ei rimtai pasakykit aš dar nepažįstu gerai to Kauno T_T
Kauno Anime mylėtojų/fanų klubas
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
NS, puiku, kad kažką aptarėt ir kažkas bus pagaliau.
Izzo, Džem Pub'as tokiam stikliniam pastate netoli merkurijaus fontano, kur biliardinė yra trečiam aukšte, o pats džem pub'as penktame, reikia užkilti liftu (arba jei nori gali lipt laiptais).Comment
-
2007 09 25
Nu Infante, nepyk, aš tavo vardą girdėjau gal kartą tai irgi užmiršau, bet tikiuos galima vadint Infante?
O dabar svarbesni reikalai:
Ryt (2007 09 25) 18h Džem Pub'e renkamės. Tikiuosi pamatyt Nialą, Erdoganą, NS'ą, Fujį. Taip pat labai noriu, kad ateitu naujokai, bei aktyvia veikla užsiimantys žmonės, nepabūgstantys iššūkiųComment
-
2Nialo merga mot. g. = panele, mergina, merga renkames optimalu varianta t.y. maziausiai vargo reikalaujanti uzrasa => merga. o del vardo nu nepamenu irgi kazkaip neisimenu ten Asta ar kazkas tokio buvo... tai paprasciau tiesiogiai vadinti viska taip kaip yra aisku nenorejau nieko izeistiLife is cheap, but Death cost money...Comment
-
labai noreciau Kaune uzsukti i si kluba... tik parasykit prasau kas nors kur jis randasi... ir kada ten galima apsilankyti ir pan. plyyzzzz.....cia asComment
-
-
ko reikia kad istot i ta cluba, kokie nors reikalavimai yra? kas kvieciamas i susitikimus ir kada bus sekantis? kaip praejo sitas?cia asComment
-
-
as antradieni buvau uzejusi i dzam pub papietauti apie 13val... jis laisves alejoj, koks 100m. nuo fontano, jis stiklinio pastato 5 aukste, labai fainas liftas... gaila kad as busiu isvaziavusi i cementovke si penktadieni, sestadieni.... bet koks tikslas jei niekas i ten nesirenka??? o ka ten veikiat kai susirenkat?cia asComment
Comment