Spoileris:
Humoras
Collapse
X
-
Spoileris:Eina dykuma lietuvis, rusas ir vokietis.Jau mano kad galas, niekada iš jos neišeis, taigi susitarė eiti į tris skirtingas puses, gal bent vienam pasiseks.Taigi ir išsiskirstė.
Eina, eina lietuvis ir kažkaip sugalvoja grįžti atgal ir eiti vokiečio keliu.taip ir padarė.
Neužilgo surado ir vokietį, prie laužo, mėsą valgantį.Šis pakvietė lietuvį prisėsti ir kartu pavalgyti. Prie laužo jie pradėjo šnekėtis ir kažkaip lietuvis užsiminė:
-Man tai tas rusas nelabai patiko.
-Tai nevalgyk,- atsakė vokietis.
P.S. šituo anekdotu nenoriu nieko įžesti.Comment
-
Nuvažiuoja autobusas. Iš paskos bėga moteris ir šaukia:
– Palaukit! Sustokit! Aš į darbą vėluoju!
Keleiviai vienas per kitą susišnabžda ir perduoda vairuotojui, kad sustotų. Moteris įlipa:
– Aaaaaaa… – atsikvepia. – Ačiū Dievui, suspėjau… O dabar, mielieji, rodome savo bilietukus.
Kaimo diedukui suskaudo vieną vietą. Dvidešimt kilometrų ėjo iki daktaro, dvi valandas eilėj stovėjo , bet pas daktarą pateko. Diedukas:
- Daktarėli, man b**by skauda.
- Tėvai, tėvai, kas gi taip sako? Reik sakyt lytinį organą.
Išrašė daktaras diedukui vaistų ir eina diedukas namo. Tik bėda, neįsiminė žodžio lytinis. Tik organas pamena. Eina ilgai , jau tamsu ir privažiuoja policija.
- Pavežt,tėvai?
- O kas jūs ponuliai toki būsit?
- Mes milicijos organai
- A tai čia taip mandrai, poniškai, pas mus kaime tiesiog b**iais vadina...
rugsejo 1-oji. petriukui pirma diena mokykloje. na susipazino su naujais klasiokais ir besisnekucjuodamas isgirdo zody "**********".
parejo namo ir klausia mamos:
- mama, ka reiskia zodis bib*s?
mama pasimetusi:
-pakaba, sunau.
ateina antra diena. petriukas laimingas bega i mokykla. snekedamas su bendraklasiais isgirsta zody "pi*da".
prejes namo vel klausia mamos:
-mama, ka reiskia pi*da?
mama vel pasimetusi:
-vista, sunau.
petriukui trecioji diena moktkloje. vel snekedamas su bendraklasiais isgirsta posaky "eik tu na*ui".
parejes nano klausia mamos:
-mama, ka reiskia eik tu na*ui?
mama jau nebezinodama ka atsakyt:
-eikit prie stalo.
atejo kita diena. pas petriuko mama atejo sveciai. petriukas atidaro duris ir sako:
-paltus kabinkit ant bib*u, mama jums pesa py*da , o jus eikit na*ui👍 1Comment
-
Anekdotai N-14
Spoileris:Vyksta pi**os dydžio konkursas. Dalyvauja rusė, vokietė ir anglė...
...nu, pastatyta didelė didelė bačka ir ant jos padėtas arbūzas, prie starto linijos stoja angle, įsibegejo, booom, arbūzas pi**oj, anglė be samones, salė ploja...
Nu, prie starto linijos atsistoja vokietė, ant bačkos padėta moliūgas, vokietč įsibėgėjo, booom, moliūgas pi**oj, vokietė be sąmonės, salė ploja...
Prie starto linijos atsistoja rusė, ant baękos padėta vyšnia, salė buuuuu, švilpia... Nu, rusė įsibėgėjo, booooooooooooooom, vyšnia burnoj, bačka pi**doj, salė be samonės, rusė ploja...
-----
Gulinčiam pliaže vyriškiui kažkoks berniukas įteikė raštelį: „Noriu su jumis pabendrauti...Lauksiu jūsų prie penktos kabinos. Aš apsirengusi salotinės spalvos kostiumėliu“ Po kiek laiko vyras praėjo pro šalį, pamatė kokių didelių matmenų ta dama ir nuėjo sau. Rytojaus dieną jam vėl įteikia raštelį: „Jūs manės tikriausiai nepastebėjote, lauksiu ten pat. Aš apsirengusi salotinės spalvos kostiumėliu“. Kitoje pusėje vyras parašė: „Aš jus mačiau, bet bijau, kad jūsų salotoms man neužteks nei kiaušinių, nei majonezo...“.
-----
Naktį svetimame mieste mergina ieško nakvynės... Apieškojo daug viešbučių, kol viename rado dvivietį kambarį... gretimoje lovoje - čiukčia. Na, ką darysi...Bus gerai!!!!
Sėdi čiukčia kampe, nusitvėręs ruonio gyslą ir groja:
- Beu, beu, beu....
Mergina išmetė vieną koją, kitą... Čiukčia - nulis emocijų...
- Beu, beu, beu...
Išseko panelei kantrybė, užriko liautis...Tyla... Sėdi čiukčia įsitempęs...
Mergina:
- Čiukčia, nori vieną kartą?
Čiukčia:
- Aha.
Mergina:
- Tai pirmyn...
Čiukčia:
- Beu...
-----
40-metė moteriškė bare "pakabina" studentą. Parsiveda namo. Kaip priklauso, išgėrė, pasibučiavo. Tetulė pradeda jį mokyti visokių sekso gudrybių.
- Nori, aš tau parodysiu, kas tai yra "69"?
Studentas nori.
- Gulk, - sako tetulė, - Aš įkišiu savo galva tau tarp kojų, o tu savo - man.
Atsigula jie į tokią pozą, o tetulė netyčiom pirsteli studentui prieš nosį.
Studentas:
- Kas čia buvo?
- Atleisk, brangusis, atsitiktinai. Fors-mažority ir t.t... Pabandykim iš naujo.
Jie vėl įsitaiso tokia pačia poza, ir tetulė vėl neišlaiko...
Studentas tylėdamas atsikelia ir rengiasi.
- Brangusis, kur tu?
- Jei aš priimsiu dar 67 tokius, tai uždusiu!👍 1Comment
-
-
Spoileris:<> Dievas norėjo pasivadint Čeku Norisu, bet toks jau egzistavo.
<> Kai Čekas Norisas daro atsispaudimus, ne jis atsispaudinėja, o žemė atsilenkinėja.
<> Žmonės valgo medų. Čekas Norisas valgo bites.
<> Kai Čekas Norisas šoka į vandenį, ne jis sušlampa, o vanduo susiNorisina.
Negras rado dykumoj butelį, atkimšo o iš butelio išskrido džinas:
- Prašyk ko nori negre, - išpildysiu tris tavo norus!
- Noriu būti baltas, dažnai matyti nuogas moteris ir kad visada man netrūktų vandens!
Džinas mostelėjo ranka ir pavertė negrą klozetu...
Tėvai išeina į vakarėlį ir palieka vaiką vieną, jam užmauna ausines su pasakomis.
Tėvai griįža ir žiūri: vaikas daužo į sieną galvą ir šaukia:
- Noriu noriu noriu!!!
Tėvas paima ausines ir užsideda, o ten sako:
- Nori paseksiu pasaką? Nori paseksiu pasaką? Nori paseksiu pasaką?
Eina pajūriu šeima. Prie jų priplaukia auksinė žuvelė ir sako:
- Šiandien man gera nuotaika, todėl išpildysiu 3 jūsų norus.
Berniukas šaukia:
- Ežiuko noriu!
Tėvas šaukia:
- Subinėn tą ežiuką!!
Motina šaukia:
- Ištrauk! Ištrauk! Ištrauk!
Kalbasi dvi blondinės, viena klausia:
- Kai dingsta elektra, ką tu darai?
- Užtraukiu užuolaidas ir einu miegot, o tu ką?
- Užsidegu žvakę ir toliau televizorių žiūriu...
Penkiametis Leo skambina savo tėvui į darbą ir sujaudinęs šaukia: "Grįžk greičiau namo! Laimėjome aukso puodą!". Po 10 minučių uždusęs tėvas atidaro duris ir mato ant grindų gulinčią žmoną. "Kas yra mamai?" - teiraujasi jis. - "Sužinojusi apie laimėjimą ji krito negyva". Tėvas: "Taip, sūnau. Kai sekasi, tai sekasi".
Skelbimas prie rojaus vartų:
"Dėl ekonominės krizės šviesa tunelio gale bus išjungta".
Miškas. Auga šalia baravykas ir musmirė.Tolyje pasigirsta grybautojų balsai. Musmirė pašaipiai:
- Kažkam dabar su peiliu per kaklą...
Baravykas:
- Kažkam iš kojos per snukį.Paskutinis pakeitimas nuo PaperAngel; 2009-12-05, 00:12.Spoileris:👍 1Comment
-
POSTERS.....
(some n-16 in there)
Spoileris:
Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2009-12-12, 00:24.👍 3Comment
-
Some more...
(just dont get offended) oh.. and alsow some n-16
Spoileris:
Ir vienas iš mano kūrybinio aplankalo
Spoileris:Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2009-12-12, 00:07.👍 1Comment
-