Gelbėkimės nuo ateivių invazijos
Collapse
X
-
-
2012 gruodzio 23 diena juk viskas baigsis, chill out. Nieko susitiksim kitoj planetoj.
Anyway jei bijot ateiviu tai galit begt sleptis. AZ ju ne vienas yra.
Working underground.Comment
-
Comment
-
Ateivių invazija? 20 metų čia jau gyvenu ir nepastebėjau jokių antiateiviškų programų. Nei NSA, nei CŽV, nei FTP, nei MIB, nei STT... Niekam nerūpi. Dievaži, ramu čia man gyventi.
O jei rimčiau, nei faktas, nei pasakos - tokia mano nuomonė. Čia tiesiog taikau žodį "Visko gali būti" Ir pažindamas jūsu norus, patogaus ir ramaus gyvenimo troškima, tiesiog sakau, gyvenkit čia dieną ramiai ir nesukit galvos dėl tų ateiviu.
Kaip ten yra sakoma, kurie yra nepatenkinti savo gyvenimu, savo padėtimi, tie ir kuria visokias para nesamones, pasaulio pabaigas ir t.t.Comment
-
Niekad netikejau tom nesamonem, nebijau ir dabar. Galvokim apie Lietuvai gresiancius vargelio metus, elektros trukuma, infliacija o ne drebekim del galbut visai negzistuojanciu zmogeliuku su antenom. Geriausia~ varom ziuret anime ir cosplejinam kol dar yra uz ka nusipirkt medziagos kostiumams ^^'Comment
-
Comment
-
neperanksti nervuotis del tokiu dalyku? Man vistiek kazkaip labiau baugina elektros kainu kilimas nei kazkokia tikimybes teorijaComment
-
Sita tema man primine ta seriala 3rd rock from the sun.Atsimenat ,kai televizija buvo dar gera.
http://www.youtube.com/watch?v=TpEojuIEIkwComment
-
Anime isgelbes pasauli! xDD Arba Pradator betkokiu atveju ateiviais tikiu tik nemanau kad jie cia zeme sturmuos xD o del pasaulio pabaigu tai cia daug pranasuoja ;D. tj maju ar tai acteku kalendorius baigsis tai dar kas bla bla bla.. xDD na kazkada saule vistiek sprogs kaip ir kitos padorios zvaigzdes xDD o va tada tj jau vsio busPaskutinis pakeitimas nuo Haji; 2008-07-25, 22:11.Comment
-
Klausimas toks. Kaip irodyti kad ateiviai egzistuoja.
Oficialiai pripažinta jog jų nėra. Kad įrodyti jų buvimą reikia nenuginčijamų faktų. Aukštos kokybės fotografijos pasirodo visiškai netinka, nes bet kas net ir nemokantis naudotis PS, sugebės rasti jose įrodymų, kad padirbtos (nors reliai to vaizdo nė nematęs). Ir geriausia ką iš tokios foto aš galiu tikėtis, tai pasiūlimo dirbti kokioje foto ateljė prie nuotraukų redagavimo. Su video tas pats. Taip išeina kad turėčiau vieną kokį nudobti ir parodyti kiekvienam iš arti. Nors ir čia kas žino. Gali pripažinti viso labo kokiu išsigimeliu po černobilio avarijos užgimusiu.
Taip išeina jog NSO bus pramanai tol kol ateiviu nebus pilna kaip musiu, mūsų planetoje.Comment
-
Klausimas toks. Kaip irodyti kad ateiviai egzistuoja.
Oficialiai pripažinta jog jų nėra. Kad įrodyti jų buvimą reikia nenuginčijamų faktų. Aukštos kokybės fotografijos pasirodo visiškai netinka, nes bet kas net ir nemokantis naudotis PS, sugebės rasti jose įrodymų, kad padirbtos (nors reliai to vaizdo nė nematęs). Ir geriausia ką iš tokios foto aš galiu tikėtis, tai pasiūlimo dirbti kokioje foto ateljė prie nuotraukų redagavimo. Su video tas pats. Taip išeina kad turėčiau vieną kokį nudobti ir parodyti kiekvienam iš arti. Nors ir čia kas žino. Gali pripažinti viso labo kokiu išsigimeliu po černobilio avarijos užgimusiu.
Taip išeina jog NSO bus pramanai tol kol ateiviu nebus pilna kaip musiu, mūsų planetoje.Comment
Comment