Kokia jusu niko atsiradimo istorija?

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • niekšas
    forumo idiotas

• 2006 08 23
    • 544

mano niko istorija? Aaa, mano niko istorija ilga ir neytiketina....

seniai seniai, kai dar buvau nekaltas bernelis ,nei is tolo neprimenantis nieksho, gyvenau ramu ir nekalta gyvenima. taciau viena diena mano gyvenima sudrumste netiketas yvykis. Tai buvo grazi ir sauleta diena, as nuosaliam kampelyje meditavau, kuomet isgirdau suvius. Atmerkes akis pamaciau kaip trys chuliganai vejasi motina su mazu vaiku. Issitraukiau savo Lightsaber'i ir blokuodamas suvius pribegau prie chuliganu. Panaudojes Force viena uzmusiau vietoje, kitam nukirtau ranka, taciau nenuzudziau, trecias, pamates kad liko vienas, dejo i kojas. kuomet baigiau geretis savo puikiu pasirodymu, () pamaciau, kad pastaroji moterishke guli ant zemes kruvina. Supratau, kad greiciausiai blasterio spindulys, atsokes nuo mano lightsaberio, pataike i ja. Tada aishku norejau bekt is ten ir jei kas butu paklauses sakyciau "nieko nezinau, manes ten nebuvo", bet pajutau kazkoki keista jausma kurio nebuvau jautes niekada anksciau. Veliau paaiskejo kad tas jausmas buvo vadinamoji "sazyne" (?!). kazkas mane tarsi priverte prieit prie tos moters ir jai padeti. Taip ir padariau. Priejes paklausiau - " e, tu, vishta, daidziobu?", ji atsake - "meist..che.. re.. as mirshtu, maldauju, pasirupinkit mano sunumi..." ir ji man iteike savo kudiki ir nustipo. as kuo skubiau is ten dingau ir po to visai dzedaju akademijai sakiau kad tadien blogai jauciausi todel net nebuvau isejes is namu. bet po to ivykio, kuomet buvau gryzes namo, man nedave ramybes tas... nu tas... embrionas. jis skleide neaishku garsa, nesake nei zodzio ir isvis buvo kazkoks keistas... na ta moterishke man ji dave kaip padeka uz tai, kad nuzudziau ja besivijusius chuliganus, vadinasi is jo man turetu buti kazkokia nauda... taciau niekaip nesugalvojau ka su juo naudingo galima nuveikt... vienintele ideja tada man atejusi i galva buvo..... na, buvau tikrai alkanas, o tas gyvis buvo is mesos.... aishku mazai ten buvo tos mesos, bet su pomidoru padazu susivalge gan skaniai... taciau ta nakty susapnavau labai keista sapna - ta moterishke sapne, visa apsizliumbus, kumshciais man dauze krutine ir reke - "niekshe tu, niekshe!"... ryte nubudes jauciausi keistai. tarsi vadinamoji sazine man vel kazka norejo pasakyti... vis galvojau ka ta moterishke norejo pasakyt su savo tuo 'niekshe, niekshe'. ta pacia diena uzklydau i animezona, reikejo susigalvoti sau nika ir man kaip tik galvoj vis "grojo" tas niekshe, niekshe!, tai ir pasivadinau niekshu taigi uz savo nika turiu buti dekingas tai tetai tokia mano niko atsiradimo istorija...
    Paskutinis pakeitimas nuo niekšas; 2008-02-20, 03:20.

Comment

• Egura
      Super mega ultra rašytojas

• 2007 05 17
      • 684

Mano nikas kilo iš mano vardo - Eglė, Egura kaip ir japoniškasis jo tarimas,na gal ne visai tiksliai taip, bet man patinka. Esu dar girdėjus vieną istoriją iš savo vienos pažįstamos, kuri yra japonų kalbos dėstytoja. Ji sakė, kad vienai japonų porai, kažkada viešėjusiai Lietuvoje, taip patiko šis lietuviškas vardas Eglė, kad jie net grįžę į Japoniją vėliau savo pirmagimiam sūnui jį įdėjo

Comment

• Sable
        The Hitchhiker

• 2005 03 11
        • 1530

Autorius FreaK`aZ
        2. Man rods tokia tema jau kazkada buvo ir gal net ne viena, ir jai buvo priklijuota spyna.
        Jo, buvo, bet ten berods apie niko reiksme.

Manasis tai isverstas tiesiog is rusiskos pravardes jau pries amziu amzius gautos, tai tik padariau universalesni biski, o ir prasmiu igavo bile zino kiek

Comment

• Huy-san
          657

• 2008 01 31
          • 160

kad jie net grįžę į Japoniją vėliau savo pirmagimiam sūnui jį įdėjo

good one

Comment

• Likimo_Kalvis
            YOSH!!!

• 2006 08 26
            • 378

kazkada megau chemija, buvau Avokardas, bet neuzperilgiausiai padejau ant visko ir nusprendziau, kad pats sau likimo kursiuos, ir tada i pagalba atejo lietuviu posakiai, kiekvienas savo likimo kalvis, taip ir atsirado lietuviskas, su aiskai prasme nick'as

P.s. daugiau niekas tokio neturi
            Su mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.

Comment

• Izzo
              one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
              • 1530

Autorius Evil_of_Darknesz
              arnas irgi vadinasi arna
              WHAT?! arna ne merga?

ok,mano istorija,kadaise reikejo nick'o kazkokiam klasioko chatui,norejau kazko paprasto ir lengvai isimenancio,bet niekaip nesumislinau ir staiga lyg dieviska apvaizda uzgrojo daina Izzo/In The End by LP feat. Jay-Z, uzmaciau ta pirma zodi ir jis man labai patiko,tad dabar visur taip vadinuos
              SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• SataNa
                Mind Zone

• 2008 02 15
                • 600

SataNa jei i italu kalba pazhiurejus, tai bus devil , bet esu lietuvis, tai pabandykit garsiai kaip kokie monstrai ishtart "SataNa"... Ir suprasit, kad ne bobos nikas
                Kartoškė

Comment

• Smart
                  Rimtas forumo narys

• 2007 12 05
                  • 118

Autorius Smart
                  As regestruodamasis i savo nicka netycia iveliau klaida.Ir va.
                  P.S Galvoju kurti sitos istorijos adaptacija kinui.

Noreciau pratesti.Tai va mano praeitas nickas buvo "EMOBOY777" ,ir i ji iveliau ta klaida per kuria gavosi "SMART".

Comment

• Adieu

maniskis, Adieu nzn kodel ji pasirinkau, anksciau ilga laika buvo kastis, matyt atsibodo o si zodi daznai matydavau ir sutikdavau... visur... tiek gyvenime literaturoje zaidimuose, ir skamba graziai ir fonetiskai atrodo normaliai prancuziskai nekalbu beje, o jis reiskia Sudie

Comment

• Killerbee
                      Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                      • 2910

Autorius Izzo
                      WHAT?! arna ne merga?
                      Na jus ir pavarot.... Cia kiek reikia zoles apsirukyt kad arna merga palaikyt???

Comment

• slicKrox
                        Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
                        • 2161

Autorius Killerbee
                        Na jus ir pavarot.... Cia kiek reikia zoles apsirukyt kad arna merga palaikyt???
                        hehe... as tap pat, labai ilga laika skaiciau, kad Arna, tai mergina...,
                        nes pagal Jo slapivardi sunku atpazinti tikslia lyti. Tik is po ilgesniu
                        kalbu forume po biski, po biski.. pagaliau dasuto, kad klidau.
                        Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-02-20, 17:29.

Comment

• SataNa
                          Mind Zone

• 2008 02 15
                          • 600

nu KillerBee uzhsiminiai apie zhole, o ash kaip tik shian prirukiau jos
                          Kartoškė

Comment

• Miglaja
                            Cute potato ~

• 2007 12 16
                            • 551

O mano tokia istorija : kai buvau 11 metu as,mano keli pusbroliai ir ju draugai sukure zaidima paremta visokiomis mangomis ir anime. Tada reikejo sugalvoti sau pavadinima, o kadangi mano vardas Migle tai as pasivadinau Miglaja,o po sio ivykio ejo metai ir mane vadino Miglaja, nu tai taip ir liko tokia,,pravarde"
                            Anime & Manga// Knygos // Muzika // Filmai

Comment

• mindzze
                              Forumo vilkas

• 2007 05 18
                              • 375

Na va pradėsiu kelias istorijas , aš turiu 2 nickus , ir 1 pravarde .Mindzze , man teko sugalvoti eksprontu, kai reginausi pirma karta skype. Turiu Antra nicka tai P4L4Z iš CS, kilo iš mano pravardės Palius (ašku nelabai panašiai skaba taip -palaz) ,o Palius, tai sutrumpinta mano pavardė Paliutis.Na o Mindzze aišku kad iš vardo Mindaugas. (nelabai orginalu)
                              Patarkit, kas geriau?
                              Mindzze<->P4L4Z ?

Bet niekshas pavaro kaip visada gerai
                              Paskutinis pakeitimas nuo mindzze; 2008-02-20, 19:05.

Comment

• Evil_of_Darknesz
                                Suicide is painless...

• 2006 04 09
                                • 998

P4L4Z labiau internautinis nickas mano manymu, todel ir siulau sita

Comment

Working...