Humoras
Collapse
X
-
Vien dėl įdomumo perverčiau dviejų/trijų metų postus čia ir nepastebėjau niekur, kad būtų vien rusiškai kažkas įdėta. Kontekste bent jau iš paveikslėlio įmanoma suprasti arba anglų/lietuvių kalba papildomų paveikslėlių yra. Problema ne rusų kalboje, o tai, kad pvz. aš ar kai kurie kiti jos nesupranta, kai anglų kalbą manau visi čia supranta (su gal vos keliom išimtim) ;]Comment
-
Vien dėl įdomumo perverčiau dviejų/trijų metų postus čia ir nepastebėjau niekur, kad būtų vien rusiškai kažkas įdėta. Kontekste bent jau iš paveikslėlio įmanoma suprasti arba anglų/lietuvių kalba papildomų paveikslėlių yra. Problema ne rusų kalboje, o tai, kad pvz. aš ar kai kurie kiti jos nesupranta, kai anglų kalbą manau visi čia supranta (su gal vos keliom išimtim) ;]Žiūrim į avatarą!Comment
-
Urameshi, Iemon-dono!👍 1Comment
-
Vien dėl įdomumo perverčiau dviejų/trijų metų postus čia ir nepastebėjau niekur, kad būtų vien rusiškai kažkas įdėta. Kontekste bent jau iš paveikslėlio įmanoma suprasti arba anglų/lietuvių kalba papildomų paveikslėlių yra. Problema ne rusų kalboje, o tai, kad pvz. aš ar kai kurie kiti jos nesupranta, kai anglų kalbą manau visi čia supranta (su gal vos keliom išimtim) ;]
Ir atsiprasau uz klaidinga pasakyma, bet turejau omeny kad forum'e buvo ideta, aplamai, o ne siuoje gijoje. Sita gija buvo seniai numirusi, tai nieko neatsimenu kas cia buvo ideta.
O taisykles turi but vienodos visiem dalykam, o ne isrinktinai kas daeina o kas ne. Vis delto nededa cia kasdien po 10 pic'u skirtingi vartotojai kad reiktu imtis uz galva, nu idejo viena, kas supras tas supras, kas ne tas ne.👍 1Comment
-
Čia man irgi pora juokingų paveikslėlių parodė tai idėsiu ir čia...
Ps.kas nesupras kas parašyta kai kuriuos paveiksliukus pervedžiau:
Spoileris:Cosplay tai dvasinė būsena...
Kawaii tai nepagydoma stadija...
Yagami Light pradžia...
Rusiškas cosplay...
Ichimaru Gin reinkarnacija...
👍 1Comment
-
-
Keisčiausios kačių miego pozos:
http://www.buzzfeed.com/paws/awkward...ping-positions
http://www.buzzfeed.com/paws/more-aw...ping-positions👍 1Comment