Ta tai jau ish fotkiu pastebejau
Klaipėdos "P-A-K"
Collapse
X
-
Pasikartosiu,puslapis yra ne naujinamas,o perkurimas. Nebebus jokio forumo,bus tiesioginė nuoroda į AZ šią skiltį. Portale bus tik J.A.K naujienos ir informacija apie pati klubą.
P.S. Kas domisi hostingais manau supras, kad tinklalapi.net nusipirko serveriai.lt ir gavosi tikrai vėjas.
P.S.S Naujas puslapio adresas www.japonuanimeklubas.lt (žinau kad ilgas...)Comment
-
P.S.S Naujas puslapio adresas www.japonuanimeklubas.lt (žinau kad ilgas...)life's a bitch and then you die .Comment
-
oh yeah kada tinklalapius nupirko buvo tikra velniava, [tesinis spoileri]
Spoileris:
du mano klientai jau padave juos i teisma uz tai kad tinkamai neispejo [o jie ispejo tik tada kada buvo atjungti tinklalapiu nameservai, o jeigu mailas priristas prie domaino mx iraso tada del mirusiu nameserve'u jus buvo nepasiekiamas ir laiskas nedaejo!] [p.s. taip vos nepraleidau laiko kada reikejo i darbo pokalbi ateit ;]
bet zmones - pas jus dabar tuscia direktorija =D istatykit "under construction" koki bent jau. galiu dizaineri parupint, gerai paiso ir nebrangei =}Comment
-
Puslapis kurimas (vis dar... (aš taip pat esu užsiėmęs,o klubui nemokamai darai)) taigi kodėl nieko nėra jame,atsakymas paprastas,kai parašiau čia žinute,susiejau DNS,ir juos aktyvavo,greitu metu bus uždėtas paprastas kodukas,su naujienomis. Prašau nesipiršti į puslapio kūrimą,nes viska daro IT komitetas
OT atsakymas į holms žinutę:
Spoileris:Taip su tuo perpirkimu daug kam bėdų buvo,bet nusipirkau pora tikrai puikių vartotojų su dviženklėm (1xx) sumomis už 10-tadalį jų kainos. Dizaino jei reiktu tai per pažystamus susirasčiau tikrai pigia kaina,jug aš animeklubas.lt taip pat kuriu
Tai tiek naujienu iš Klaipėdos fronto
Andrejus,-Comment
-
-
Klubas gyvas, šiek tiek apmiges galbūt buvo tačiau nemiresPriklauso Klaipėdos Japonų Animacijos KlubuiComment
-
sveiki as ir noreciau i kluba buti narys susirasti nauju draugu kurie ziuri ir negsta anime
jei bus koks susitikimas arba kaip buti klubo nariu parasykitman i pm lb noreciau sudalyvauti ar siaip susipazinti su savo miesto anime gerbejeisComment
-
Comment