Kokia jusu niko atsiradimo istorija?

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Qone
    Rimtas forumo narys

• 2006 08 28
    • 156

Pfff.. Pries kokius 8-9 metus del nepaaiskinamu priezasciu e-pasto prireike(nors prie interneto prieidavau gal karta i savaite), pasiule man tada one.lt(tadais ten pastas lyg ir tebuvo..), nesukdamas perdaug galvos q prirasiau ir voila! Trumpas, patogiai klaviaturoj isitaises, nieko nereiskiantis, vienas is daugybes, bet netoks retas kaip noreciau

Comment

• mylichka
      laižiakas į skruostą

• 2007 12 28
      • 223

Man nika sugalvojo drauge. Ne nzn kodel taip, bet viena diena tiesiog vietoj vardo eme ir pasake "Mylichka". Kadangi mano realus vardas toks keistais, tai dazniausiai sakau, kad vadintu pagal nika - pravarde (nes, ziuriu, zymiai zmonem lengviau pravarde istart nei tikraji varda XD )
      Ass.as.sin.

Comment

• San_Sakura
        Naujokas
        • 2007 07 01
        • 16

Na mano siaip labai daznai keiciasi nick'ai... dabar pradejau pasirasineti visur Maru-chan (pagal mano varda)
        O cia dar senesnis likes, gal kada ir pakeisiu (nesu pastovi asmenybe) :rolleyes:
        Istorija tokia: Sakura visu pirma niekuo nesusije su Naruto... Tai mano meiles, vaiko - ziurkeniukes vardas reiskiantis tris sakuros ziedus. Ji turi ant nugaros tris baltas demes - vat. Daznai sakoma koks gyvunas toks ir seimininkas - supanaseja laikui begant. As ja myliu myliu ir be jos gyventi negaliu Ji netgi su manimi keliauja visur (studente esu). Tai ir internete taip pasirasau - savo mazuteles garbei

Comment

• Huy-san
          657

• 2008 01 31
          • 160

I don't get it

Comment

• HajiHaji
            月の詩

• 2006 11 27
            • 113

uh, net nezinau, kvailas jis istikro.. noreciau pasikeist ji, taciau manatrodo cia to padaryti neimanoma :[

Comment

• San_Sakura
              Naujokas
              • 2007 07 01
              • 16

Autorius Huy-san
              I don't get it
              Cia ka mano nesupratai?

Comment

• Ru.
                Narys

• 2008 02 24
                • 67

mano tj nieko idomaus... vardas sutrumpintas ir tiek...

Comment

• Zirael
                  Narys
                  • 2007 10 06
                  • 45

o as kai reginausi tai, matyt , skaiciau Sapkowski , o ten yra tokia Cirile, o elfu kalba jos vardas Zirael.. nu zoodziu , grazus vardas pasirode, uzsireginau
                  Paskutinis pakeitimas nuo Zirael; 2009-02-22, 16:25.
                  "...And the Raven, never flitting, still is sitting, still is sitting
                  On the pallid bust of Pallas just above my chamber door;
                  And his eyes have all the seeming of a demon's that is dreaming,
                  And the lamplight o'er him streaming throws his shadow on the floor;
                  And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
                  Shall be lifted - nevermore!"
                  E.A.Poe

Comment

• Audria
                    Labai pikta. Neerzinti

• 2005 09 25
                    • 98

Autorius zombie
                    uh, net nezinau, kvailas jis istikro.. noreciau pasikeist ji, taciau manatrodo cia to padaryti neimanoma :[
                    Siaip pasikeisti galima, ash taip padariau, parasiau y PM Daan, paklausiau ar galima sita nick pakeist y va ta, ir jis pakeite (:

Comment

• Vovy
                      Blood

• 2008 03 18
                      • 29

Mano nickas tai mano vardas! xD

Comment

• epoh
                        epoh

• 2007 02 21
                        • 18

mano nicka reikia skaityti nuo antro galo. sugalvojau ji kai prireike one uzsiregistruoti. man viltis - kazkas labai idomaus ir nesuprantamo.

Comment

• Ajumi

Ai mano nick'o istorija paprasta. Tai tiesiog vieno anime veikejos Ajumi garbei

Comment

• Erinija
                            Anonymous

• 2007 04 13
                            • 15

Mano nick'as kiles is senoves graiku mitologijos. XD Reikejo uzsiregistruot kazkokioj svetainej [nebeprisimenu, kur >.>] ir galvojau nick'a, kadangi nekaip sekesi, nusprendziau i pagalba pasitelkt graiku ir romenu mitologija. Kadangi esu gana kerstingas zmogus, tai atsiradau kersto deives varda: erinijos graikiskai, furijos romeniskai. Kadangi furijos nekaip skambejo, tai pasirinkau erinijos, tik paverciau i moteriska gimine ir gavosi Erinija.
                            Siaip paskutiniu metu megstu pasivadinti Icy-Blood. >_> Net nezinau, kaip tai atsirado, bet greiciausiai del ziemos nebuvimo uzsinorejau kokio nors "salto" nick'o, o 'blood' dalis kilusi is siaubo filmu.

Comment

• shashke
                              迷失

• 2007 12 15
                              • 161

Idomiu istoriju cia pasitaiko del savo nick tai galiu dekoti drugui nes budamas antroj klasej registravausi kazkokiam forume (nebepamenu kokiam) ir reikejo nick sugalvot tai tuo metu zaidziau saskem o draugelis sugalvojo si nick. I domu suzinot kam turi but dekyngas uz nick ir pan. Kazkaip ir prilipo jis man visur jai riek regintis bunu shashke

Comment

• krapija
                                Cadavariffic

• 2008 03 08
                                • 260

po ff7 lošimo, cidas man mėgstamiausias veikėjas
                                Sorry, but I don't plan on dying anytime soon.

http://myanimelist.net/animelist/Dieucra

http://www.last.fm/user/bombska

Comment

Working...