Marijampolės "Motaku"

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Kea
    Rašytojas

• 2008 10 06
    • 203

2 pirmose nelabai ėjo ką daugiau išspausti, nes čia jau labai vakarojant fotografuota. Ir išvis kambaryje esant tokiam apšvietimui aš dar neturiu gabumų fotografuoti, imsiu pamokas iš tamstos

MyAnimeList

Comment

• Airiz
      מיד

• 2004 01 09
      • 1656

Brangiai kainuos (juokauju )
      Kaip yra jau taip yra

Comment

• Reshef
        Bitter sweet

• 2008 10 03
        • 307

Hey, sisyk Kea ne uz kadro ^^, hooray, tik Sable nesimato, why so?

Ok, my bad, jis yra XD
        Paskutinis pakeitimas nuo Reshef; 2009-06-26, 21:48.

Comment

• Kea
          Rašytojas

• 2008 10 06
          • 203

Dėmesio!

Visų pirma noriu atsiprašyti jog informacija skelbiama labai vėlai, tačiau šie planai gimė labai netikėta ir aš viliuosi jog spėsite pamatyti šią žinutę laiku ir sudalyvauti. Taigi, taigi birželio 28 dieną, Sekmadienį, 13 valandą organizuojame dar vieną anime peržiūrą. Ji kaip ir praeitą kartą vyks mano namuose, tačiau visi rinksimės Basanavičiaus aikštėje, prie statomo paminklo (Marijampolėje). Beje būtų labai šaunu jei atsirastų žmogus kuris turėtų ir galėtų atsigabenti kokį nors įdomų stalo žaidimą arba UNO kortas, tarpuose tarp anime pažaisti

Reshef> Paieškok Sable trečioj nuotraukoj
          Paskutinis pakeitimas nuo Kea; 2009-06-27, 03:21.

MyAnimeList

Comment

• bithuthe
            Last Frame Studio

• 2003 11 14
            • 399

Jūhų, sudalyvausim.
            žiūrėsim kiek mūsų susirinks

Comment

• Airiz
              מיד

• 2004 01 09
              • 1656

ir Tu dalyvausi?

Comment

• Kea
                Rašytojas

• 2008 10 06
                • 203

Bitė ir pakišo šią mintį, o šiaip maloniai kviečiame ir tamstą prisijungti

MyAnimeList

Comment

• Airiz
                  מיד

• 2004 01 09
                  • 1656

Kad tamsta neplanavo kažkur važiuoti (:
                  Na bet..sekmadieni..m...gal

Comment

• Aramis

Autorius Kea
                    Visų pirma noriu atsiprašyti jog informacija skelbiama labai vėlai, tačiau šie planai gimė labai netikėta ir aš viliuosi jog spėsite pamatyti šią žinutę laiku ir sudalyvauti. Taigi, taigi birželio 28 dieną, Sekmadienį, 13 valandą organizuojame dar vieną anime peržiūrą. Ji kaip ir praeitą kartą vyks mano namuose, tačiau visi rinksimės Basanavičiaus aikštėje, prie statomo paminklo (Marijampolėje). Beje būtų labai šaunu jei atsirastų žmogus kuris turėtų ir galėtų atsigabenti kokį nors įdomų stalo žaidimą arba UNO kortas, tarpuose tarp anime pažaisti

Reshef> Paieškok Sable trečioj nuotraukoj
                    Alias tiks?

Comment

• Kea
                      Rašytojas

• 2008 10 06
                      • 203

pilkasis_kardinolas> Dar ir kaip tiks

MyAnimeList

Comment

• Aramis

Autorius Kea
                        pilkasis_kardinolas> Dar ir kaip tiks
                        Tada jei pasiseks atvyksiu ne tuščiomis O kokius Anime planuojama žiūrėti?

Comment

• bithuthe
                          Last Frame Studio

• 2003 11 14
                          • 399

Tikiuosi spėt 13val grįžti, nes darysiu shopingą su tėvais gretimame mieste t.y. Kalvarijoje arba Vilkavišky.
                          Aliasas gerai

Kea žadėjo parsiųst Aachi&Sipak, o aš dar užsiprašiau Cat Soup ir Tokyo Godfathers, kuriuos per paskutinią KOI peržiūrą rodė, bet joje negalėjau sudalyvaut. Manau, kad tie anime verti dėmesio.

OK, susitiksime rytoj. Beje, jei nesuvalgysiu visų braškių, tai ryt atsinešiu kažkiek.

Comment

• Aramis

Autorius bithuthe
                            Tikiuosi spėt 13val grįžti, nes darysiu shopingą su tėvais gretimame mieste t.y. Kalvarijoje arba Vilkavišky.
                            Aliasas gerai

Kea žadėjo parsiųst Aachi&Sipak, o aš dar užsiprašiau Cat Soup ir Tokyo Godfathers, kuriuos per paskutinią KOI peržiūrą rodė, bet joje negalėjau sudalyvaut. Manau, kad tie anime verti dėmesio.

OK, susitiksime rytoj. Beje, jei nesuvalgysiu visų braškių, tai ryt atsinešiu kažkiek.
                            Kadangi pirmą kartą pasirodysiu, pasižvalgykite manę, aš juk nieko dar nepažįstu Toks su akinukais
                            Dar kitai peržiūrai gal susubinsiu "True tears", kaip tik tuo užsiimam Tas irgi geras

Comment

• bithuthe
                              Last Frame Studio

• 2003 11 14
                              • 399

Autorius pilkasis_kardinolas
                              Kadangi pirmą kartą pasirodysiu, pasižvalgykite manę, aš juk nieko dar nepažįstu Toks su akinukais
                              Dar kitai peržiūrai gal susubinsiu "True tears", kaip tik tuo užsiimam Tas irgi geras
                              Tai jei pamatysi bestoviniuojančius prie statomo paminklo, tai ten mes būsime, arba kiti (nes galimas daiktas, kad vėluot galiu ).
                              Be to tavo nuotrauką pračekinom tad žinom kaip atrodai.

Comment

• Aramis

Kadangi pirmas grįžau, štai prisiminimui iš peržiūros:
                                http://picasaweb.google.lt/aramisss/...eat=directlink
                                Kadangi tingėjau po vieną dėliotis, tai nuoroda į albumą.
                                Ačiū Kea'i kad pasikvietė
                                Lauksiu daugiau
                                Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2009-06-29, 08:51.

Comment

Working...