Kokia grožinę literatūrą skaitote? Pakomentuojam

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Miglaja
    Cute potato ~

• 2007 12 16
    • 551

Autorius despair
    Gal kas galetu pasiulyti geru detektyvu? Da vincio koda bei Angelai ir demonai esu perskaites.
    Skaityk Serloka Holmsa Detektyvu klasika...
    Anime & Manga// Knygos // Muzika // Filmai

Comment

• noone.ninja
      •٠ZetsubouSensei٠•

• 2008 06 22
      • 34

na as skaitau Edgar Allan Poe apsakimus, Paulo Coelho - Alchemikas (skaitau siuo metu) , Lene kaaberbol - Dina geditojos dukte knygu serija ir pan... visko gi neisvardinsi

Comment

• technotrach
        mors ultima ratio

• 2006 03 06
        • 218

Autorius Geohound
        David Weber - Honor serija - tikrai verta demesio, kiek skaites realistiskiausia sci-fi serija apie kara. vienas is nedaugelio kuriniu kur nera jokiu "vieno zmogaus armiju" ir pagrindinis herojus nenugali "blogio imperiju" be jokios pagalbos ir ginkliuotas vien dantu krapstuku
        aha viena geriausių man mokslinės fantastikos serijų, gaila, kad eridanas vieną knygą išleidęs. Vis tiek angliškai nsykių perskaitęs
        Skaitoma manga

Comment

• silveris
          Burma-Shave

• 2008 04 20
          • 20

Perskaitykit Ryu Murakami "69" (pavadinimas reishkia metus t.y. 1969 , ir kas per juos dejosi japonijoje, viskas apipasakojama vieno 17mecio akimis). Knyga labai idomi. yra i LT ishversta.
          Pats knygu daug neskaitau, nebent kai nera kas veikt, kai vasara vienas ligoninej 10dienu gulejau, tai ishtisas dienas skaitydavau :dizzy: . Neturiu zanro kuris man patiktu, jei knyga idomi - patiks, neidomi - nepatiks, reikia man "cinkelio" shkias ;D . Pasiknisau savo namu "bookshelf'e" , tai labai daug idomiu senu knygu radau - apie koncentracijos stovyklas,tremimus, agatos kristie detektyvus ir pan. tai greit susiskaite
          and when they pulled her from the wreck you know she
          still had on her shades
          they say that dreams are growing wild just this side of
          burma shave

Comment

• TeisusKas
            Animal Liberation

• 2008 12 04
            • 127

Arkady ir Borys Strugatsky - labiausiai is rasytoju patinka. O is knygu tai tu paciu Strugutckiu "Piknikas Salikeleje" labai patiko. O siaip turbut geriausia skaityta knyga Ilja Ilfo ir Javgenijaus Petrovo " Aukso Versis"
            pamirsau parasyti lb gera realistiska knyga ,bet ziauria kuria visiems patariu perskaityti : Robert Swindell "Stone Cold" in lt butu "Sustires"
            Paskutinis pakeitimas nuo TeisusKas; 2009-02-05, 17:00. Priežastis: Papildziau

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
            Smart Boy Alex

Comment

• Ru.
              Narys

• 2008 02 24
              • 67

megstu labai fantastika ir visokias biografines knygas... tiesiog dievinu A. Sapkowskio "Raganiaus" serija , paskui labai patiko I. McEwan'o "Atpirkimas" ir t.t... seip neapsiriboju keliais zanrais ar rasytojais... skaitau ir siuolaikine literatura ir bandau klasika skaityt. bet vienas faktas tj tas kad lietuviu rasytoju tik gal kokia viena knyga tesu perskaicius nes tiesiog nepernesu pasaku apie "petrus ir onas"

Comment

• Auste
                =^.^=

• 2008 12 03
                • 98

man labiausiai patinka David burgess knygos. pvz.: "Vaiduoklis uz sienos", " Heroinas" ir dar daug. dar labai patinka mike pukuotukas , serlokas holmsas

Comment

• Snabas
                  Rimtas forumo narys
                  • 2008 11 12
                  • 140

Ivairiausia fantastika... Harry Potter, The Lord of the Rings, Eragonas, Vyriausiasis, Zveriu miestas, Auksinio drakono karaalyste, Pigmeju giria, Dina gedytojos dukte.... siuo metu skaitau Otoriu sakmiu 1 dali - Giedancios Grindys

Comment

• Ultra
                    Naujokas

• 2007 06 28
                    • 20

J.P.Sartre - "Dialektiskojo proto kritika". Labai vertas skaitalas, nors ir ne grozinis.

...Even now I keep calling your name...
                    [[<...>]]

I'm not a girl ^^

Comment

• Beata
                      Naujokas
                      • 2009 01 13
                      • 6

db skaitau stephenie meyer "saulelydi"... mano manymu si knyga yra bobiska, skirta daugiau panom....XDDDD

Comment

• as esu as
                        akivaizdžiai daužtas

• 2006 03 20
                        • 34

skaitau pagrinde eridana. siulau paskaityt lukjanenko knygeles pvz. sargybas, zvaigzdes salti zaislai abi knygas, juodrasti svarasti, spektra ir pan.
                        dar visai nebloga is obuolio leidyklos "jo didenybes drakonas" tik lietuviai ja siaubingai isspausdino, klaidu milijonas dvi net sunku isakityt kas parasyta
                        I am I and you can do nothing about this

Comment

• Aivaras
                          ką tu?

• 2008 09 10
                          • 358

Pasiemiau is mamos dabar Antje Babendererde "Nematoma menulio puse" :] Na, gal kaip nors suvirskinsiu :]

Comment

• Spirit of Nightmare
                            !,,!_ (-_-) _!,,!

• 2008 10 17
                            • 209

Autorius Auste
                            man labiausiai patinka David burgess knygos. pvz.: "Vaiduoklis uz sienos", " Heroinas" ir dar daug. dar labai patinka mike pukuotukas , serlokas holmsas
                            Gal Melvin Burgess? Dabar kaip tik šio autoriaus "Kraujotvynį" baigiu skaityt. Ankščiau dar esu perskaitęs "Heroiną" ir "Kraujo Giesmę". Nors "Kraujo Giesmė" ir "Kraujotvynio" pratesimas, bet panašu, kad nieko tokio jog ją pirmą perskaičiau. Be to ji man labiau ir patiko.

Jei mėgsti fantastiką (nesvarbu ar sci-fi ar fantasy) užeik čia

[2010.01.21 15:03:03] Rain Dragon: šiaip tu gi pradedantysis rašytojas, tai dalių trumpumas yra atleistinas~

Comment

• Snabas
                              Rimtas forumo narys
                              • 2008 11 12
                              • 140

Siuo metu skaitau Lian Hearn - Giedancios Grindys... nuostabi knyga

Comment

• Ame
                                Narys

• 2007 12 03
                                • 98

:: юлия латынина :: земля войны :::
                                sigpicWelcome to the Master plan

Comment

Working...