TU optimistas, pesimistas ar realistas?

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Audria
    Labai pikta. Neerzinti

• 2005 09 25
    • 98

Poxuistine optimiste : D
    Bet siaip pesimiste saves nepavadinciau, nes visur galiu izvelgt geraja puse, o ir kiti zmones taip sako (:
    Ir, manau, sakyciau puspilnis, o ne pustushtis, ir tai daug ka pasako ;D

Comment

• SataNa
      Mind Zone

• 2008 02 15
      • 600

P.S. visišku optimistu nera nieko gero buti, nes tokie zhmones dazhniausiai buna [blogai išsireikšiu] - du*ai
      Kartoškė

Comment

• damn.
        -.-
        • 2008 01 02
        • 40

aš optimistė,realistė.bet daugiau pesimistė..

Comment

• Huy-san
          657

• 2008 01 31
          • 160

Autorius damn.
          aš optimistė,realistė.bet daugiau pesimistė..
          good one

Comment

• Evil_of_Darknesz
            Suicide is painless...

• 2006 04 09
            • 998

As poxujistas...

Comment

• SataNa
              Mind Zone

• 2008 02 15
              • 600

taip Tas kuris poxuistas
              Kartoškė

Comment

• Hellsing_lover
                Purinsesu no Darukuneso

• 2007 02 15
                • 1318

Priklauso nuo situacijos... Nors... Gal tiktų labiausiai optimistė, mat antraip tapčiau pati didžiausia pasaulyje depresantė

Prieina Alucard'as su savo plačiakrašte skrybele prie Raudonkepuraitės ir sako: So, who's the the Little Red Riding Hood now?

Comment

• SeiSoraYu
                  That's my pie.

• 2007 03 09
                  • 212

Šeip aš gana optimistiška, bet būna atvejų kai nervojuosi ir ant visko varau ir būnu beviltiška pesimistė <.< Labai mėgstu fantazuoti, bet jokiu būdu ne per daug ^^. Vaikystėje buvau tikra svaičiotoja, bet dabar pamažu į gyvenimą imu žiūrėti realistiškiau tačiau nepasakyčiau jog rimčiau 7_7 Dažnai į viską nusispjaunu xD

My DeviantArt

Comment

• Smart
                    Rimtas forumo narys

• 2007 12 05
                    • 118

As esu nei vienas .As ziauriai nututrukes nuo realybes.

Comment

• Cheshiro
                      uztat as balta ir pukuota

• 2007 09 23
                      • 110

pesimistiskai optimistiska realiste.... neturiu zalio supratimo kas esu XD
                      Never trust a smiling cat...

Spoileris:

Comment

• zhmogeliukas
                        Super mega ultra rašytojas

• 2007 03 21
                        • 722

nei vienas.Is tiesu priklauso nuo nuotaikos,bent jau taip manau

Comment

• niekšas
                          forumo idiotas

• 2006 08 23
                          • 544

Autorius SataNa
                          P.S. visišku optimistu nera nieko gero buti, nes tokie zhmones dazhniausiai buna [blogai išsireikšiu] - du*ai
                          visiskai durna mintis. butent tokie "duxai" perplaukia gyvenima lengviausiai ir maloniausiai, nes nep*sa saves del nepagrystu problemu ir visada pabando pries nuleisdami rankas, ko pasekmeje jiems kartais ir netenka ju nuleist. o stai biednieji pesimistai, vo tie tai tikrai duxai, mane nuo tokiu tiesiog purto. jei tik kas negerai iskart asaros ir depresija. "gyvenimas sunkus, nieks manes nemyli, kaip viskas negerai, lai teka asaros ir snargliai" *negerai reikia surimuot su snargliai*. atrodo kad tokiems zmonems viltis visada mirsta pirmoji. tik ir girdi is tokiu - "neee, vistiek nieko nesigaus..."
                          as tai optimistas-po**jistas, tokiu buti geiausia ir lengviausia.

beto optimizmas ir pxjizmas ateina su laiku, kuomet gyvenimas jau buna zmogu pakankamai uzgrudines.

Comment

• FreaK`aZ
                            Rimtas architektorius

• 2005 02 22
                            • 532

Pesimistas mato tik tamsą, optimistas mato šviesą tunelio gale, realistas supranta, kad ta šviesa tai atvažiuojantis traukinys.

Tai va aš tas, kuris mato atvažiuojantį traukinį, bet žino kad jis jo nenutrenks.
                            "Some kind of frickin brainwashed cat from mars
                            with a sick idea of world domination"

Comment

• Wicked

Pofigistinė optimistė su idealistės priemaiša. xD

Comment

• SataNa
                                Mind Zone

• 2008 02 15
                                • 600

Autorius niekshas
                                visiskai durna mintis. butent tokie "duxai" perplaukia gyvenima lengviausiai ir maloniausiai, nes nep*sa saves del nepagrystu problemu ir visada pabando pries nuleisdami rankas, ko pasekmeje jiems kartais ir netenka ju nuleist. o stai biednieji pesimistai, vo tie tai tikrai duxai, mane nuo tokiu tiesiog purto. jei tik kas negerai iskart asaros ir depresija. "gyvenimas sunkus, nieks manes nemyli, kaip viskas negerai, lai teka asaros ir snargliai" *negerai reikia surimuot su snargliai*. atrodo kad tokiems zmonems viltis visada mirsta pirmoji. tik ir girdi is tokiu - "neee, vistiek nieko nesigaus..."
                                as tai optimistas-po**jistas, tokiu buti geiausia ir lengviausia.

beto optimizmas ir pxjizmas ateina su laiku, kuomet gyvenimas jau buna zmogu pakankamai uzgrudines.
                                dristu paprieshtarauti tau niekshe, o noriu paprieshtarauti del to kad visishku optimistu buti yra liewa yra "duxai" del to, kad jei jiems pvz spardo galva, tai jiems nori pasakyt "myliumyliumyliumyliumyliu"? pvz priesh akys prievartauja tawo mergina ir nori pasakyt, kad tau pox?

Net galu gale daugelis ish jusu vadina save poxuistais, o ish tikruju ivykus tokiems atvejams, tai vos ne monstrais tampat Nu arba zhinoma esi "myliumyliumyliumyliumyliu" , tai tau pox
                                Kartoškė

Comment

Working...