Kazkada seniau mano nikas buvo Midnight_Temptress, tai as ji sutrumpinau iki midtress ^^ dabar ji visur ir naudoju, na dar kartais naudoju Noir_Guardian, bet reciau ^^.
Kokia jusu niko atsiradimo istorija?
Collapse
X
-
Aš ir esu Kuroi Tsubasa
O jei rimtai, tai kažkada klausiausi Yami no Matsuei op dainos Eden(įdomiausia, kad dar nė paties anime nebuvau mačius, netyčiom nusi`download`inau), lb patiko ta vieta kur dainavo "kuroi tsubasa", o kai išsiverčiau pradėjo patikt dar labiau, nes išvertus reiškia "juodi sparnai"(cia jau šiokia tokia nuoroda į Abel Nightroad, Crusnic form). Tad kai registravausi Anime zonoj negalvodama taip ir įvedžiau tokį nick`ą, no worries, no doubts.Comment
-
Mano niko istorija neypatinga niekuo tik tiek ,kad si nika susigalvojau ,kai paziurejau shigofumi labai jau patiko tai ir prilipdziau sau.Destiny is waiting ,lets move foward to it.Comment
-
na, dėl grynai asmeninių priežasčių dariausi naują anketą, ir galvojau kokį čia niką pajamt kad manes neatpažintų niekas. tada akys užklydo už malice mizer video ''le ciel'' ant darbalaukio.. ir negalvodam ji ir parasiau..- absurdo negalima išmatuoti, nes jis yra beribis.
Comment
-
Siaip mane visi vadina 'Gruzinas', nes esu gruzinas ;D O pastaruoju metu man nelabai patinka kai mane vadina mano nacionalybe, tai prisiminiau savo sena nika. O jis atsirado taip: Viena diena per mano gal 11-a gimtadieni visi prisedo pazaisti cs'a pas mane ;D tai va, draugas vienas uzsirase 'druzokas' kaip nicka ir zaide. Nuo to laiko, as nekeiciau niko ir zaidziau, tai visi mane ten ir pazino kai druzoka. Nu nuo tada ir prastumiau ta nika...Comment
-
mano nick'as atsirado taip (nors galvoju kad reik pasikeist, bet prilip tai gal ir nekeisiu) :
mano senelis turėjo japonų-anglų anglų-japonų žodynėlį ir jį padovanojo man. ilgai jis stovėjo lentynoje kol susidomėjau animeir "netyčia" atknisau jį toje lentynoje. varčiau varčiau ir vis man atsiversdavo žodis and. na patyrinėjau ir šalia skliaustuose pamačiau jungtiką moreover. "huh? jis jungtukas, vadinasi jungia "pagalvojau aš."juk aš irgi jungiu kai kuriuos žmones... būsiu aš Soshite!" taip ir atsirado mano Soshite
please, wake up to reality...Comment
-
iš niekur į galvą, vieną kart einant namo, atėjo žodis Kvauzas, poto pakeičiau pirmą raidę į G ir buvo GvauZas, tai taip ilgai naudojęs šį nick pakeičiau į GvauZ, nes užkniso, kad nemoka niekas linksniuot. dar visai neseniai nuėmiau didžiąją Z ir mano galutinis nick dabar yra tiesiog Gvauz. anime zonoj buvau užsireginęs kaip GvinBladE, bet tik šiandien paprašiau, kad pakeistų ir dabar galėjau aprašyt savo tikrojo nick istorija ir mane dabar dažnas žino pagal šį nick XD👍 2Comment
Comment