Kokia grožinę literatūrą skaitote? Pakomentuojam
Collapse
X
-
na as skaitau Edgar Allan Poe apsakimus, Paulo Coelho - Alchemikas (skaitau siuo metu) , Lene kaaberbol - Dina geditojos dukte knygu serija ir pan... visko gi neisvardinsiComment
-
aha viena geriausių man mokslinės fantastikos serijų, gaila, kad eridanas vieną knygą išleidęs. Vis tiek angliškai nsykių perskaitęsComment
-
Perskaitykit Ryu Murakami "69" (pavadinimas reishkia metus t.y. 1969 , ir kas per juos dejosi japonijoje, viskas apipasakojama vieno 17mecio akimis). Knyga labai idomi. yra i LT ishversta.
Pats knygu daug neskaitau, nebent kai nera kas veikt, kai vasara vienas ligoninej 10dienu gulejau, tai ishtisas dienas skaitydavau :dizzy: . Neturiu zanro kuris man patiktu, jei knyga idomi - patiks, neidomi - nepatiks, reikia man "cinkelio" shkias ;D . Pasiknisau savo namu "bookshelf'e" , tai labai daug idomiu senu knygu radau - apie koncentracijos stovyklas,tremimus, agatos kristie detektyvus ir pan. tai greit susiskaiteand when they pulled her from the wreck you know she
still had on her shades
they say that dreams are growing wild just this side of
burma shaveComment
-
Arkady ir Borys Strugatsky - labiausiai is rasytoju patinka. O is knygu tai tu paciu Strugutckiu "Piknikas Salikeleje" labai patiko. O siaip turbut geriausia skaityta knyga Ilja Ilfo ir Javgenijaus Petrovo " Aukso Versis"
pamirsau parasyti lb gera realistiska knyga ,bet ziauria kuria visiems patariu perskaityti : Robert Swindell "Stone Cold" in lt butu "Sustires"Comment
-
megstu labai fantastika ir visokias biografines knygas... tiesiog dievinu A. Sapkowskio "Raganiaus" serija , paskui labai patiko I. McEwan'o "Atpirkimas" ir t.t... seip neapsiriboju keliais zanrais ar rasytojais... skaitau ir siuolaikine literatura ir bandau klasika skaityt. bet vienas faktas tj tas kad lietuviu rasytoju tik gal kokia viena knyga tesu perskaicius nes tiesiog nepernesu pasaku apie "petrus ir onas"Comment
-
skaitau pagrinde eridana. siulau paskaityt lukjanenko knygeles pvz. sargybas, zvaigzdes salti zaislai abi knygas, juodrasti svarasti, spektra ir pan.
dar visai nebloga is obuolio leidyklos "jo didenybes drakonas" tik lietuviai ja siaubingai isspausdino, klaidu milijonas dvi net sunku isakityt kas parasytaI am I and you can do nothing about thisComment
-
Gal Melvin Burgess? Dabar kaip tik šio autoriaus "Kraujotvynį" baigiu skaityt. Ankščiau dar esu perskaitęs "Heroiną" ir "Kraujo Giesmę". Nors "Kraujo Giesmė" ir "Kraujotvynio" pratesimas, bet panašu, kad nieko tokio jog ją pirmą perskaičiau. Be to ji man labiau ir patiko.
Jei mėgsti fantastiką (nesvarbu ar sci-fi ar fantasy) užeik čia
[2010.01.21 15:03:03] Rain Dragon: šiaip tu gi pradedantysis rašytojas, tai dalių trumpumas yra atleistinas~
Comment
-
:: юлия латынина :: земля войны :::sigpicWelcome to the Master plan
Comment