Kokia jusu niko atsiradimo istorija?

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Semashke
    U can call me Sema

• 2009 01 16
    • 425

mano tai labai paprasta istorija... deviantart'e niekaip negalejau uzsireginti nes visi nikai jau buvo 'paimti', tai paemiau savo pavarde -Semaškaitė -> sutrumpinau , ir gavosi Semashke. dabar visai noreciau normalesnio niko , bet sis geras tuom , kad niekas tokio nenaudoja- visur ji rasau
    semashke.deviantart.com BLACKOUT

Comment

• Zx-Shade
      digital existence

• 2009 03 14
      • 725

Mano nikas atsirado kai norejau prisiregint prie vieno geimo, na tada kaip tik buvau apsineses fma tai pirma mintis uzkliuvo alchemy poto dajungiau boy ir gavos neblogas derinys taip as iki siol esu alchemy boy

Comment

• Hanikka
        Narys

• 2009 03 19
        • 44

Mano nikas atsirado velai ;D kokia 22h XD. As galvojau kad visi turi po nikus ir jiem pavydejau kad jie turi... o as ne XD
        Bet staiga man dingtelejo mintis kad verta ir man susikurti x] galvojau pirma raide kokia tiktu sugalvojau H po to A - N - I - K - A Isejo Hanika bet man taip kazkuom nepatiko todel priejau dar viena k ( x] ) isejo... Hanikka ^_^

Comment

• -Pyru
          Naujokas
          • 2009 05 04
          • 14

Anksciau naudojau Fallen/OooFallen, bet kituose forumuose yra zmoniu su tokiais tai reikejo ko nors naujesnio, kazkaip kai galvojau sove i galva Dokuro-chan kai sako 'pipiru piru piru pipirupi' tai vietoj i pakeiciau y ir gavos Pyru.

Comment

• SiLeNcE...
            PaKvAiŠūŪūS ;}}
            • 2009 03 15
            • 14

Tiesiog tada klausiau Depeche mode dainos "Enjoy the silence" (viskas jau ir aisku, taip? xD). Beje, po sitos dainos per radija grojo "Who's shot the silence?" (viskas vel aisku xD) taip ir gime mano nick'as. O kas 2a didzioji raide, nes paivairint pati zodi norejau xD

Comment

• DreamT
              Narys
              • 2009 02 27
              • 57

Atsikėliau po gražaus sapno ir registravau prie kažkokios svetainės, kadangi sapnas buvo toks gražus tai tiesiog įrašiau Dream, bet jis buvo užimtas todėl gale pridėjau savo vardo pirmą raidę ir gavosi DreamT. Daugiau tiesiog nieko geresnio nesugalvojau

Comment

• Ame.`
                Kawaii*~
                • 2009 05 22
                • 4

tiesiog vieną vakarą aš buvau labai nusivylus gyvenimu (like emo xDD), buvau viena namie.
                O kadangi kaip ir simbolių kalba reikštų: Saulė - džiaugsmas, lietus - liūdesys.
                Taigi taip ir gavos.
                Ame - japoniškai "lietus".

Comment

• Shikirinka
                  Naujokas
                  • 2009 05 09
                  • 15

Ai kazkada su klasiokem durniavom ir ieskojom kokios nors pramogos internete,tai radau kazkoke ten nuoroda,"jusu vardas japoniskai" galvoju aj pabandom....Paskaiciau savo varda garsiai,klasiokes luzo,bet nesupratau is ko?Ant rytojaus ateinu i shule ateina sms "Labas rytas Shikirinka"zinoma gavau nuo savo klasiokes kuri vakar juokesi daugiausiai..Tai kazkaip ir prilipo xDD

Comment

• Red_Elf
                    pandų karai :D

• 2009 05 07
                    • 1112

Mane kambarioke jau antrus metus mane elfu šaukia, o tai man labai patinka na, elfo ar elf nicką labai dažnai visur sutiksi, tai priklijavau pradžioje red (čia nuo viso gyvenimo būdo, nes jau seniai tapau raudonplauke, o ir spalva patys suprantat kuri labiausiai patinka). Ankčiau visur naudojau tomciux19, o jo kilimas nuo tikrojo vardo (it's very boring...), todėl dabar stengiuosi naudoti šį

Comment

• Miupoken
                      Artist
                      • 2009 06 13
                      • 15

Kai man buvo 7 metai, reginausi prie oekaki. Ir galvoju kaip pasivadint Tada man labai patiko Pokemonai ir megstamiausias buvo Mew. Zinojau, kad tariasi Miu, todel nusprendziau taip ir rasyt, bet buvo per trumpas. Prisiminiau, kad man patinka Pokai tai pridejau Pokemon. Gavosi Miupokemon. Nekaip skambejo taj nuemiau paskutines tris raides. Jau tris metus vadinuosi Miupoke, taj man nusibodo ir kazkajp susigalvojau prideti n, taj ir esu Miupoken, bet nevisur

PS. Norejau kad mane wisi vadintu Mew, bet buvo lbj daug tokiu taj ir esu Miu arba Ken :3

Comment

• n'Huun
                        Solid aggression.
                        • 2009 06 12
                        • 72

Prieš pora metų kai su draugu pradėjom žaist WoW'ą, reikėjo susigalvot trolišką nicką (ya mon!)... Nieko geresnio už Huun nesugalvojau, bet vat prilipo šis nickas man, dabar visur jį naudoju... O kadangi registruojantis į AZ pritruko simbolių nicke tai pridėjau n'... Taip ir atsirado n'Huun. Boring story...
                        Paskutinis pakeitimas nuo n'Huun; 2009-06-15, 00:56.
                        Carpe diem... and place no trust in tomorrow.

Metallica - ...And Justice for All...

Comment

• Smart
                          Rimtas forumo narys

• 2007 12 05
                          • 118

Autorius n'Huun
                          Prieš pora metų kai su draugu pradėjom žaist WoW'ą, reikėjo susigalvot trolišką nicką (ya man!)... Nieko geresnio už Huun nesugalvojau, bet vat prilipo šis nickas man, dabar visur jį naudoju... O kadangi registruojantis į AZ pritruko simbolių nicke tai pridėjau n'... Taip ir atsirado n'Huun. Boring story...
                          Ya man? dude,jiems parinko jamaikietiska akcenta "ya mon"

Comment

• n'Huun
                            Solid aggression.
                            • 2009 06 12
                            • 72

Autorius Smart
                            Ya man? dude,jiems parinko jamaikietiska akcenta "ya mon"
                            My mistake... Vienaip ar kitaip trolliai kickass rasė...
                            Carpe diem... and place no trust in tomorrow.

Metallica - ...And Justice for All...

Comment

• Zixx100
                              Naujokas
                              • 2009 05 22
                              • 5

Kaaszinau

Comment

• Xokiru
                                Naujokas
                                • 2009 06 06
                                • 7

Viskas prasidėjo gan senai. Žaidžiau tokį MMORPG žaidimą ir reikėjo niko, bet deje tame žaidime milijonai žmonių ir visi mano nikai buvo užimti, tai teko ieškotis naujo. Ir suradau "Xylographer", lietuviškai medžio raižytojas Man nerūpėjo jo reikšmė, man rūpėjo pats žodis, jis man taip patiko... Bėgant metams Xylographer sutrumpėjo tiesiog iki "Xylo". Su šiuo trumpiniu ilgai pragyvenau, kol neįvyko tragedija... Kažkokia Indų automobilių firma pradėjo gamint automobilius kurie ir vadinosi "Xylo", kaip man jaustis? Tai teko kažkaip suktis ir sumasčiau pakeisti beveik visą niką į "Xolt". Dažnai vadinausi šiuo niku, bet registruodamasis Animezone, norėjau kažko susijusio su Japonų kalba. Taigi pasiėmiau žodį "Okiru", kuris reiškia pabusti, atsikelti, atsirasti... Ir prie šio žodžio prijungiau savo nepamirštama X raidę, kuri primena man senus laikus, kai dar Xylographer buvau
                                Štai taip gimė Xokiru.

Comment

Working...