2 pirmose nelabai ėjo ką daugiau išspausti, nes čia jau labai vakarojant fotografuota. Ir išvis kambaryje esant tokiam apšvietimui aš dar neturiu gabumų fotografuoti, imsiu pamokas iš tamstos
Marijampolės "Motaku"
Collapse
X
-
-
Dėmesio!
Visų pirma noriu atsiprašyti jog informacija skelbiama labai vėlai, tačiau šie planai gimė labai netikėta ir aš viliuosi jog spėsite pamatyti šią žinutę laiku ir sudalyvauti. Taigi, taigi birželio 28 dieną, Sekmadienį, 13 valandą organizuojame dar vieną anime peržiūrą. Ji kaip ir praeitą kartą vyks mano namuose, tačiau visi rinksimės Basanavičiaus aikštėje, prie statomo paminklo (Marijampolėje). Beje būtų labai šaunu jei atsirastų žmogus kuris turėtų ir galėtų atsigabenti kokį nors įdomų stalo žaidimą arba UNO kortas, tarpuose tarp anime pažaisti
Reshef> Paieškok Sable trečioj nuotraukojPaskutinis pakeitimas nuo Kea; 2009-06-27, 03:21.👍 1Comment
-
-
Visų pirma noriu atsiprašyti jog informacija skelbiama labai vėlai, tačiau šie planai gimė labai netikėta ir aš viliuosi jog spėsite pamatyti šią žinutę laiku ir sudalyvauti. Taigi, taigi birželio 28 dieną, Sekmadienį, 13 valandą organizuojame dar vieną anime peržiūrą. Ji kaip ir praeitą kartą vyks mano namuose, tačiau visi rinksimės Basanavičiaus aikštėje, prie statomo paminklo (Marijampolėje). Beje būtų labai šaunu jei atsirastų žmogus kuris turėtų ir galėtų atsigabenti kokį nors įdomų stalo žaidimą arba UNO kortas, tarpuose tarp anime pažaisti
Reshef> Paieškok Sable trečioj nuotraukojComment
-
-
Tikiuosi spėt 13val grįžti, nes darysiu shopingą su tėvais gretimame mieste t.y. Kalvarijoje arba Vilkavišky.
Aliasas gerai
Kea žadėjo parsiųst Aachi&Sipak, o aš dar užsiprašiau Cat Soup ir Tokyo Godfathers, kuriuos per paskutinią KOI peržiūrą rodė, bet joje negalėjau sudalyvaut. Manau, kad tie anime verti dėmesio.
OK, susitiksime rytoj. Beje, jei nesuvalgysiu visų braškių, tai ryt atsinešiu kažkiek.Comment
-
Tikiuosi spėt 13val grįžti, nes darysiu shopingą su tėvais gretimame mieste t.y. Kalvarijoje arba Vilkavišky.
Aliasas gerai
Kea žadėjo parsiųst Aachi&Sipak, o aš dar užsiprašiau Cat Soup ir Tokyo Godfathers, kuriuos per paskutinią KOI peržiūrą rodė, bet joje negalėjau sudalyvaut. Manau, kad tie anime verti dėmesio.
OK, susitiksime rytoj. Beje, jei nesuvalgysiu visų braškių, tai ryt atsinešiu kažkiek.
Dar kitai peržiūrai gal susubinsiu "True tears", kaip tik tuo užsiimam Tas irgi gerasComment
-
Be to tavo nuotrauką pračekinom tad žinom kaip atrodai.Comment
-
Kadangi pirmas grįžau, štai prisiminimui iš peržiūros:
http://picasaweb.google.lt/aramisss/...eat=directlink
Kadangi tingėjau po vieną dėliotis, tai nuoroda į albumą.
Ačiū Kea'i kad pasikvietė
Lauksiu daugiauPaskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2009-06-29, 08:51.Comment
Comment