Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Sirix tai paprasčiausei išgalvotas nick'as. Tikrasis mano nick'as esantis su manim visą gyvenimą yra Time-boy. jį išgalvojau kai buvo daug kas pasirašę "bad-boy" ir pas mus atsirado kašės aikštelė "time team". Tai vat tokia ir istorija.
Tik va klausimas. Ar jis nepervaikiškas? Time-boy Laiko berniukas mhm... Patarkit.
Sirix tai paprasčiausei išgalvotas nick'as. Tikrasis mano nick'as esantis su manim visą gyvenimą yra Time-boy. jį išgalvojau kai buvo daug kas pasirašę "bad-boy" ir pas mus atsirado kašės aikštelė "time team". Tai vat tokia ir istorija.
Tik va klausimas. Ar jis nepervaikiškas? Time-boy Laiko berniukas mhm... Patarkit.
Mano pseudonimo istoryja labai paprasta. Registrauvausi į AZ ir netiko kiti mano standartiniai pseudonimai tai pažiurėjas į užrašą nick toki nika ir sugalvojau.
Norėjau ko nors originalaus... Nors mano vardas nėra Saimonas, man kažkodėl patinka šitas vardas Be to yra toks žaidimas "simon says", kur visi daro ką Saimonas sako Dar filme "Visa griaunantis / Demolition Man" Wesley Snipes vaidino tokį kieta blogietį Saimoną Mėgstu kai žmones manęs klauso Taip ir tapau Saimonassako
Dar neskaitei Berserk??? Tada nežinai kas yra TIKRAI GERA MANGA!!! NEDELSK - CLICK TO READ IT!
sigpic
senai senai neatmenamais laikais, gal kokiais 1998-99, o gal ir seniau, labai domejausi gaffiti. todel reikejo trumpo niko greitiems tagams ant sienu
buvo SEK, bet paskui kai tekdavo kur nors registruotis, tai vis budavo uzimta, teko kaip tikram grafitiorui prisiramyti ONE (vienas, veinintelis), tai i gavosi SEKONE (sek0ne), dar kitur mane vis dar zino kaip SEK ar NIGO (tokis japsu didzejus ir shiaip faina persona)
Iš pradžių vadino Karoliu, bet tarp pažystamų buvom 2 tokiu vardu. Tuomet pradėjo mane vadint pavarde. O dubi, nuo mano pavardės nuplėšta (Dubinka). Draugai su laiku pradėjo taip vadint. Dubinka per grubiai skambėjo ir jautė lyg nemalonu man tai, trumpinį sugalvojo ;D
mane pavadino xipzo ... del to kad kazkada su dviraciu ipuoliau kazkur ir susitrenkiau i kazkoki daikta galva... taj nuo to daikto ant kaktos 3dienas buvo xipzo ispausta (su krauju :X) tai ir prikibo man xipzo... dar GipS kartais mane vadina nes kazkam ranka sulauzes buvau
Comment