), kad tai beveik tas pats, kas šiek tiek nesaikingai domėtis kažkuom, pvz.: Futbolas, Krepšinis ir pan., tačiau Otakai domisi viskuom, kas susiję su manga ir anime, na domisi, gal ir negalima sakyt, tačiau, aš drįstu paneigti, jog otakas turi būtinai būti apšepęs, lauko ir žmonių bijantis padaras, kuris eidamas gatve įsivaizduoja ar galvoja apie kažkokį anime ar manga, gan vaikiška taip galvot, gal į Jūsų išvaizdą pažiūrėjus galima pasakyti, kad Jūs esat otaku (neįsižeiskit, bet pagal tokį mąstymą, tai tokią frazę galima išmastyt).
                            Ką galiu pasakyti- kiekvienas iš mūsų, jei nežadate mesti anime žiūrėjimo ir mangos skaitymo, galime laikyti save žemiausio lygio otaku. Mano susidomėjimas anime ir manga vis didėja, tai jau peraugo iš hobio ir kol kas negaliu savęs laikyti Otaku, tačiau gal kažkada toks busiu, bet tikrai nebūsiu bijantis kažko, kolekcionuojantis kiekvieną popierėlį susijusį su anime ar manga ir pan., ir man visai nesvarbu ką mąsto kiti žmonės apie mane ir mano pomėgius, nesu silpnavalis ir laikausi savos nuomonės ir savų įsitikinimų, atsižvelgdamas į kitų žmonių nuomonę, bei įsitikinimus, aš stengiuosi nesivelti į ginčus dėl tokių dalykų. Bent jau iš aplinkinių žmonių nesu girdėjęs kažkokių pretekstų, pykčių ar dar kažko dėl savo anime ir manga domėjimosi ar stuff'o kolekcionavimo, nors ir nesu otaku, tačiau žiūriu anime kada tik galiu, o tai yra labai, LABAI dažnai. Tai kaip suprantu žmogus sugeba prisitaikyti, kad ir koks jis bebūtų, kad ir ką mėgtu ir protingi supras tai. (No Offence ir čia jau biški off topic)

P.S. Skirkite maniaką nuo otaku... O tada kažką kalbėkite ir TAIP! - Otaku nėra maniakas (mano manymu) Nebandykit manęs perkalbėt. Nerašykite nieko nesuprasdami ir nežinodami pilnai kas tai yra. Bent jau prieš komentuodami apsišvieskite. Su FlameHaze sutinku, tačiau, kai kurios vietos dėl to pažeminimo mano otaku supratimui netinka, na bet čia jau nuomonių ir supratimų skirtumai.

P.S.S. Otaku is a Japanese term used to refer to people with obsessive interests, particularly anime, manga, and video games. In modern Japanese slang, the term otaku refers to a fan of any particular theme, topic, or hobby.
                            -> Read more about otaku <-

Iš karto atsiprašysiu žmonių, kurie suprato mano kalbą kaip kokį įžeidimą. Tiesiog išreiškiau savo nuomonę šiuo klausimu ir tema.
                            Paskutinis pakeitimas nuo Augis24; 2009-12-31, 01:38.

Comment

• witkus
                              Take it easy

• 2009 11 21
                              • 261

as otaku jau treti metai!!! o tokiu tapau tiesiog savaime, visada zinojau kad anime geriausia animacija pasaulyje tik buvau mates ju nedaug. O kai mokykloje susipazinau su savo nauju klasioku paaiskejo, kad jis domisi anime, pradejom kalbetis, jis man duodavo paziureti anime irasytus i dvd (tada dar neturejau neto tai negalejau pats parsisiust) ir pamazu uzsikabliavau dabar as ta savo drauga aplenkiau
                              cituoju jo zodzius: "as anime fanas, o tu anime manas..."

Taigi, mano atveju otaku galima tapti turint bent menkiausia susidomejima anime ir dar tureti drauga kuris anime domisi rimciau, taip tikrai lengva tapti anime megeju ar net otaku
                              Paskutinis pakeitimas nuo witkus; 2010-01-06, 23:14.

Comment

• Bardakas
                                Žmogus Ne

• 2005 09 22
                                • 1462

Autorius witkus
                                as otaku jau treti metai!!! o tokiu tapau tiesiog savaime, visada zinojau kad anime geriausia animacija pasaulyje tik buvau mates ju nedaug. O kai mokykloje susipazinau su savo nauju klasioku paaiskejo, kad jis domisi anime, pradejom kalbetis, jis man duodavo paziureti anime irasytus i dvd (tada dar neturejau neto tai negalejau pats parsisiust) ir pamazu uzsikabliavau dabar as ta savo drauga aplenkiau
                                cituoju jo zodzius: "as anime fanas, o tu anime manas..."

Taigi, mano atveju otaku galima tapti turint bent menkiausia susidomejima anime ir dar tureti drauga kuris anime domisi rimciau, taip tikrai lengva tapti anime megeju ar net otaku
                                You wish, čia tokių anime draugų pilnas forumas, ką jau kalbėt maniakus kurie praktiškai visus ongoingus būtų matę ir dar laiko turėtų klasikas ar senesnius šiaip animus pažiūrėt. Na, bet man negaila būk tu otakas (vakariečiai juokingai supranta šį terminą žiūriu).
                                Maybe on Earth, Maybe in the Future
                                sigpic
                                Kurokawa idėjinis lyderis
                                Lėtai keičiu slaptažodžius

Comment

Working...