Na, kadangi: "Amžiaus cenzas maždaug 16+", tai tikrai nesisiūlau ir nesibruku į tas orientacines varžybas. Sėkmės jums organizuojant
Marijampolės "Motaku"
Collapse
X
-
-
Be to, tai tik Airio nuomonę, apie tokius dalykus reikia visiems kalbėti ir nuspręsti.
Nesakau, kad mums toks dalykas yra nereikalingas, bet senų narių dėl to gi nemesime lauk?Comment
-
Nuomone is patirties.
1. Atvaziuot vyresniems nei 14-15 i kita mesta lengviau del kruvos priezasciu
2. Miestas nepazystamas mean read a map, ar daug tokio amziaus esa susidure su zemelapiais?
3. Jei vienoje komandoje del amziaus 13+ stigiaus bus daugiau 15 - arba vien tokio amziaus - idomu ar jiems bus gerai nepazystamam mieste. O jei kas atsitiks? tu prisiimsi atsakomybe? jauciu tuoj pat pasakysi - PRISIIMU! -
4. Ar tu nori orientacinio ar vaiku darzelio? Nes nebus - nubekit i maksimos tualeta ir apsiviniokit tualetiniu popieriumi.Comment
-
Nuomone is patirties.
1. Atvaziuot vyresniems nei 14-15 i kita mesta lengviau del kruvos priezasciu
2. Miestas nepazystamas mean read a map, ar daug tokio amziaus esa susidure su zemelapiais?
3. Jei vienoje komandoje del amziaus 13+ stigiaus bus daugiau 15 - arba vien tokio amziaus - idomu ar jiems bus gerai nepazystamam mieste. O jei kas atsitiks? tu prisiimsi atsakomybe? jauciu tuoj pat pasakysi - PRISIIMU! -
4. Ar tu nori orientacinio ar vaiku darzelio? Nes nebus - nubekit i maksimos tualeta ir apsiviniokit tualetiniu popieriumi.
Aš nešneku apie komandas sudarytas iš tokių žmonių, kurių tikriausiai niekas net neišleis iš namų.
So, tam ir yra organizaciniai susirinkimai - dalyvauk organizuojant, išsakyk nuomonę, mes patvirtinsim ir nebus ko veltis į kivirčus.
Aš už cenzą, bet kam jį taikyti esamiems klubo nariams? Maždaug "Na taip, tu čia dalyvauk mūsų veikloje, bet tik iki tam tikros ribos"
<hr>
Spoileris:Same goes for you, Dear Airi, same goes for you.
Ir dar. Aš rašiau konkrečiai apie Marių, so...
<HR>
Kadangi žinau, kad šį OT ištrinsi, so, tas postas buvo needitintas, tiksliau jis toks ir dabar yra.
Jei apie paskutinį kalbi, jį editinau du kartus - pirmąjį pridėjau paaiškinimą, kad nesu prieš amžiaus cenzą, antrąjį prirašiau atsakymą į Tamstos post'ą, kadangi stengiuosi nefloodinti, o be to ir šiaip žinau, kad Tamstai geriau atsakymus redaguojant rašyti. So... Už viską aš atsakau.
Tamstos postas 14:46, mano redagavimas 14:44
P.s. Rašytojas neprivalo skaityti tarp eilučių, rašytojas rašo, skaitytojas skaito. Kadangi aš UBER rašytojas, tai skaityti tarp eilučių dar nemoku, gomene.Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2009-10-24, 15:15. Priežastis: Iškelta viskas nepakeitus iš paskutinio posto, kuris buvo ištrintas. O.T. paslėptas po spoiler žyme. So, keep your hands off my post, MR. blame it to the moonComment
-
Dvejoju eit ^^' ~ Nors ir esu is mares xDD
Seip anime domiuosi ir kuriu amvs ilgokai, beet kazkaip sitoj svetainej jauciuosi nauja xDD
Tai gal geriau koki kita kartuka =^^=Comment
-
Ir, Airi, jau su tuo savo nekentimu paaugliams tai užknisti pradedi. Gal pats metas pradėti toleruoti ir jaunesnius?Comment
-
Comment
-
čia prie ko? jei apie pageidaujama amžiaus cenzą tai ten viskas aiškiai parašyta. Ir esmė visai ne kenčiu/nekenčiu.Comment
-
Comment
-
Na ką gi, kad nevyti Dievo į medį, šią savaitę, ketvirtadienį organizuojamas Motaku narių, norinčių prisidėti prie varžybų organizavimo susitikimas. Labai maloniai kviečiame visus, kuriems ne tas pats, kaip viskas bus susitikti ir ramiai aptarti renginį ir sukurpti bent mini planą, bei bendrą viziją kaip turėtų atrodyti viskas.
Tikriausiai pamatysime ir vieną kitą naują veidą, taigi...
Laiką galime derinti kad ir šioje temoje arba pasiūlymuose susitikimams.
Ką gi, laikas imti bruzdėti, Motaku nariaiComment
-
man tinka trečiadienis, ketvirtadienis. Siūlau renginuka daryti viena is lapkričio 6-8 dienu.Comment
Comment