Pfff.. Pries kokius 8-9 metus del nepaaiskinamu priezasciu e-pasto prireike(nors prie interneto prieidavau gal karta i savaite), pasiule man tada one.lt(tadais ten pastas lyg ir tebuvo..), nesukdamas perdaug galvos q prirasiau ir voila! Trumpas, patogiai klaviaturoj isitaises, nieko nereiskiantis, vienas is daugybes, bet netoks retas kaip noreciau
Kokia jusu niko atsiradimo istorija?
Collapse
X
-
Comment
-
Na mano siaip labai daznai keiciasi nick'ai... dabar pradejau pasirasineti visur Maru-chan (pagal mano varda)
O cia dar senesnis likes, gal kada ir pakeisiu (nesu pastovi asmenybe) :rolleyes:
Istorija tokia: Sakura visu pirma niekuo nesusije su Naruto... Tai mano meiles, vaiko - ziurkeniukes vardas reiskiantis tris sakuros ziedus. Ji turi ant nugaros tris baltas demes - vat. Daznai sakoma koks gyvunas toks ir seimininkas - supanaseja laikui begant. As ja myliu myliu ir be jos gyventi negaliu Ji netgi su manimi keliauja visur (studente esu). Tai ir internete taip pasirasau - savo mazuteles garbeiComment
-
-
o as kai reginausi tai, matyt , skaiciau Sapkowski , o ten yra tokia Cirile, o elfu kalba jos vardas Zirael.. nu zoodziu , grazus vardas pasirode, uzsireginau
Paskutinis pakeitimas nuo Zirael; 2009-02-22, 16:25."...And the Raven, never flitting, still is sitting, still is sitting
On the pallid bust of Pallas just above my chamber door;
And his eyes have all the seeming of a demon's that is dreaming,
And the lamplight o'er him streaming throws his shadow on the floor;
And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!"
E.A.PoeComment
-
👍 1Comment
-
Mano nick'as kiles is senoves graiku mitologijos. XD Reikejo uzsiregistruot kazkokioj svetainej [nebeprisimenu, kur >.>] ir galvojau nick'a, kadangi nekaip sekesi, nusprendziau i pagalba pasitelkt graiku ir romenu mitologija. Kadangi esu gana kerstingas zmogus, tai atsiradau kersto deives varda: erinijos graikiskai, furijos romeniskai. Kadangi furijos nekaip skambejo, tai pasirinkau erinijos, tik paverciau i moteriska gimine ir gavosi Erinija.
Siaip paskutiniu metu megstu pasivadinti Icy-Blood. >_> Net nezinau, kaip tai atsirado, bet greiciausiai del ziemos nebuvimo uzsinorejau kokio nors "salto" nick'o, o 'blood' dalis kilusi is siaubo filmu.Comment
-
Idomiu istoriju cia pasitaiko del savo nick tai galiu dekoti drugui nes budamas antroj klasej registravausi kazkokiam forume (nebepamenu kokiam) ir reikejo nick sugalvot tai tuo metu zaidziau saskem o draugelis sugalvojo si nick. I domu suzinot kam turi but dekyngas uz nick ir pan. Kazkaip ir prilipo jis man visur jai riek regintis bunu shashkeComment
-
po ff7 lošimo, cidas man mėgstamiausias veikėjasSorry, but I don't plan on dying anytime soon.
http://myanimelist.net/animelist/Dieucra
http://www.last.fm/user/bombskaComment
Comment