Kypsiaus teigimu yra, bet jauciu reik nueiti ir paciam pamatyti.
Kauno Anime mylėtojų/fanų klubas
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
-
Taip permečiau akim jūsų postus greitom, tai susidarė įspūdis, kad jūs tik anime pažiūrėt susirenkat ir paskui pabėgat namo. Kvepia sociofobija ^^'.....juokauju
Per MOTAKU [kas nežino, tai Marijampolės anime klubas] oficialius meet'us irgi panašiai būna. Pagrinde anime žiūrėmas >_< (na bent jau panelės (mūs tik 3-4) dar kokių onigirių ar sushi pagamina). Tada tas meet'as ir tampa tokia anime peržiūra. Ir tada būna problema, kad neina niekaip su naujokais susipažint ir su seniai matytais klubiečiais pabendraut. Todėl buvo pradedama daryti neoficialūs mini meet'ai, principu: 'Kas gali, kas nori, bet kur, be plano. Šiaip'. Ir jokio anime žiūrėjimo. Kol dar šilta lauke buvo, tai parke ant/prie suoliuko (net turim "savo nuosavą" ^^,) būdavo susirenkam ir bendraujam arba į naktinį kino seansą einam, ir pan dalykus veikiam.
Nes anime ir namie pažiūrėt galima.
Čia toks mano trumpas reziumė, ką mes veikiam. Gal bus naudingas.Comment
-
Visi tie dalykai kuriuos išvardinai kaipo ir siūlomi ir iš esmės tarp tam tikrų narių vyksta jei tik jie to nori. Didžiausia problema yra savi-motyvacija veikti. Mes susitikt ir bendraut ne kartą siūlėm, taip pat ir visokių atrakcijų, sushi/onigiri gaminimai buvo įvykę keletą kartų, bet tai kainuoja ir niekas nebenorėjo. Kaip ir minėjau - veikla priklauso nuo pačių narių, jei jie nieko nenori, tai gauna tiek kiek yra.Comment
-
po kurokawos mes daznai einam i koki bara arba sushi restorana kaip bendro pomegio zmoniu kolektyvas visas sitas dalykas yra tiesiog mes jo neskelbiam forume nes tiesiog tai jau yra po kurokawvine veikla mes visada siulom eiti po anime visiems kur nors ka nors veikti. Taip pat karts nuo karto pasiulom nueiti i koki nors muzieju ir panasiai taip kad viskas yra bet kaip ir bardakas sake viskas kainuoja ir nevisi visko nori tai tik tiek .Comment
-
Nuejau, pamaciau... man patiko Ganetinai jauku tame klubelyje fainai buvo susi su bendraminciais valgyti Siaip kas nebuves siulau nueiti. nors pabendrauti teko nedaug, bet kokybiskaiSkeptiko rezimasComment
-
Cia kazkas dar ieskojo kelio i kurokaw tai jei ka rasykit man as pasitiksiu ir nuvesiu. Nes ketvirtadieni pasitikau siroiokami tai sake dar kazkoks ciuvas turejo ateiti bet mes taip ir nesulaukem jo .
P.S. jei atejai pavelaves ir neradai musu labai atsiprasau tiesiog laikas siektiek spaude mus.Comment
-
įdomu būtu prisijunkt jai dar vyksta tie susitikimai :3Comment
-
Susitikimai dar vyksta visa informacija pirmame sio forumo poste del visos kitos informacijos patariu kreiptis i FlintaSkeptiko rezimasComment
-
aišku tai šį ketvirtadieni pasistengsiu ateit Tik ar gali kas mane pasitikt, nes manau nerasiu kelio? Kam nesunku?Comment
-
Comment