Kas yra Yorokonde ir ką mes darome?

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Kazimieras
    Forever Yotsuba...
    • 2010 04 13
    • 8

    Kas yra Yorokonde ir ką mes darome?



    Hey!
    » “Graži diena – sodink, lyja lietus – skaityk” tai mūsų moto, o tai reiškia, kad nei viena palanki proga išvykti, sudalyvauti renginyje ar pasilinksminti nebus praleista! Mes – iniciatyvinė grupė bei anime ir Japonijos entuziastų klubas! Mūsų komandoje dirba daug talentingų ir atsakingų žmonių, kompetetingi darbo vadovai ir aktyvūs entuziastai!

    » Mūsų siekiai (bendrai):
    • Suburti aktyvią Japonija besidominčią bendruomenę
    • Organizuoti renginius, mainų programas, paskaitas
    • Suteikti nariams galimybe reikšti save ir savo talentus


    » Dar mus vienija paprasti anime klubų tikslai: Išmokti Japonų kalbos, daug keliauti, kurti anime ir mangas, domėtis rytų kultūra ir etnografija, rengti įvairias peržiūras (anime, j-movies ir t.t.), žaisti žaidimus (GO, Shogi, Hanafuda ir t.t.), rengti įvairius konkursus, aišku gerai praleisti penktadienio vakarus su linksmais bendraminčiais ir dar daug visko...
    Taip pat ir papramogaujame - nueiname į boulingą, poolą, vasarą vykstame prie ežero ar jūros, rengiame piknikus, iškylas, dalyvaujame miesto renginiuose ir dar daug visko...
    Tikrai nenuobodžiaujame!

    » Klubas susirenka penktadieniais 16 valandą Šiaulių “Romuvos” gimnazijoje. Ten valgom sushiii, pliurpiam, žiūrime anime, pasidaliname mintimis apie visas nuobodybes aplink ir planuojame renginius, piešiame savo mangas, ruošiamės renginiams, diskutuojame. Už gimnazijos ribų mes daug keliaujame, aplankome įdomiausias Japonijos judėjimo vietas (oj kiek daug planų turime...), dalyvaujame konkursuose ir turnyruose, japonologijos paskaitose.

    » Šiuo metu klubas Yorokonde yra suorganizavęs daug kelionių į renginius (Obscura: Gothika, VAK Anime Camp, Somei Yoshino Cosplay, Animefest Baltic, NowJapan ir taip toliau), kūrybines dienas, pilnus japonų kalbos kursus. Nemokami renginiai - tai teminiai susitikimai, anime ir dokumentinių laidų/filmų peržiūros (kainos būna, bet dažniausiai litas ar du). Mūsų veikla pasižymi sąžiningumu ir padoriu kainos/kokybės santykiu. Galbūt neišradinėjame dviračio, tačiau stengiamės jį vairuoti kuo profesionaliau.

    Daugiau apie klubą paskaityti galite oficialiame tinklalapyje

    Hope to see ya soon.

    Paskutinis pakeitimas nuo Augis24; 2010-08-30, 14:51.
Working...