Marijampolės "Motaku"
Collapse
X
-
-
👍 4Comment
-
-
Bitė teisi tikrai organizuojame susitikimą šį savaitgalį. Deja tai tikriausiai paskutinis susitikimas būsiantis artimiausiu metu.
Info:
Birželio 12 dieną (penktadienį), 17 valandą renkamės Basanavičiaus aikštėje prie statomo paminklo (kurį jau galima ir pakrikštyti susirinkimo vieta). Šį kartą bus anime peržiūra, kuri vyks pas mane namuose. Žiūrėsime studio 4C šedevrus ir kitus trumpametražius animukus. Nevėluokite!👍 3Comment
-
Spoileris:Bitė teisi tikrai organizuojame susitikimą šį savaitgalį. Deja tai tikriausiai paskutinis susitikimas būsiantis artimiausiu metu.
Info:
Birželio 12 dieną (penktadienį), 17 valandą renkamės Basanavičiaus aikštėje prie statomo paminklo (kurį jau galima ir pakrikštyti susirinkimo vieta). Šį kartą bus anime peržiūra, kuri vyks pas mane namuose. Žiūrėsime studio 4C šedevrus ir kitus trumpametražius animukus. Nevėluokite!
na nebus tai nebus, ka padarysiPaskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2009-06-09, 19:27.Comment
-
Bitė teisi tikrai organizuojame susitikimą šį savaitgalį. Deja tai tikriausiai paskutinis susitikimas būsiantis artimiausiu metu.
Info:
Birželio 12 dieną (penktadienį), 17 valandą renkamės Basanavičiaus aikštėje prie statomo paminklo (kurį jau galima ir pakrikštyti susirinkimo vieta). Šį kartą bus anime peržiūra, kuri vyks pas mane namuose. Žiūrėsime studio 4C šedevrus ir kitus trumpametražius animukus. Nevėluokite!Comment
Comment