Kokia jusu niko atsiradimo istorija?

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Original_Prankster
    Mr. Mojo Risin'

• 2008 11 04
    • 200

Na maniškės, tai pagal vienos grupės Offspring dainos pavadinimą.
    O prieštai tai naudojau TranX`. Bet pagalvojau, kad gal laikas suaugt, nesidaryt gėdos prieš kitus ir pasikeist.
    Don't forget kids: the higher your postcount, the bigger your penis is!
    There's the known. And there's the unknown. And what separates them is the door, and that's what I want to be. I want to be the door.'- Jim Morrison, 1967.

Comment

• madaralt
      Rimtas forumo narys
      • 2009 02 28
      • 112

Tiesiog patinka Madara ir tiek
      sigpic

Comment

• IbuDreamer
        ラブラブアッタク o(>__<)o

• 2009 02 16
        • 69

Seniau buvau daug kur ellacafe, nick'as kilo gan keistai xD
        Taigi gerais senais laikas(nu nelabai senais xD) žaidžiau aš GTA:Vice City ir ten vyko misijos lyg kažkokių italų/ispanų rajone (jau nebeatsimenu tiksliai) ir buvo tokia kavinukė ant kurios "cafe" uzrašyta ir kažkodėl man ji tokia jauki atrodė, kad aš ten su savo heroju gan dažnai trainiodavausi ir tiesiog tai paliko kažkokią trauką.
        Pirma teko nick'ą galvotis 'one' tai ir su savais prisiminimais parašiau el_cafe. Po kiek laiko taip išėjo, kad sužinojau: el - yra vyriškoji giminė (gerai rašyti kažką ta kalba, kurios net nemoki xD) tai kai kūriau 'skype' nick'ą jau buvo la_cafe (la - moteriškoji giminė). Kažkodėl man tas la neįtiko, taigi pagalvojau kodėl nesujungus ir padarius ellacafe?
        Galiu pasakyti gan ilgai gyvavo šis nickname'as, bet su laiku ypač užsenietiškuose puslapiuose žmonės galvodavo, kad mano vardas Ella,o aišku aš tingėdavau aiškint ir aš nemegėja kavos anyway(pasiteisinimas xD).
        Taigi su laiku kažkaip natūraliai gimė naujas nick'as IbuDreamer.
        Ibu tai mano vardas japoniškai (bent aš tai mačiau žodyne >.<, Ieva - Ibu arba Iwu), o Dreamer, nes aš esu dreamer xD. Maloniausia, kad mane nemažai žmonių vadina Ibu, vistik neišsižadu savo tikrojo vardo, bet jis skamba kitaip ^^
        Kartais, bet tik kartais pasiilgsu ellacafe nick'o ir tos GTA kavinukės xDDD
        Paskutinis pakeitimas nuo IbuDreamer; 2009-04-21, 01:24.

Comment

• Braskex
          Naujokas
          • 2009 02 14
          • 15

Na mano nikas prie manes 'prilipo' kaip ejom su drauge ir priejo vaikinas kazkoks prie manes ir sako: sweika braske. Taip ir gavau si nika xDD
          sigpic

Comment

• Deina555
            Naujokas
            • 2009 01 21
            • 7

Pas mane dar paprasciau.. Filme Buvo panos vardas Deina ir man lb isimine o skaicius 5 tiesiog mano mylimiausias

Comment

• Lucion666
              Forumo maniakas

• 2007 04 08
              • 430

Mano nick'as atsirado paprastai =]
              kadangi visur kur atsirasdavo sekme budavo ir bent vienas skaicius 6 =), o game'uose sekdavosi su trimis tokiais simboliais, taigi prie nicko reikia siu simboliu... o kadangi as laimingas su "666" taip ir pavadinau LuckyOn666 bet reikejo kazko idomesnio ir mandresnio, paemiau ir isbraukiau raide "k" ir sutrumpinau "y" raide padarydams "i", raide "o" laikyti didele nebuvo prasmes, taigi ir gime "Lucion666" =}

Comment

• Yuuki-Goda
                Goda~*
                • 2009 04 08
                • 50

Nu viskas prasidejo taip:
                pussesere pamaciusi kad mane "priverte" nusikirpti pasake :
                -tu panasi i Yuuki.
                as is pradziu nesupratau, o tada veliau ji man parode Yuuki is Vampire Knight.
                tai po keliu dienu puske ir pusbrykas mane Yuuki-Yzi vadino..
                bet man tupai skambejo...
                ( Yzi - mano nickas kuri man dave toks bernas, nes as ji visada aplosdavau xDD )
                taigi tada jiem dasove mintis pavadinti mane Yuuki-Goda xDDD
                o apie SaTaNa as zinojau nes Kore daug isvardinjusiu buvo xDD
                ir per Cosplay'u atrodo supazindino..

Comment

• Dejviz007
                  Rimtas forumo narys

• 2009 01 03
                  • 127

Įsivedžiau neta ir galvojau nika skyp'ui. Nieko nesugalvojau ir kažkaip kai reklamavo Džeimsą bondą tai sugalvojau savo vardą kaip nors pritaikyti. Iš pradžių pagalvojau dEiViDaS007, bet kažkaip nekaip atrode, tada tiesiog pabandžiau deivis007, bet ir šitas netiko. Tada tiesiog nusprendžiau Dejviz007 ir visai neblogai pasirde, tai dabar beveik visur esu Dejviz007

Comment

• weirdo-
                    [Беспечный Ангел Padla]

• 2008 07 09
                    • 21

Liudna istorija

nickų būta daug ir įvairių, kam bus įdomu parašysiu juos į p.p.s

weirdo- istorija
                    Viskas prasidėjo nuo mano sesers =)
                    Vienam saite jos nick yra Insane_freak, labai ją atitinkantis, o kadangi ji buvo mano gyenimo būdo ir sejp gyvenimo lyg ir sensei (už ką esu jai be galo dėkinga) aš perėmiau iš jos visus tuos insane_freak'iškus dalykėlius ir net dalį įvaizdžio .
                    Po tokių mano radikalių pasikeitimų chebra mane praminė "keistuole".. va taip ir prasidėjo

o jau po kurio laiko išgirdau Radiohead dainą "Creep".. dabar ši daina mano nicko istorijos papildas
                    http://www.youtube.com/watch?v=XFkzRNyygfk

P.S. o brūkšnelis po nicko jau atskira istorija... kadaise skype mood'e buvau pasirašiusi gan keistą lyg ir dialogą:
                    -(та/\О Хо/\ОдНо....
                    -холодно.. да, и очень грустно

*kartais ir dabar taip užsirašau kai man lb šudina yra *
                    ir kartą pamiršau pirmajį brūkšnelį padėti, tai nusprendžiau nesimuistyti su tais shift+enter vėl, nes mood'e pas mane visados yra perdaug prirašyta, tai užejau i profile ir padėjau brūkšnelį po nicko, nuo to laiko tas brūkšnelis man patikęs tebeyra

žadėtasis P.P.S. Илери, Арьен, Seamni (dabar kartas naudojamas), harridan_fairy (gmailo istorija), Sand, Sondra, BalionKea ir dar neprisimenu daugiau visu kitu
                    Paskutinis pakeitimas nuo weirdo-; 2009-04-21, 18:08.

Comment

• rosario2vampire
                      Room sized logic
                      • 2009 02 08
                      • 33

tesiog mane megstamo anime pavadinimas o skaicius 2 yra tarp ju nes
                      ji galima padalinti
                      100%: WEIRD
                      100%: LOVED
                      100%: EUROPEAN
                      100%: STOOPID
                      100%: INDEPENDENT
                      100%: FILLED W/ WATERMELON JUICE 8D

Comment

• Melancholy~
                        Narys
                        • 2009 02 12
                        • 59

Pagal mano megstama anime ,,melancholy of haruhi suzumya":rolleyes:

Comment

• AKUJI-SAN
                          Anime narkomanas ;-)
                          • 2008 02 16
                          • 190

Pagal veikėją-f...... m......

Comment

• ResuEmanon
                            Bohemian Vagabond
                            • 2007 06 02
                            • 36

Tesiog ieskojau nick'o kuris nebutu visur placiai naudojamas... na po biski skirtingu nicku naudojimo ir biski galvojimo stai ir sugalvojau ;D seip turiu keleta nick'u kuriuos mekstu naudoti skirtingose vietose. Mekstu suteikti siokia tokia man reiksminga ir prasminga reiksme jiem... dazniausiai taip apibudinu save biski, bet be mano paiskinimo, biski sunku teisinga ispudi susidaryti ka as bandau pasakyti savo nick'u

O, kad biski suprasti sita mano nick, tai galima ji perskaityti is kitos puses :>
                            To be strong...? It isn't about being able to fight others, it's about being able to fight ghosts of your self.

Comment

• takikatoka
                              TheGazettE
                              • 2009 03 09
                              • 20

buvau isivedus googlei `japoniski vardai` ir ten man dave skyreli `jūsų vardas japoniškai` ten tipo viena raide rejskia viena skiemeni (pvz; j-zu,k-me,o-mo ir t.t.)...tai matot ka gavau

Comment

• Sloth
                                [SrX]

• 2007 09 14
                                • 277

Žiūrėjau prieš kokių pustrečių metų FMA. Taip žiūrėjau žiūrėjau iki kokių 6ryto, baisų kably pagavęs buvau. Būčiau žiūrėjęs toliau, bet baigėsi turėti epai, tai kol siuntėsi sekantys labai smarkiai googlinau ir įsigilinau į 7 didžiasias nuodemes, susiradau lot. pavadinimus ir pan. Galop iš jų visų atsirinkau 3, kurios man labiausiai tiko : Pride (superbia), Lust (Luxuria), Sloth (Acedia). Pride skambesys nelabai patiko, taigi jis kažkaip netiko. Kurį laiką skirtinguose forumuose vadinausi vienu iš šitų nicku : Sloth, Lust, Luxuria arba Acedia. Sloth kažkaip labai greit prigijo, tai ties juo ir pasilikau...

Comment

Working...