Humoras

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Yuffie
    Cute as Hell.

• 2009 01 04
    • 123

Idėsiu keletą pic'u. Perpėju kai kurie turi necenzūrinių žodžių. Beto laabai atsiprašau jei kas kartosis
    Spoileris:

Comment

• svajone
      Tiesiog žmogus

• 2008 09 21
      • 176

Na, radau keletą gerų ankedotų, tai ir aš įmesiu xD

Moteriškos sentencijos
      Spoileris:
      Aš labai mandagi. Kai pasiunčiu žmogų ****, visuomet perskambinu ir pasiteirauju, kaip jis nusigavo.

Kada gi pagaliau pagamins telefonus su funkcija "blokuoti skambučius savo buvusiems, kuriems pradedi skambinti vos tik prisigeri"?

... o po to mes nuėjome į ZAGS-ą ir informavome valstybę apie tai, kad kartu miegame...

Kalorijos - tai tokios mažos bjaurybės, kurios ateina naktimis ir sumažina drabužius.
      Negi aš tokia seksuali, kad gyvenimas taip mane tratina?
      Dar viena diena be reikalo panaudoto makiažo...

Mes atsakome už tuos, kurių laiku nepasiuntėme.
      Kai žmogui įkanda vampyras, jis pavirsta vampyru. Susidaro įspūdis, kad visus aplinkui apkandžiojo ožiai...

Jeigu visi žmonės turi angelus sargus, tai mano arba kažkur kirmija, arba labai ilgam užgėrė...

Dieve, padaryk taip, kad visos kalorijos nueitų į papus... (šitas mano draugo mėgstamiausias xD)

Aš tai vadinau px..izmu, kol nesužinojau žodžių "atsparus stresui".
      Kaktusas - tai gyvenimu labai nusivylęs agurkas.
      Kada pagaliau sugalvos kompiuterius, kurie po garsinės komandos bl*** sustabdys po jos sekančius veiksmus?

Tu visada tokia ********? Ne, 5 dienas per mėnesį aš dar blogesnė.

Kelintą kartą įsitikinu, kad moterys moka saugoti paslaptis. Grupėmis. Maždaug po 40 žmonių...

Administracinis aparatas ir krizė
      Spoileris:
      Pastatė tiltą. Vaikai turėklus terlioja, kažkas žibintus daužo... Tad nusprendė nusamdyti sargą. Priėmė. Bet nėra kam sargavimo grafiko sudarinėti, sargo spec. apranga rūpintis, prižiūrėti, kad sargas negirtuokliautų. Priėmė į darbą sargui viršininką. Bet nėra kam buhalterijos vesti. Priėmė buhalterę. Nėra kam kadrų apskaitos vest. Priėmė personalo vadybininkę, po to, kad visus prižiūrėti-direktorių. Pastatė administracinį pastatą, lyg ir viskas gerai, bet organizacija pavadinimo neturi. Kreipėsi į ministeriją, ir gavo pavadinimą- "Tilto apsaugos departamentas". Viskas gerai, bet staiga- krizė. Grįžta direktorius iš ministerijos ir sako:
      - liepė išlaidas susimažinti,
      - ką darysim?
      Susirinko visa administracija, apsvarstė taupymo galimybes, nubalsavo, ir atleido iš darbo sargą...

Vyriško organo pareiškimas
      Spoileris:
      Pareiškimas:
      Aš, vyriškas organas, prašau padidinti man algą kadangi:
      1. dirbu fizinį darbą;
      2. dirbu dideliam gylyje;
      3. dirbu galva;
      4. dirbu savaitgaliais ir švenčių dienomis;
      5. dirbu padidintos drėgmės sąlygomis;
      6. dirbu naktimis;
      7. dirbu tamsiose patalpose be ventiliacijos;
      8. dirbu prie aukštų temperatūrų;
      9. yra didžiulė rizika susirgti infekcinėmis ligomis.

Administracijos atsakymas:

Jūsų prašymas buvo išnagrinėtas ir atmestas kadangi:
      1. jūs nedirbate 8 val. be pertraukos;
      2. užmiegate darbo vietoje po aktyvaus darbo;
      3. ne visada patenkinate vadovybės prašymus;
      4. kartais vaikštote po kitus skyrius;
      5. nesilaikote tvarkos bei švaros darbo vietoje pasibaigus darbui;
      6. neišvengiate saugos taisyklių pažeidimų - nesinaudojate apsaugos priemonėmis;
      7. jus neišreiškiate noro dirbti dvi pamainas iš eilės;
      8. kartais paliekate darbo vietą nebaigęs darbo;

Beje, jus pastoviai atsinešate du įtartinus ryšulius...

Ekonomistams
      Spoileris:
      Į miestuką atvažiavo turtingas turistas. Užsukęs į miestelio viešbutį jis savininkui kaip užstatą padavė 100 dolerių banknotą ir pasakė einąs išsirinkti kambario.

Laimingas viešbučio savininkas, nė nelaukdamas svečio sprendimo, tekinas nulėkė pas mėsininką atiduoti seną skolą.

Mėsininkas - irgi padorus žmogus - net nenusišluostąs rankų nubėgo pas ūkininką, kuriam prasikolinęs už gyvulius.

Ūkininkas, nedelsęs nė sekundės, nuskuodė į parduotuvę - ten seniai susikaupusi šeimos skola už įvairiausias prekes.

Pralinksmėjęs krautuvininkas, pasisukęs į vitriną, apžiūrinėjo banknotą, ar banknote matyti vandens ženklai, kai staiga pamato gatve pėdinančią miestelio paleistuvę, kuri jam neseniai davė "skolon". Tad atsidusęs vyras išeina laukan ir pašaukęs merginą grąžina jai skolą.

Ši, pasirodo, irgi turi įsipareigojimų - už kambarius viešbutyje, kur vedžiojasi klientus, seniai nemokėta. Tad paėmusi šimtinę mergužėlė pasuko į viešbutį ir jo savininkui įteikė banknotą, kurį vyras ką tik laikė savo rankose.

Tuo metu laiptais nusileidžia turtingasis turistas. Kambarį jis jau išsirinko, bet viską sumaišė netikėtas "mobiliako" skambutis - dėl krizės sujukę verslo reikalai privertė keisti planus ir skubiai grįžti namo. Tad turistas iš sutrikusio viešbučio savininko paima užstatu paliktą šimtinę ir išvažiuoja.

Niekas negavo nė cento, bet visas miestas gyvena be skolų ir į ateitį žvelgia su optimizmu!

Klausimas: “Kas yra prieštaringas jausmas?”
      Atsakymas: “Prieštaringą jausmą tu patirsi tada, kai tavo uošvienė lėks nuo
      skardžio su tavo nuosavu BMW”.

Atsimink, sūnau, visam gyvenimui - moterys visiškai bejėgės būna tik tada,
      kai joms neišdžiūvęs nagų lakas.

Kaip bebūtų, bet penktadienis 13-ta yra geriau už pirmadienį.

Naujoji česnakų kvapo "Orbit" - specialiai girtiems vairuotojams.

Iš pasiaiškinimo: "Vakar neatėjau į darbą, nes galvojau, kad atėjau."

Naujas mersedesas - tai sėkmės ir turto simbolis, o senas mersedesas - tai
      simbolis to, kad žmogus visa tai turi jau seniai.

Ali Baba priejo prie olos ir sušuko:
      -Sezamai,atsiverk!
      O iš olos pasigirdo mechaninis balsas:
      -Įveskite PIN kodą...

Spoileris:
      - Ar galiu jus pakviesti puodeliui arbatos? - klausia svečio anglų lordas.
      - Geriau puodeliui kavos, - atsako šis.
      - Jūs nemėgstate arbatos?
      - Mėgstu, bet, žinote, man gerklėje nuolat įstringa arbatos maišelis.

Darbovietė
      Spoileris:
      Susitinka miške žvėrys ir kalbasi. Lapė sako:
      Priėmė mane į darbą vištidėje, vos savaitėlę išdirbau ir nesusilaikiau - viena vištytę suvalgiau, o kai vakare vištas paskaičiavo, mane iš darbo ir išmetė. Pasakoja vilkas:
      Suradau darba kiaulidėje, dvi savaites padirbau ir nesusilaikiau - vieną kiaulaitę papjoviau.
      Meška:
      O aš statybose dirbu - ten pas mus turkmėnai. Jų niekas nekaičiuoja...

Comment

• kawaii
        Narys
        • 2009 09 02
        • 59

Lietuviški motyvatoriai ..
        Spoileris:

Spoileris:

Spoileris:

Comment

• IVXXX
          Let's do a barrel roll!
          • 2008 03 07
          • 8

Spoileris:

Paskutinis pakeitimas nuo IVXXX; 2009-10-06, 16:12.
          I want to go on a date! We'll play MMORPGs all night long! And then I want you to confess your love to me by saying 'let's grind together, baby!

Comment

• Aivaras
            ką tu?

• 2008 09 10
            • 358

Aš buvau laimingas. Draugavau su savo mergina ne vienerius metus ir mes nutarem susituokti. Mano tevai padejo mums, draugai pritare šiam žingsniui, o mano mergina buvo nuostabi. Vienintelis dalykas, kuris kele nerima, buvo mano busimoji uošviene. Ji buvo karjeros moteris, protinga, taciau labai graži ir seksuali. Ji kartais su manim flirtavo, versdavo mane jaustis nepatogiai.
            Viena diena ji man paskambino ir pakviete užeiti tam, kad drauge peržiuretume pakvietimus i vestuves. Taigi, aš ir nuejau. Kai aš atvykau, ji buvo viena, priejusi prie manes, eme šnibždeti i ausi apie tai, kad aš netrukus vesiu, o ji jaucia man aistra, kurios negali nugaleti. Todel, kol aš dar nesusituokes, nepašventes savo gyvenimo jos dukrai, ji noretu su manim bent karta pasimyleti...
            Ka aš galejau atsakyti? Visiškai sutrikes, nepratariau ne žodžio. Tada ji pasake, kad eina i miegamaji ir lauks manes ten. Man beliko tik stoveti ir žiureti i jos tolstancia tobula nugara. Jai užlipus laiptais, apsigrežiau ir nuejau prie lauko duru...
            Atidares duris, išvydau jos vyra, laukianti, su ašaromis akyse. Jis mane apkabino ir pasake, kad yra be galo laimingas, kad atlaikiau ši maža išbandyma, ir kad jie niekada nerastu geresnio vyro savo dukrai. Buvau pasveikintas kaip naujas šeimos narys.

Išmokta pamoka ir šios istorijos moralas: laikykite savo prezervatyvus automobilyje

Paskutinis pakeitimas nuo Aivaras; 2009-10-18, 19:20.

Comment

• Red_Elf
              pandų karai :D

• 2009 05 07
              • 1112

gal aš čia ir ne į tema (tikrai ne į tema...), bet vyrai nesipykit viešai, juk galima ir privačiai pasikapot

o kad postas nebūtų totaliai fail:

- Kaip jums pavyko pirmoji operacija? - klausia profesorius pradedančio chirurgo
              - Operacija? Aš maniau, kad tai skrodimas...

Kunigas taiso savo namų tvorą. Šalia stovi mažas kaimynų berniukas ir nenuleidžia nuo jo akių.
              - Tu tikriausiai nori tapti staliumi, mažyli? - klausia kunigas.
              - Ne, man tiesiog įdomu išgirsti, ką sako kunigai, kai trenkia sau plaktuku per pirštą.

Uošvė - lyg lobis, kuo ji giliau po žeme, tuo ramiau miegasi naktimis...

Comment

• Miyuki-san
                I am who I am

• 2009 03 01
                • 96

Vyksta geografijos pamoka. Klasėje šurmulys (kaip visada). Mokytoja (pravardžiuojama "antimi") į tai bando nekreipti dėmesio.
                Staiga viena mokinė paklausia visų garsiai:
                -Kaip rusiškai bus "Aš tave myliu?"
                Kita mokinė:
                -"Ja tebia liubliu."
                Antis, flėgmišku balsu:
                -Kam čia tau to prireike?
                -Ai, Dimui Bilanui laišką rašau!

Comment

• svajone
                  Tiesiog žmogus

• 2008 09 21
                  • 176

Keli random paveiksliukai
                  Spoileris:

Comment

• IVXXX
                    Let's do a barrel roll!
                    • 2008 03 07
                    • 8

Spoileris:

I want to go on a date! We'll play MMORPGs all night long! And then I want you to confess your love to me by saying 'let's grind together, baby!

Comment

• IVXXX
                      Let's do a barrel roll!
                      • 2008 03 07
                      • 8

Spoileris:
                      Tyrimai parode, kad alkoholio vartojimas duoda tokia pat nauda kaip ir Joga ! Nu kam tada ta joga?

---------------------------------------------------------------
                      Savasana
                      Visiško atsipalaidavimo pozicija.

Balasana
                      Pozicija suteikianti visiška ramybe.

Setu Bandha Sarvangasana
                      Ši pozicija atpalaiduoja smegenis ir gydo sanarius.

Marjayasana
                      Ši pozocija stimuliuoja diafragma ir stiprina stubura

Halasana
                      Puikus pratimas numalšinti nugaros skausmus ir nemiga

Dolphin
                      Pratimas krutines lastai, peciu juostai ir rankoms mankštinti.

Salambhasana
                      Nuostabus pratimas stiprinantis strenas, kojas ir rankas...

Ananda Balasana
                      Ši pozicija puikiai masažuoja šlaunu sriti

Malasana
                      Pratimas skirtas kulkšnims ir nugaros raumenu mankštai.

Comment

• AKUJI-SAN
                        Anime narkomanas ;-)
                        • 2008 02 16
                        • 190

Damn, IVXXX

Tavo įkeliami "bajeriai" verčia nuo kėdės

Didelis dėkui tau už tai

Comment

• Aivaras
                          ką tu?

• 2008 09 10
                          • 358

Spoileris:
                          Paskutinis pakeitimas nuo Aivaras; 2009-10-23, 12:19.

Comment

• Jin
                            Crazy Weirdo

• 2009 02 06
                            • 242

Spoileris:
                            Autorius Aivaras

Po spoileriu dėk. Nes tik įsijungi ir pradeda.

Comment

• Vilius
                              teisinga nuomonė ----->

• 2009 07 19
                              • 173

Spoileris:

Comment

• amidau
                                ☣☠☣

• 2007 04 25
                                • 1384

Spoileris: