Marijampolės "Motaku"

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • mariux9998
    Labas.

• 2008 06 20
    • 434

Na, kadangi: "Amžiaus cenzas maždaug 16+", tai tikrai nesisiūlau ir nesibruku į tas orientacines varžybas. Sėkmės jums organizuojant

Comment

• Aramis

Autorius mariux9998
      Na, kadangi: "Amžiaus cenzas maždaug 16+", tai tikrai nesisiūlau ir nesibruku į tas orientacines varžybas. Sėkmės jums organizuojant
      Koks dar amžiaus cenzas. Kadangi esi Motaku narys, tai visai natūralu bus jei dalyvausi.
      Be to, tai tik Airio nuomonę, apie tokius dalykus reikia visiems kalbėti ir nuspręsti.
      Nesakau, kad mums toks dalykas yra nereikalingas, bet senų narių dėl to gi nemesime lauk?

Comment

• Airiz
        מיד

• 2004 01 09
        • 1656

Nuomone is patirties.
        1. Atvaziuot vyresniems nei 14-15 i kita mesta lengviau del kruvos priezasciu
        2. Miestas nepazystamas mean read a map, ar daug tokio amziaus esa susidure su zemelapiais?
        3. Jei vienoje komandoje del amziaus 13+ stigiaus bus daugiau 15 - arba vien tokio amziaus - idomu ar jiems bus gerai nepazystamam mieste. O jei kas atsitiks? tu prisiimsi atsakomybe? jauciu tuoj pat pasakysi - PRISIIMU! -
        4. Ar tu nori orientacinio ar vaiku darzelio? Nes nebus - nubekit i maksimos tualeta ir apsiviniokit tualetiniu popieriumi.

Comment

• Aramis

Autorius Airiz
          Nuomone is patirties.
          1. Atvaziuot vyresniems nei 14-15 i kita mesta lengviau del kruvos priezasciu
          2. Miestas nepazystamas mean read a map, ar daug tokio amziaus esa susidure su zemelapiais?
          3. Jei vienoje komandoje del amziaus 13+ stigiaus bus daugiau 15 - arba vien tokio amziaus - idomu ar jiems bus gerai nepazystamam mieste. O jei kas atsitiks? tu prisiimsi atsakomybe? jauciu tuoj pat pasakysi - PRISIIMU! -
          4. Ar tu nori orientacinio ar vaiku darzelio? Nes nebus - nubekit i maksimos tualeta ir apsiviniokit tualetiniu popieriumi.
          Žinai ką, Airi, mano pasiūlymas buvo visiems bendrai tai nuspręsti, o ne tu čia sugalvojai, aš patvirtinau. Mes šnekame apie vieną iš klubo narių, o ne apie bendrai kam iki šešiolikos vakaronę.
          Aš nešneku apie komandas sudarytas iš tokių žmonių, kurių tikriausiai niekas net neišleis iš namų.
          So, tam ir yra organizaciniai susirinkimai - dalyvauk organizuojant, išsakyk nuomonę, mes patvirtinsim ir nebus ko veltis į kivirčus.
          Aš už cenzą, bet kam jį taikyti esamiems klubo nariams? Maždaug "Na taip, tu čia dalyvauk mūsų veikloje, bet tik iki tam tikros ribos"
          <hr>
          Spoileris:
          Same goes for you, Dear Airi, same goes for you.
          Ir dar. Aš rašiau konkrečiai apie Marių, so...
          <HR>
          Autorius Airiz
          Needitink postu jei neatsakai už savo žodžius
          Kadangi žinau, kad šį OT ištrinsi, so, tas postas buvo needitintas, tiksliau jis toks ir dabar yra.
          Jei apie paskutinį kalbi, jį editinau du kartus - pirmąjį pridėjau paaiškinimą, kad nesu prieš amžiaus cenzą, antrąjį prirašiau atsakymą į Tamstos post'ą, kadangi stengiuosi nefloodinti, o be to ir šiaip žinau, kad Tamstai geriau atsakymus redaguojant rašyti. So... Už viską aš atsakau.
          Tamstos postas 14:46, mano redagavimas 14:44
          P.s. Rašytojas neprivalo skaityti tarp eilučių, rašytojas rašo, skaitytojas skaito. Kadangi aš UBER rašytojas, tai skaityti tarp eilučių dar nemoku, gomene.
          Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2009-10-24, 15:15. Priežastis: Iškelta viskas nepakeitus iš paskutinio posto, kuris buvo ištrintas. O.T. paslėptas po spoiler žyme. So, keep your hands off my post, MR. blame it to the moon

Comment

• Airiz
            מיד

• 2004 01 09
            • 1656

O tu matei kur nors parašyta kad tai liečia vietinius?
            Į ateitį parašius nemaišys.
            Savo nuomonę aš jau išsakiau visiems atvejams.
            Jei ką ir organizuočiau - tai tikrai ne su tavimi.
            Kitų Motaku narių tai neliečia.

Comment

• Airiz
              מיד

• 2004 01 09
              • 1656

Needitink postu jei neatsakai už savo žodžius
              p.s. skaityk tarp eilučių uber rašytojau nes priskiri nepasidomėjus man nebūtus dalykus
              Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2009-10-24, 15:01.

Comment

• BlueFireAlchemist
                Naujokas
                • 2009 10 24
                • 8

Dvejoju eit ^^' ~ Nors ir esu is mares xDD
                Seip anime domiuosi ir kuriu amvs ilgokai, beet kazkaip sitoj svetainej jauciuosi nauja xDD
                Tai gal geriau koki kita kartuka =^^=

Comment

• mariux9998
                  Labas.

• 2008 06 20
                  • 434

Autorius BlueFireAlchemist
                  Dvejoju eit ^^' ~ Nors ir esu is mares xDD
                  Seip anime domiuosi ir kuriu amvs ilgokai, beet kazkaip sitoj svetainej jauciuosi nauja xDD
                  Tai gal geriau koki kita kartuka =^^=
                  Oh, don't be so shy, nauji nariai visada laukiami
                  Ir, Airi, jau su tuo savo nekentimu paaugliams tai užknisti pradedi. Gal pats metas pradėti toleruoti ir jaunesnius?

Comment

• LittleT
                    Mažas T
                    • 2007 12 28
                    • 14

Autorius mariux9998
                    Ir, Airi, jau su tuo savo nekentimu paaugliams tai užknisti pradedi. Gal pats metas pradėti toleruoti ir jaunesnius?
                    Na aš Airio susirūpinimą pilnai suprantu Reiks pasekt šitą temą ir apmastyt viską.

Comment

• Airiz
                      מיד

• 2004 01 09
                      • 1656

Autorius mariux9998
                      čia prie ko? jei apie pageidaujama amžiaus cenzą tai ten viskas aiškiai parašyta. Ir esmė visai ne kenčiu/nekenčiu.

Comment

• mariux9998
                        Labas.

• 2008 06 20
                        • 434

Autorius Airiz
                        čia prie ko? jei apie pageidaujama amžiaus cenzą tai ten viskas aiškiai parašyta. Ir esmė visai ne kenčiu/nekenčiu.
                        Nu, tada skaitant tavo žinutes, susidaro klaidingas įspūdis. Nes pvz.: aš tikrai manau, kad tu nemėgsti tokio amžiaus žmogų kaip aš.

Comment

• Aramis

Na ką gi, kad nevyti Dievo į medį, šią savaitę, ketvirtadienį organizuojamas Motaku narių, norinčių prisidėti prie varžybų organizavimo susitikimas. Labai maloniai kviečiame visus, kuriems ne tas pats, kaip viskas bus susitikti ir ramiai aptarti renginį ir sukurpti bent mini planą, bei bendrą viziją kaip turėtų atrodyti viskas.
                          Tikriausiai pamatysime ir vieną kitą naują veidą, taigi...
                          Laiką galime derinti kad ir šioje temoje arba pasiūlymuose susitikimams.
                          Ką gi, laikas imti bruzdėti, Motaku nariai

Comment

• technotrach
                            mors ultima ratio

• 2006 03 06
                            • 218

man tinka trečiadienis, ketvirtadienis. Siūlau renginuka daryti viena is lapkričio 6-8 dienu.
                            Skaitoma manga

Comment

• Airiz
                              מיד

• 2004 01 09
                              • 1656

Visai būtų įmanoma.

Comment

• Aramis

Manyčiau aš irgi galėsiu, o galų gale svarbiausia organizavimas, ne dalyvavimas

Comment

Working...