pagal nuotrauku gabaliukus majamio klubas turi bene geriausias "patalpas"
Marijampolės "Motaku"
Collapse
X
-
Comment
-
Comment
-
Nesulaukiant sekančio eilinio susitikimo ir atsižvelgiant į narių pageidavimus, šį penktadienį (gegužės 15 dieną) rengiamas papildomas susitikimas/anime peržiūra. Susitiksime, savivaldybės aikštėje, prie statomo paminklo. Pradžia: ~20 valandą (gali keistis). Tiksliau apie laiką ir programą pranešime savaitės bėgyje.Paskutinis pakeitimas nuo Kea; 2009-05-12, 14:11.Comment
-
Aišku noriu būti, bet gan vėlu. Dabar rezgu, ką tėvam sakyt xDDDD
O tai kelintą peržiūra baigsis? Kokią pirmą valandą nakties pasibaigs? Ir ką žiūrėsim?Paskutinis pakeitimas nuo technotrach; 2009-05-12, 21:01.Comment
-
kol kas daroma peržiūra kuri vyks pas mane Skaisčiūnuos, tai va galėsiu pametėt per sykį ar porą visus, bet atgal vešiu ne anksčiau 23-24h , čia perspėju jei kas taksiuku ar pėsčiom nenorės pargrįžt, ir reik anksti būt namie. Tačiau aišku visi kviečiami į aikštę, juo labiau, kad turėtų būt nemažai otakų ir iš Vilniaus p.s. kas nori į peržiūrą ir neturi savo transporto, privačią žinutę man, ką nors suorganizuosimComment
-
Comment
-
Autorius AmountGerai prisistatysiu. As Andrius, realiai marijampolietis. Symet pirmi metai kaip studijuoju Vilniuje Informatika. Anime ziuriu jau seniai , gal koki 5 metai, nors tarp anime bendruominiu nelabai reiskiuosi, bet bet kartais... Be anime megstu japoniska muzika, pilnas winamp playlistas visokiu anime ostu ir seip j-rock'o. Seniau daug tepliojau su photoshopu, kaip sakant kietas tarp sigeriu buvau ,bet ka nors rimto kurt visad tingejau, bet vis dar mielai paveizeju deviantarta :]. Daug savo gyvenimo pranolifinau prie l2 ,wow ir pns mmorpg geimu, cia mano silpnybe. Bla bla bla. Pagrindinius dalykus paminejau aatrodo.
Atsiprasau, nenorejau pasirodyt izulus.Paskutinis pakeitimas nuo technotrach; 2009-05-18, 21:47.Comment
-
Buvau seniau uzklydes i sia gija bet negalvojau kad veikla taip suaktyves.Tai va gal pirma prisistatysiu, As Tomas man 15 m gilinuosi i anime daugiau kaip 2 m, gyvenu marijampolei prie senu kapiniu taigi visai netoli susiburimu vietos, kada vel organizuosit pasistengsiu atvyktiComment
Comment