jei dar klubas neisnyko tai reiks kada ir uzsukti. vistik butu geriau jei butu pvz penktadienio ar sestadienio vakarais...
Kauno Anime mylėtojų/fanų klubas
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
iswis malonu kad Lietuvoje yra tox klubas kai buwau 14 net nezinojau kas per dalykas yra anime ziuredawau DBZ ar dar ka. prabego pora metu ir dabar be anime tikriausiai mirciau i diena paziuriu maziausiai 10 - 15 episodu jei nelabai isigilinu i esme ziuriu dar karta. Tikiuosi kad ir pas mus mazeikiuose kada nors tox klubas taip pat atsiras! ir linkiu jums plestis kiek galesit !!
P.S. Sekmes!!Comment
-
Autorius Youkair as tiek laiko noreciau...
nius bent idomiausius animus kuriuos pilnus turiu but tuomet galima pasiziureti :]]http://gediminas.kalnieciai.lt/anime/bu_girl_vs_trigun.gif
Your ticket to the future is allways blanc.Comment
-
Antradienio rytais galvoju "reikia užsukti po darbo, bet jau pasižiurėti", vakare galvoju "Uch, kad tik greičiau iki namų", trečiadienio ryte dar dar viska bandau pateisinti "tikriausiai tame klube nebutu man kas veikti" Na visvien kada reiks susiruošti. Smalsumas nugalės.
10 - 15 episodu per diena? Kad toks mano internetas butu greitas (kitokiu gavimo budu kaškaip nelabai matau). Beja, o kaip tiek laiko rasti. Na tarkim aš mėgstu kiekviena savatigali, šeštadieni arba sekmadieni praleisti žiurėdamas kokia 24-26 seriju anime (nuo pradžiu iki galo iškart), bet tai man atseina nuo 9 iki 12 valandu. Neisivaizduoju kaip paprasta darbo diena tiek laiko galėčiau skirti.Comment
Comment