Noreciau paskaityti knyga kupina idealizuotos meiles, kur meile yra auksciau visko. autorius nesvabus, noriu kad tik lietuviskai butu. noriu atsigauti uo visko, noriu tikros pasakos apie meile. aciu
skaitantiems
Collapse
X
-
-
Fern Michaels "Pilkoji Pelytė"
Kuo man patiko sita knyga? Nezinau, sexo scenos, erotines scenos ir ta tikra tikra grazi meile, kuri buna tik knygose...
Labai romantiska sita knyga ir tiek.
P.S. Ji ne is tos serijos apie problematiskas sukompleksavusias, atstumtas paaugles. Cia visi veikejai jau pilnai suauge.
Working underground.Comment
-
Skaitančių yra. Tiesiog šiais laikais sunkiai rasi žmonių sugebėsiančių kažką parekomenduot panašaus. Aš, asmeniškai neprisimenu, kada būčiau tokią skaitęs. Visos knygos apie meilę, kurias skaičiau - šiokios tokios tragedijos, daug sekso scenų ir aš nemanau, kad tai yra būtent toks tipas, kurio ieškai.
Idealizuota meilė? Jei nesibaidai tragedijų ir dramos gali pabandyti Šekspyrą. Meilė viena pagrindinių temų ir, sakyčiau, ji ganėtinai idealizuota. O kaip Bardakas minėjo istoriniuose riterių literatūros tipuose meilė idealizuojama - Rob Rojus gal tiktų. Bet šią knygą skaitęs bene prieš 5 metus, tad ir pamenu tik tiek, kad buvo pana ir buvo riteris.Comment
-
jei tau svarbu tik meile,pasiskaityk koki bobiska kisenini romana....jei nori kaip pasakose- heroic fantasy jusu paslaugoms...seip tikrai mazai kuriniu kur meiles nera....siulyciau pasizvalgyti po knyginus...ten tokio slamsto pilna...paskaityk kas parasyta knygu nugarelese...tikrai rasi sau tinkancia.Never trust a smiling cat...
Spoileris:
Comment
-
T.M. Rydo "Raitelis Be Galvos" ar to paties autoriaus "Baltoji Pirstine".Sias dvi galiu parekomenduot kas liecia meiles pakelima auksciau visko.Bass please.Comment
Comment